ArminLegenda je napisal/-a:No, a bojo slikce
Ja, ob Svetem Nikoli.

sevnican je napisal/-a:Tok dolgo bit brez avta? Meni bi se že zdavnaj zmešalo...
ANJCI je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:To je že neposredna izguba na zavarovanju najmanj 50.000sit
Da men en naredi iz mojga skreta sanjski avto zastonj ......mu podarim registracijo ne pa , da bi še gledala koliko bom izgubila na njej ...
Mogoče gre pa glih to nekaterim v nos![]()
george_h je napisal/-a:bojo že zrihtal ........sej so sam strokovnjaki na kupi![]()
seat je napisal/-a:george_h je napisal/-a:bojo že zrihtal ........sej so sam strokovnjaki na kupi![]()
Strokovnjaki ja![]()
![]()
![]()
![]()
ArminLegenda je napisal/-a:Res je ja, pa še ni homolomo. ampak še vedno mi ne gre u glavo tista njena armaturka čis sfaljena (govorim za A3M hondo pa sorry za offtopic)
Polooo je napisal/-a:Pa kwa morite....Niste dal svojga avta na predelavo, tko,da nevem kwa mate sploh tle neki za jamrat pa šimfat!Pejt do unga k je odgovoren za to predelavo pa mu u fris to povej, ne pa ,da tle neki bevskaš. Slikite svoj avto pa jim dejte "zgled" kako morjo bit avto upedenani, če ste že tko brihtni. Tipična slovenska foušija.
Pa brez zamere...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov