zkomac je napisal/-a:Ja, samo kakor vem k-banda ni še, ampak ste verjetno imeli prav cobra 9445 če vključiš k band piska čisto na vse, ko pa je bla laserska pištola je bil pa tiho (in tudi pritisnil je na petelina)
Menat bo treba detektor na malo višji rang, mogoče whistler pro 78.
Prodajalec mi je rekel da je kriva šipa pri opel zafiri (2008) , ampak ko smo klicali oplov servis so rekli da je normalna kot pri ostalih avtomobilih, ampak ni problem šipa ampak detektor . (aa šipa je tonirana samo na stopnjo 1)
Potem sem pa klical v smrjene trgovino z detektorji so mi pa svetovali whistlerja, pravjo da ga imajo oni in da jim lepo deluje.
Ima 3 načine filtriranja , tako da ni toliko lažnih alarmov.
Ima kdo omenjenega whistlerja?
Glej, tebi ni pomoči...
V dobi interneta, ko imaš vse možnosti, da se SAM INFORMIRAŠ glede vsega, greš in kupiš za 200 € ničvreden škifo, poleg tega, da si ga 2x preplačal. Ne, še nimaš dovolj. Sedaj boš ponovno šel kupit še kaj hujšega, po nasvetu prodajalca ali pa kak rabljen krafl, ki ti ga bodo prodali, ker je neučinkovit.
Če bi si magari prebral vsaj to temo od prve strani naprej, bi lahko videl, koliko je že bilo povedanega s strani uporabnikov najboljših detektorjev. Pa tudi, kako se v praksi dejansko obnesejo. Če bi naredil tako, bi danes lahko imel recimo
novega V1 za cca 350 €, seveda kupljen prek spleta. Ampak ti itak nimaš zaupanja v to...
Ta je seveda razred zase, pa mogoče še dva, ki nista bistveno slabša. Vse ostalo je OUT, kapiš?
Pa da ne boš rekel, da te samo napadamo, imaš tukaj nekaj, s čimer si lahko pomagaš:
http://www.guysoflidar.com/august-2007/ ... -test.html
in eno izmed mnogih primerjalnih tabel:
Kot zdaj sam vidiš in si že tudi na lastni koži občutil, kam spada kobra - v smetnjak!