martk je napisal/-a:BTW od kave si lahko tud zadet. Enkrat smo se zaj**avali, pa sva s prjatlom spila cca liter "tapravga" kofeta. Posledice so bile, kako naj rečem, zanimiveJe pa tukaj še druga resnica, da me potem še dva dni ni želodec ubogal, pa da sem scal iz riti
ops: Tudi kavica zna popestrit
nebivedu je napisal/-a:Jah voith ti bom jst to po kmečko razložil. Nikotin je živčni strup, po njem si bolj zbran, kar po alkoholu in travi nisi, torej kadiš med vožnjo lahko cigarete, trave pa ne in pit tut ne smeš. Pa normalne človek ne spije 20 kav naenkrat niti ne pokadi 20 cigaret naenkrat. Pa od 20 cigaret tudi še nisi zadet.
Torej, ne bluzi s svojimi nebulozami, ker si trenutno preveč zadet od trave, jutri ko boš pa to bral, se boš pa sam seb smejal.
Voith je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Jah voith ti bom jst to po kmečko razložil. Nikotin je živčni strup, po njem si bolj zbran, kar po alkoholu in travi nisi, torej kadiš med vožnjo lahko cigarete, trave pa ne in pit tut ne smeš. Pa normalne človek ne spije 20 kav naenkrat niti ne pokadi 20 cigaret naenkrat. Pa od 20 cigaret tudi še nisi zadet.
Torej, ne bluzi s svojimi nebulozami, ker si trenutno preveč zadet od trave, jutri ko boš pa to bral, se boš pa sam seb smejal.
oboji smo ljudje ampak crnci so crni in so zato manj ljudje kot belci... resemblance?
js trave ne kadim ze od leta 2002 cist tko ce koga zanima. ker vidm da vas.
niti ne konzumiram nc druzga kot union in ucasih kaksen guinness, staropramen, amstel ali kako podobno poslastico.
sm pa kadil travo okol 10 let, probu sm pa tut vse ostalo. in tle je tista kljucna razlika. jaz vem o cem govorim vi pa ne. kot argumente pa uporabljate neke strahove iz danasnjega ekvivalenta malleus mallifecarum-u.
kako ze pravjo; The greatest enemy of knowledge is not ignorance. It is the illusion of knowledge.
pa pizdiš zakaj se ti folk na rit limaRENO911 je napisal/-a:če si fajn počen, avto več kot 30 tak al tak ne gre. Nima bit neke škode, če se kam zabiješ.
nebivedu je napisal/-a:voith, ne nakladaj! ker 4 leta nazaj smo se ga u ivančni skupaj zakajal.
nebivedu je napisal/-a:Nikotin je živčni strup, po njem si bolj zbran, kar po alkoholu in travi nisi..
nebivedu je napisal/-a:voith, ne nakladaj! ker 4 leta nazaj smo se ga u ivančni skupaj zakajal.
Pavel_P je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Nikotin je živčni strup, po njem si bolj zbran, kar po alkoholu in travi nisi..
Sam tkole gledano... potem je tudi vožnja ob konzumiranju x-ov popolnoma sprejemljiva, ker le povečajo zbranost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov