Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če feb 05, 2009 3:20 pm

MateSLO je napisal/-a:
lizard je napisal/-a:
PiWPiW je napisal/-a:vidim da vas je nekaj ki štekate kaj ves čas govorim. nekateri pa naj si mislijo kar hočejo kr itk ne bodo nikoli razumeli. recimo lizart :roll: ko bi ga vsaj pretepali ko je bil mali ...

In kaj ves čas govoriš? Glede ABS-a? Res težko it na youtube pa si pogledt kak posnetek, ki ti razloži delovanje tega sistema. Izgleda pa, da sem te pičil na pravem mestu s prejšnjo izjavo.

Sicer pa kdo na tem svetu si ti, da boš sodil kako dober voznik je kdo, kako dober avto kdo vozi, koliko si boljši od ostalih, kako ti vse razumeš in kako si najbolj razgledan, ne da bi kogarkoli od teh ljudi videl in se z njimi srečal v živo? Daj zamisli se nad sabo človek.
Če smo že pri tem, lahko bi se vsaj pisat naučil, s tem boš znal tudi brat, ko boš znal brat se boš lahko začel izobraževat. In ko boš izobražen, bodo ljudje to opazili in ti to tudi povedali, dokler boš pa kvasil takšne neumnosti kot jih v tej temi pa komplimentov ne boš dobil in jih verjetno tudi v realnem življenju ne dobivaš, zato se pa ves čas hvališ oz. s tem zdraviš. Dvomim, da si v resničnem živlenju tak frajer, kot pišeš tu gor.

Lahko bi začel sprejemt tudi mnenja drugih in bi na konci pristal na en kompromis ter tako spememnil svoj odnos do cestnega prometa, s čimer bi naredil svojo vožnjo bolj varno za ostale udeležence. Tako bi sicer malo a vseeno prispeval k boljši situaciji na naših cetah, ne pa da vedno govoriš, da si pač toliko boljši od ostalih voznikov, da lahko voziš 100% hitreje od omejitev. Tak človek ne obstaja zaenkrat, in zato je čas, da pristaneš na realnih tleh, kar pa lahko dosežeš tudi z razmislekom in ne nujno z avtomobilsko nesrečo.

Pa daj ne napadaj ga vec. A ne vidis da vozi Hondo ... civic ... pa se neke hude diske ma gor :lol: 8)

bo dau gor hude diske ker misl da se bo prej ustavu zarad tega.pac tip zivi v svojem svetu pa tko naprej in ma svoje utvare.vrjetn je preveckrat gledal hitre in predrzne...pa je not padu.
bo pa dal on 310 diske gor zarad varnosti svoje...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če feb 05, 2009 3:22 pm

ja ka a ne veste da je honda pr 450.000 komi ulaufana....pol pa vi mislte da bremze ne primejo....kake mate ej...to grab ko p*****a drek...
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če feb 05, 2009 3:55 pm

comfortably numb je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:ABS je "trotlziher", pravi profesionalni voznik bi imel brez njega krajšo zavorno pot..ampak takih ni ravno veliko med nami. Vidim, da vas večina niti ne ve, čemu je namenjen abs :roll: .

Ja, moja povprečna hitrost po AC je nad 160, 110 na AC bi se lahko peljal samo po snegu..mogoče :D

Če jaz vozim magari 300 po levem pasu AC ne ogrožam nikogar, če le ta pogleda v ogledala i da smernik da namerava zaviti pravočasno!!!, če ga ne, je za moje pojme kriv on, ker bi zletel v njega tudi s 130. ( pustmo posledice trka pri večji hitrosti vnemar, čeprav tud pr 130 bi umrl, pr 300 bi še bolj umrl :D ).

Če slučajno kihneš pri tej hitrosti, pobiješ zraven sebe še vse udeležence 5 km naprej. :lol:

Daj mi povej dober razlog zakaj ne voziš nikoli pod 160kmh, kot tudi vsi ostali, nimate drugih hobijev, veselja v življenju, užitkov...?

Dobr da ne kiham pogosto :D ..Lej, mogoče smo se narobe razumeli, nisem brezglavi divjak, še zdaleč ne, ja večinoma vozim 160 in več po AC, ampak če razmere to dopuščajo, kar zelo redko, moraš pa vedeti, da jaz veliko svojih voženj opravim med vikendi ali pa ob čudnih urah, ko ni tovornjakov in veliko prometa. ko grem pa zjutraj ali popoldne proti ali v ljbljano iz Celja, sem srečen, če dosežem 130 km/h (ne povprečne )

O abs in profijih..delno maš prav, ampak meni se abs prehitro vključi in me dostikrat moti ( pa ne , nisem profi, niti se nimam za profija )
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Če feb 05, 2009 3:58 pm

kaj ima zdaj veze honda? take diske se pa bo dalo da se bom lahko prej ustavil pri 250km/h. nekateri žav pregrejemo zavore prehitro. eh, aj vam govorim ko pa noben tega še ni doživel ...

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Če feb 05, 2009 4:06 pm

Romantična tragi-drama na sporedu, vi pa o hondah. Pa kaki forum je to?

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Če feb 05, 2009 4:38 pm

PiWPiW pa kaj ti mislis da ce mas 310 diske gor se bos pa pri 250km/h ustavo v par metrih? Sanjaj. V tem casu ko se bos ti s svojimi 310 diski ustavo bo ze zdavnaj prepozno. :roll:
Dj si rect da si sam clovek in ziv clovek ne more predvidet vsega in zivet brez napak!

P.s. dobra roba se sama hvali smo vcasih rekli ... ti pa sebe hvalis na nivoju colin mcraeja ...

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW Če feb 05, 2009 4:50 pm

zdaj imam gor 262 ki bremzajo manj kot 2 lista papirja. za to je kriv tudi ABS. ne pričakujem da bi se ustavil v parih metrih. to še zdaleč ne. pričakujem pa da se bom prej. pa tudi pregrevali se ne bodo toliko kr ne bodo navadni. zakaj bi bilo prepozno? seveda ne morem predvidet vsega. kaj ti lahko? ne! sej tle je point. samo ne si mislit da če boš vozil počasi se tebi ne more nič zgodit. v bistvu imaš iste možnosti kot jaz.

pS: če bi bil moj namen se hvalit bi malo drugače govoril. karkoli ki sem povedal pa je blo izključno za primer, ne za se hvalit.

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Napisal/-a RENO911 Če feb 05, 2009 4:54 pm

Kaj ti pomaga dober disk, če nimaš cajta po bremzi stopit.

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW Če feb 05, 2009 4:57 pm

RENO911 je napisal/-a:Kaj ti pomaga dober disk, če nimaš cajta po bremzi stopit.

kaj bi pa ti naredil? nič! torej ne utrujaj z takimi bednimi izjavami.

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Napisal/-a RENO911 Če feb 05, 2009 5:30 pm

PiWPiW je napisal/-a:
RENO911 je napisal/-a:Kaj ti pomaga dober disk, če nimaš cajta po bremzi stopit.

kaj bi pa ti naredil? nič! torej ne utrujaj z takimi bednimi izjavami.

Preberi še enkrat.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če feb 05, 2009 6:16 pm

PiWPiW je napisal/-a:
kaj bi pa ti naredil?.

Kaj bi jaz naredil na tvojem mestu? Ubil bi se ! :roll:

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW Če feb 05, 2009 6:24 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:
PiWPiW je napisal/-a:
kaj bi pa ti naredil?.

Kaj bi jaz naredil na tvojem mestu? Ubil bi se ! :roll:

mislim da te je že bog dovolj kaznoval z tem da imaš WV in da si žabar.

reno, vem kaj misliš. samo to se lahko zgodi vsakemu ne samo meni. tako da to nima nič veze z ničemer.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če feb 05, 2009 6:25 pm

Tale dva sta tudi mislila, da se bosta pravi čas ustavila:

(res da je bilo še kaj drugega v "igri", ampak za referenco...)

Kar ti nekako hočejo tu povedat je to, da nobena varnostna oprema na avtu ni zaradi lepšega imena gor, in pa da noben del na avtu ni vsemogočen. ;) Avto in ceste so varne toliko, kolikor imajo vozniki v glavi.
Pa lep večer.
Priponke
VELOCIDAD_ALCOHOL_1_.pps
(978 KiB) Prenešeno 95 krat
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če feb 05, 2009 6:30 pm

PiWPiW je napisal/-a:
mislim da te je že bog dovolj kaznoval z tem da imaš WV in da si žabar.

:roll: manjvrednostni kompleksi so huda reč! Kakšne debilne izjave imaš!

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW Če feb 05, 2009 6:31 pm

tako kot tisti žabar. meni ne bo noben govoril naj se grem ubit!

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Če feb 05, 2009 6:37 pm

Daj PiWPiW malo se umiro no..tema je polna tvojih zlo brihtnih izjav že in jih samo brezveze nabijaš..

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če feb 05, 2009 6:38 pm

PiWPiW je napisal/-a:mislim da te je že bog dovolj kaznoval z tem da imaš WV in da si žabar.

Za začetek da razdelava stvari to da vozim VW in ne WV sem si izbral sam,ne bog.Žabar pa sem in ponosen sem na to,raje žabar kot pa da živim v od boga pozabljeni vasici na robu ničega... 8)

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če feb 05, 2009 6:39 pm

gaši je napisal/-a:Daj PiWPiW malo se umiro no..tema je polna tvojih zlo brihtnih izjav že in jih samo brezveze nabijaš..

x2
če bi brisali vse njegove izjave,bi mela ta tema samo še 6 strani.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW Če feb 05, 2009 6:43 pm

počasi je res nabijanje.

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Če feb 05, 2009 6:47 pm

Ne sekirite se fantje.. njegov civic 1,4 bingo sploh ne gre 200km/h :P
No escape from the mass mind rape...
Vrni se na Splošna debata