Gosic je napisal/-a:Sepravi po BBoss-ovi teoriji, so dovoljene hitrosti brezveze. Danes je očitno kul, kdor si na cesti več upa in kdor bolj izziva. Po tvoji teoriji so zakoni brezveze, in tudi so, če že sami policaji vozijo pijani po cesti. In državljani nimajo reda, ker z redom nihče ne upravlja. Po tvoji teoriji bi moral v megli voziti normalno 90km/h oz ne, 100km/h + kljub temu da bi vozil čez njo na pamet oz na blef. Upam da boš kdaj kako srno zbil, ker jaz sem jo že, vendar sem zaradi previdnosti naredil nič škode, le povišal utrip.(le podru sem jo, ko je skočila čez) Ko te bo nekaj doletelo boš morda dojel, ampak tudi to težko. Poznam človeka, ki je v svojem avtu ubil lastno dekle zaradi hitrosti in se človek ni spremenil nič. Zakaj? Zato ker je danes ubiti človeka kot zajca, ali mačka, ki ga zbiješ na cesti. In da še eno zgodbico povem, taki BBosovci, kako vozijo. Recimo pri hitrosti 100km/h vozim za vozilom, imama varnostne razdalje približno 40m, sepravi nekaj dolžine avtomobilov( pa to se mi tudi redno dogaja), z vozilom voziva enako, enako brzino imava, nakar se najde Bbosovc, ki me prehiti, da je on vmes, vozi tistemu pred menoj za ritjo in pridobil je kaj? Zmanjšal je varnostno razdaljo in začel ob živce spravljati naslednjega. In to me prehiti samo zaradi tega, ker ne vozim za tistimov vozilom natanko 54cm.
Seveda je to sarkazm. Ampak vsak ima svoj način vožnje. Zaradi mene naj vozijo ljudje 160km/h. Jaz bom samo 1 krat na mesec, da malo saje prepucam,na AC. Skratka, kar tebi ni všeč, verjetno tudi drugim nebi bilo. Tega je premalo, ampak je samo en egoizem.
Joj, joj Gosič moj, jaz sem pa mislil, da maš probleme le z razumevanjem prometnih situacij.
Veš to kar pišeš ni sarkazem ampak je manipulacija in spreobračanje mojih besed. Zdej ne vem a ne razumeš, nočeš razumet al se pa sam ven vadiš in poskušaš zmanjšati krivdo svojega obnašanja v prometu in da si pač ti ena izmed tistih cokel, ki povzroča gužve in zastoje.
Tvoj pogled na svet je očitno črno bel, ker očitno poznaš situacijo belo v katero uvrščaš sebe in situacija črno, kjer so vsi ostali, ki niso po tvojih normativih in so po tvoje norci, divjaki in neuravnovešenci, če ne počnejo točno to, kar ti misliš, da je pravilno.
Zraven se pa zapletaš v svoje besede, kot se dogaja vsem tistim, ki mislijo, da so popolni in brez napak. Aja, hočeš primer teh navedb? Megla je zate tudi črno bel pojav, se pravi ali je in se ne vidi nič ali pa je ni in se vidi vse. Se pravi po tvoje vmesnih gostot megle ni in tudi ne razumeš, da če je vidljivost v megli 100m se smeš peljati 90km/h. In kako ti pride ta megla prav, da upravičiš 500m varnostne razdalje - ja pa kaka megla je to da je vidljivost 500m, ti pa moraš zmanjšati hitrost - zakaj že?
Primer s srno je tud črno bel pogled - se pravi, če voziš počasi srne ne moreš zbiti al kaj? Lahko ti povem, da sem jo zbil v naselju na Brezovici pri hitrosti 50km/h. Pritekla je napolno med hišami na cesto - tud reagirat nisem uspel pa je že počilo. Če bi bil tud jaz tak manipulant kot ti, bi rekel, da če bi se peljal 55-60km/h skozi tisto naselje bi bil že davno mimo predno bi srna sploh pritekla na cesto in nesreče ne bi bilo in avto tudi ne bi bil poškodovan
No in končno smo iz tistih 500m razdalje do spredaj vozečega prišli na zmernih 40m in zdaj spet groza, ker te je nekdo prehitel in ti zmanjšal varnostno. Lej ti bom malce prišepnil, tisto desno pedalko spodaj pri nogah malce popusti pa boš imel hitro spet željeno varnostno. Da se ne boš zdele razburil, da moraš zdej ti zaradi drugih korigirati vožnjo pa se raje spomni koliko ljudi mora zaradi tvoje mečkavosti korigirati svojo vožnjo. Glede na vse tvoje izjave sem prepričan, da morajo drugi bistveno večkrat prilagajati vožnjo zaradi tebe kot pa ti zaradi njih v situacijah, ki jih omenjaš.
Pa prosim nikar mojega imena ne tlači v povezavo z neuravnovešenci in cestnimi morilci in res prosim, vse populiste, da ne tlačijo vse drugače misleče v isti koš s takimi izmečki. To so hude obtožbe tudi, če samo namiguješ z omenjanjem takih ekscesnih primerov v kakršnikoli povezavi z mano ali komurkoli drugemu, ki bi le radi v okviru zakonskih omejitev prišli na željeno lokacijo v doglednem času in nimamo niti najmanjše želje puščati ure in ure svojega življenja s stanjem v gnečah.