Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Slovenska kultura je na najvišjem nivoju na avtocesti, kjer imaš 3 pasove. Po sredinskem se vozijo kamioni in autodomi, po levem se vozijo vsi, po desnem pa nihče.
Da o vožnji po levem pasu kadar je desni prazen sploh ne govorim ker je to pač normalno, da se 10 avtov vozi v koloni po levem pasu ko vsi skupaj prehitevajo en avto na desnem ki vozi 118 med tem ko oni gredo vsaj 121 km/h.
bzzero je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Slovenska kultura je na najvišjem nivoju na avtocesti, kjer imaš 3 pasove. Po sredinskem se vozijo kamioni in autodomi, po levem se vozijo vsi, po desnem pa nihče.
Da o vožnji po levem pasu kadar je desni prazen sploh ne govorim ker je to pač normalno, da se 10 avtov vozi v koloni po levem pasu ko vsi skupaj prehitevajo en avto na desnem ki vozi 118 med tem ko oni gredo vsaj 121 km/h.
x2
Predvsem opažam zadnje čase tisto drugo - 30 meterska kolona na prehitevalnem pasu, na desnem pa nikogar. Vozniki se razvrstijo na levo zato, ker 500m naprej vidijo tovornjak.
King1 je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:AVX je napisal/-a:kurent je napisal/-a:Ja tile krožni so včasih nočna mora ko ne veš če drugi poznajo pravila. Običajno grem kar po zunanji liniji tudi do 3. izhoda. Po notranji pa bi moral gledati mrtvi kot in paziti na pešca na prehodu? Ne hvala.
Mah v Velenju je tut en tak krožni pač dvo pasovni in je dejansko premali za manevriranje po njem. Se postaviš v znotranji pas hočeš it pa 3 izhod ven si ravno 1 sekundo na notranjem pasu, ko se moreš pa že postavit na zunanjega. Vmes pa 2 izhoda še. Mislim v Velenju je res malo butasto narejen krožni. Ko sem delal izpit mi ga ni bilo potrebno upoštevat, ker so imeli tak dogovor, ko sem pa opravil izpit je pa 2 mesca po tem že veljalo to. Uglavnim živi obup.
Imamo pa v Mozirju še tudi en tak zelo lep krožni promet, ko ga ne moreš obvozit, brez da bi zapeljal na on hribček.
Če bi bila res takšna postavitev v temu mini rondoju, bi tak zdržala ravno 1 danPa ne zato ko bi ukradli, ampak zato ko bi podrli. Aja pa drugače sem ga sam poskušal zmanevrirat z Meganom. Sej sprednji del gre, samo z zadnjo gumo povoziš hrib. Prihajal sem pa iz smeri trga.
Ni šans da narediš cel krog okoli brez da bi moral v rikverc, tudi če voziš po tistem krogu.. Js z svojim kliotom ne morem, z Sharanom pa tak al tak ne, sm mogu dvakrat v rikverc da sem lahko krog naredil![]()
![]()
Sicer je pa itak mišljeno tako da se čez tisti hribček pelješ, ampak vseeno je idiotizem prve klase
ko sem prvič pripeljal v ta krožišče v mozirju sem se najprej ustavil in pogledal kaj sploh je to. ko sem ugotovil, da z mojo 6.4 metrsko kravo ne bošlo nikakor sem zapeljal kar naravnost (nobenega oviral), ker drugače pač ni šlo.res je nekaj posebnega ampak ne vem čemu služi?
lp
-=davor=- je napisal/-a:Kakšne gume pa je imel?
jaz sem se pri mojih 205/40 R17 tudi po nekaj km opazil da imam desno čist prazno, pred tem sem pa se iskal izvor vibracij na volanu v zavojih![]()
Mogoče je ta dedec namesto menjave gume uporabil fizikalni zakon centrifugalne sile
AVX je napisal/-a:King1 je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:AVX je napisal/-a:kurent je napisal/-a:Ja tile krožni so včasih nočna mora ko ne veš če drugi poznajo pravila. Običajno grem kar po zunanji liniji tudi do 3. izhoda. Po notranji pa bi moral gledati mrtvi kot in paziti na pešca na prehodu? Ne hvala.
Mah v Velenju je tut en tak krožni pač dvo pasovni in je dejansko premali za manevriranje po njem. Se postaviš v znotranji pas hočeš it pa 3 izhod ven si ravno 1 sekundo na notranjem pasu, ko se moreš pa že postavit na zunanjega. Vmes pa 2 izhoda še. Mislim v Velenju je res malo butasto narejen krožni. Ko sem delal izpit mi ga ni bilo potrebno upoštevat, ker so imeli tak dogovor, ko sem pa opravil izpit je pa 2 mesca po tem že veljalo to. Uglavnim živi obup.
Imamo pa v Mozirju še tudi en tak zelo lep krožni promet, ko ga ne moreš obvozit, brez da bi zapeljal na on hribček.
Če bi bila res takšna postavitev v temu mini rondoju, bi tak zdržala ravno 1 danPa ne zato ko bi ukradli, ampak zato ko bi podrli. Aja pa drugače sem ga sam poskušal zmanevrirat z Meganom. Sej sprednji del gre, samo z zadnjo gumo povoziš hrib. Prihajal sem pa iz smeri trga.
Ni šans da narediš cel krog okoli brez da bi moral v rikverc, tudi če voziš po tistem krogu.. Js z svojim kliotom ne morem, z Sharanom pa tak al tak ne, sm mogu dvakrat v rikverc da sem lahko krog naredil![]()
![]()
Sicer je pa itak mišljeno tako da se čez tisti hribček pelješ, ampak vseeno je idiotizem prve klase
ko sem prvič pripeljal v ta krožišče v mozirju sem se najprej ustavil in pogledal kaj sploh je to. ko sem ugotovil, da z mojo 6.4 metrsko kravo ne bošlo nikakor sem zapeljal kar naravnost (nobenega oviral), ker drugače pač ni šlo.res je nekaj posebnega ampak ne vem čemu služi?
lp
Vrjemi, da to vsi delajo takV mozirju to jemljemo vsi kot navadno križišče in ne krožišče, samo da brez prometnih znakov in se nekako razvrstimo po pravilu srečanja.
Če bom pa šel delat pravilno v temu krožnemu, bo me pa itq en nabasal tak da bo kr glava bolela. Sploh iz te smeri ko je slikano, pa da bi želel it na on pred zadnji izvoz, ki je še malenkost bolj levo in se ga na sliki ne vidi.
IcEm4n je napisal/-a:A je imel že kdo to čast, da se je v rondoju z enim pasom vozil vštric z drugim?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov