NOJ46 je napisal/-a:Evo. da bom še js neki dodau! Glede tunela je tko, da velja omejitev pred tunelom tam k je radar 80, v tunelo tudi, pa v tunelu itak ni važn k tisti radarji k so not, so od dars-a, s katerimi te policaji ne morjo 'obrat'! Glede tega, da ko te slikajo, gdo plača kazen oz. kako vejo kdo je voziu in komu jo izstavit, je pa tko, da če se ti prtožiš ti ne morjo dat kazni in use skp pade v vodo! Primer: js dobim položnco domou s sliko, in se prtožm in rečem, da nism js vozu ampak kolega! In nato hočjo kolega ob dnar spravt, on pa trdi da ni vozu! Kako bojo zj oni dokazal gdo je vozu???Aja, pa še neki bi dodal! Radarji u škatlah, ki so vidni (npr. pred golovcem) lohka vidš notr, če je sploh radar, al ga ni, ker jih nimajo dost in jih menjavajo! Pred golovcem trenutno rada je notri, že kak tedn in je biu tudi dons, tak da previdn :P
ga-ma je napisal/-a:matevzs je napisal/-a:V bližnji hitrosti bo začelo delovati 17 ali 18 kontrolnih ...
je to kaksen nov izraz? al napaka.
a si siguren za ostale škatle od radarjev, glede na to da ni bilo nic v medijih?
Dariooo je napisal/-a:zivjo....jaz imam en predlog....namrec me zanima kje so sedaj radarji in da bi jaz to izvedel bi mogu prebrat 13 strani da vse to izvem in predlagam, da se bi odpla ena tema ki bi bila zaklenjena oz dostopna le moderatorjem in vedno na vrhu seznama al da se jo vstavi v tovarno znanja in da bi bilo v njen napisano tocno kje moremo pazit ko se vozimo po slo cestah in da se jo vsake tolko updata....kaj meniste??
lP
joztom je napisal/-a:Iskreno protestiram. Na registraciji me oderejo kot kozla (čez 300), na cesti me jebejo kot ostalo rajo brez bremz. Če znajo pri cestninah razliko delati, naj se jo naučijo še pri končnoh hitrostih. Sicer je zadeva zrela za ustavni spor, pri nakupu jim paše 3x toliko davka, pri uporabi te pa omejujejo preko vseh meja.
Polooo je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Iskreno protestiram. Na registraciji me oderejo kot kozla (čez 300), na cesti me jebejo kot ostalo rajo brez bremz. Če znajo pri cestninah razliko delati, naj se jo naučijo še pri končnoh hitrostih. Sicer je zadeva zrela za ustavni spor, pri nakupu jim paše 3x toliko davka, pri uporabi te pa omejujejo preko vseh meja.
wtf
Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov