limas je napisal/-a:
Na zgoraj omenjene značilnosti pa večinoma naletiš v Galiciji, torej zahodni Ukrajini in ne v Rusiji. Nacizem u vsemi njegovimi derivati je v Rusiji prepovedan, saj so v osvobajanju Evrope od nacizma izgubili preko 20 mio prebivalstva. Rasisti niso in ne morejo biti, saj je Rusija multinacionalna federacija, nekih veodostojnih medijskih poročil o rasističnih izpadih pa ni zaslediti. Homofobi niso (ta izraz ni znanstveno utemeljen). LGBT populacija je v Rusiji svobodna, le prepovedana je promocija te ideologije med mladoletniki in pa seveda gejevski zakoni pred matičarjem. Ruska družba je zdrava za razliko od dekadentne zahodne, ki je v fazi moralnega in ekonomskega razkroja.
Romi v Ukrajini:
http://www.errc.org/news/anti-roma-pogr ... ing-terror
https://youtu.be/odOJSvZfaCQ
Nekajdnevno bivanje v Rusiji ti ne bi škodilo glede ozaveščanja in zdravljenja predsodkov.
Evo še ena cvetka: Šolsko gradivo s katerim ukro otroke indoktrinirajo in Ruse imenujejo "kremeljski idioti".
https://t.me/RVvoenkor/6958
Sploh ne vem kaj zdaj želiš dokazati? Prav naj bo po tvoje, Rusija je na najvišji stopnji demokracije kjer je slehernik popolnoma svoboden. Ne poznajo rasizma in nacionalizma. Vsi z roko v roko plešejo po cele dneve. Seveda v Rusiji ni ne rasizma ne nacionalizma, ne nacizma. Saj vendar Putin tako pravi in če Putin pravi, da nič od tega ne obstaja, potem to ne obstaja! Konec debate. Verodostojini mediji nimajo o tem kaj pisati!

Linke, ki jih lepiš ne bom odpiral me ne zanimajo in se ne grem teh igric z linki, ker tudi jaz bi ti našel cel kup zanimivih linkov in to potem ne pelje nikamor.
Se pa zavedam, da je tudi Ukrajina "shithole" dežela. Koneckoncev je to bivša Sovjetska zveza in je isto sranje, kot Rusija in ima veliko svojih problemov. Ampak, če so se Ukrajinci odločili biti prozahodni in priti v EU, je to dobra pot, da postanejo bolj demokratični in morda jim celo uspe.
Nimam nobene želje hodit v Rusijo. Tam ni nič zame. Sem pa v življenju spoznal že kar nekaj Rusov ali pa imel vsaj kakšen stik z njimi. Žal nobenega ne morem pohvalit. Pri vseh sem čutil neko nadutost v smislu kako so oni nekaj več od nas, ker so pač Rusi. Nekateri sicer skušajo biti kool in prijazni ampak ne morejo iz svoje kože. Nekateri se pa sploh ne trudijo in ti dajo jasno vedeti, da si za njih nula. Kaj takega pri nobeni drugi naciji nisem opazil pa sem videl že kar precej Evrope in spoznal cel kup ljudi tudi iz drugih koncev sveta. No, malo podobni so jim Srbi ampak so Rusi mnogo hujši. Kar sem jaz spoznal Ruse je šlo za turiste ali pa priseljence, verjamem, da bi z obiskom Rusije zagotovo spoznal tudi povsem v redu ljudi. Ampak moje izkušnje so slabe pa zdaj ne mislim, da so vsi Rusi slabi. Samo bivši sistem jih je dobro z*ebal pa tudi trenutna politika jih grdo jaha, to pač vpliva na ljudi. Zadnje štiri leta imam sosedo Rusinjo, sicer nismo v nekih stikih in jo praktično ne poznam, vem pa, da neverjetno sovraži vse Ruse. V življenju noče videti nobenega rusa več. Baje kar znori, če omeniš Rusijo. Pojma nimam zakaj in kaj se ji je zgodilo.
Ampak to vseskupaj nima veze. Moje bistvo je, da ne podpiram Putinove politike in njegove invazije na Ukrajino. Ter hkrati podpiram vse zahodne ukrepe proti rusiji. Čisto preprosto. Kdor se ne strinja z mano, prav. Vsak ima lahko svoje mnenje in stališče.