pogledal na Google kako zgleda... reku bi samo da bi imeu pri njej najbrž 40 ur vožnje
jst sm biu z inštruktorjem zelo zadovoljen, čeprav je bil strog in dokaj tih, povedal je pa veliko. naredil sem z 23. uro, prvič sem padel, zato ker sem zgrešil izhod za končni postanek (mi je inštruktor povedal prepozno, saj kraja nisem poznal dobro) ampak to ni blo krivo... rekel sem da nisem vedel in če lahko obrnem na prvem primernem mestu, kar sta se strinjala tako inštruktor kot komisija, tu pa je bil problem. itak ves trd sem šel obračat sicer na primernem mestu (50m od začetno/končnega postanka), vendar mi je zmanjkalo res čisto malo da bi komplet obrnu, zato sem moral rikvercat na glavni cesti, ob 15.05 uri v naselju

. bila je omejitev 50km/h, ampak je bilo obrobje mesta in se je prikadil en možakar na oko enih 70-80km/h , sledi žlajfanje in trobljenje ter lajanje skozi okno. jst hladno končam svoj manever in dobim negativno.
seveda vem da je bila to moja krivda (po pravici povem sem na obračanje sedaj zelo previden), vendar če malo pomislim je tudi uni možakar (najbrž iz službe) pridivjal z res neprimerno hitrostjo, ker če bi vozil 50 bi komot lahko pristavil, še ustavit se mu ne bi bilo treba. sledilo hruljenje inštruktorja ker je bil prepričan da bom naredu, saj sem do takrat storil le eno malo napakico. vsaka šola nekaj stane.
vozil sem pa VW Polo SDI, tisti z "merčo" okroglimi lučmi, nepremičnina.
lp