miko je napisal/-a:V današnjem Dnevniku med drugim piše tudi to: kljub napovedani uvedbi vinjet in satelitskega cestninjenja za tovornjake je vlada s potrditvijo letnega načrta razvoja in obnavljanja avtocest Darsu dovolila postavitev treh novih cestninskih postaj.Upam , da to ni res, papir pač vse prenese.Če te trditve držijo pa to že spada milo rečeno v rubriko" saj ni res pa je".
Lahko je s tujim tičem po koprivah mlatit.
kolesar je napisal/-a:ne morš primirjat dolžino avtocest...
primirjaj dolžino avtocest na površino ali na število prebivalcev...
potem bo pomoje slika bolj realna..
hrošč je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:ne morš primirjat dolžino avtocest...
primirjaj dolžino avtocest na površino ali na število prebivalcev...
potem bo pomoje slika bolj realna..
Sem se malo poigral s stevilkami: Slo ima 3333,3 prebivalca na km avtoceste, A pa 3809,5. Torej ima Slo za 13% manjse stevilo prebivalcev na km avtoceste. Cena vinjete pri nas bo pa 187% visja (ce bo res 213eur).
Pa ne me zdej napadat, to je seveda samo en vidik zadeve, ki pac ni crnobela. Sicer so nasi prisli do take cene verjetno tako, da se jim pac racunica izide (krediti, cena avtoceste na km ipd.). Kar je logicno. Ampak madonca, neko sorazmerje bi pa vseeno moralo biti. Lahko pa imajo Avstrijci tako podcenjeno vinjeto.Moznosti je veliko..
Ta post vzemite bolj tako kot zanimivost, kar se stevilk tice
FBR je napisal/-a:tomson je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:Volite SNS![]()
Ne agitiraj! Me prav zanima kaj bi Jelinčić in njegova nacistična stranka sploh naredila za Slovenijo, skupaj s "Kolegom" in "b*****m, ki ne ve, al k lipi al k koritu".
Sm4jli je napisal/-a:Še nekaj me zanima, če mi bo na avtu šipa počila in imam avto kasko zavarovan+delna kombniacija za šipe, mi bo zavarovalnica povrnila sorazmerni delež za vinjeto???
MacTron je napisal/-a:Sm4jli je napisal/-a:Še nekaj me zanima, če mi bo na avtu šipa počila in imam avto kasko zavarovan+delna kombniacija za šipe, mi bo zavarovalnica povrnila sorazmerni delež za vinjeto???
verjetno da ja ker z avstrijskimi imas povrnitev (nove vinjete)
http://www.amzs.si/?podrocje=7&novica=974 - beri tretji odstavek
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov