Ne to je res neverjetno, kako se folk igra in s kakšnimi avtomobili sufra po cesti:nitro1 je napisal/-a:Se čist strinjam Karel,jest bi tud qurca z letnimi sam s ceste zrinu,mamu mu j*****
Kael je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Kael je napisal/-a:Te bedake z letnim gumam je za prebutat - 2 ure sem se furu iz Celja do Novega mesta zaradi bedakov, ki se furajo po ravnini 40 na uro in majo gor letne gume. Če bi mel terencu jebemu mater, da ga sam s ceste zrinu, prokleta teleta neumna.
bravo Kael... zdaj nam pa prosim razloži kako lahko ti med vožnjo ugotoviš kakšne gume imajo ludje na svojih avtih.![]()
Po tvoji logiki torej: tisti ki drvijo imajo zimske, tisti pa k se vlečejo k smrklji pa letne
Potem pa mi razloži, kako lahko človeka, v tanovi A4 pri 40 - 50 na uro zanaša na cesti ob vsej elektroniki, ki jo omenjeno vozilo premore, medtem ko sam peljem s povsem povprečnimi zimskimi gumami brez ESP brez težav 60? Ni drugega, kot da je mel gor letme gume. Če pa vse A4ke tako zanaša po cesti, potem pa tut falus, da tak avto prodajajo.
Drugo podobno telo smo kot kolona dohiteli na uni vzpetinici ko se pripelješ nato v Zidani most. Tip je komaj komaj lezel v tist hribček, medtem ko se meni začuda ni TCS niti enkrat vklopil, pa tudi eno vozilo pred, škatla stara ko zmelja, ni imelo nobenih težav.
Če se teleta furajo po suhem in mokrem pozimi po mrzlem še nekako zastopim, ampak v takih razmerah, pa nimajo kaj na cesti iskat. Vožnja 40 pri sposobnosti ceste da pelješ okoli 70 ni previdna vožnja, ampak oviranje prometa.
Tretje tele, kateremu sem odločno pokazal, naj se že enkrat skida s ceste, ker se je pelu !35, nasproti pa promet, je preden je zavil skoraj ustavil in glej zlomka, vsaj po profilu sodeč, profil ni bil podoben niti približno zimski gumi.
Kael je napisal/-a:Te bedake z letnim gumam je za prebutat - 2 ure sem se furu iz Celja do Novega mesta zaradi bedakov, ki se furajo po ravnini 40 na uro in majo gor letne gume. Če bi mel terencu jebemu mater, da ga sam s ceste zrinu, prokleta teleta neumna.
simply je napisal/-a:
Me pa čudi koliko živčnih voznikov je tu na forumu, nekateri bi celo zrivali ljudi ven s ceste, ker pridejo v močnem sneženju pol urce kasneje domov, ker nekateri mogoče tudi z zimskimi pnevmatikami vozijo počasi - niso navajeni snega oziroma se bojijo ali pa imajo na letnih pnevmatikah verige - ki so tudi zakonsko dovoljene.
glede tvoje izjave da nimaš na svojih avtih zimskih gum pa raje nebom komentiral,ker takih itak ne razumem, kaj sploh razmišljate
simply je napisal/-a:2. Živim v spodnji soški dolini (100 m.n.v.) kjer je bil prvi sneg v pon. po dveh zimah! Pa še to je trajal samo od 8h pa do 12h, kasneje je začel dež.
Kael je napisal/-a:Te bedake z letnim gumam je za prebutat - 2 ure sem se furu iz Celja do Novega mesta zaradi bedakov, ki se furajo po ravnini 40 na uro in majo gor letne gume. Če bi mel terencu jebemu mater, da ga sam s ceste zrinu, prokleta teleta neumna.
Drugače pa ja, noro k sneži, sem na poti iz službe naredu par piruet na bližnjem parkplacu, potem pa sem mogu ves čas lepo furat, ker mam nosečnico v avtu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov