Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Re: Cepci na cesti

Napisal/-a lancia hf Ne dec 12, 2010 3:54 pm

X-Hair je napisal/-a:
Gosic je napisal/-a:Sepravi po BBoss-ovi teoriji, so dovoljene hitrosti brezveze. Danes je očitno kul, kdor si na cesti več upa in kdor bolj izziva. Po tvoji teoriji so zakoni brezveze, in tudi so, če že sami policaji vozijo pijani po cesti.

BBoss je napisal/-a:In ja seveda, da so mečkači zadovoljni moramo biti vsi ostali na cesti namesto ene ure dnevno raje uro in pol ali dve... bemti je problem, če je ego zarukan, sam da majo prav pa da lahko jebejo folk v glavo s svojim drekanjem in da se lahko igrajo šerife, žugajo s prsti, mahajo in se trkajo po glavi pa si šel mimo samo z dovoljenimi 130km/h medtem, ko on pri 80km/h s čist belimi členki stiska volan in si misli, joj kolk je nevarno, kolk divjajo, še počasnej moram, da bo ja še bolj varno. :huh:

Ni omenjal ne divjanja, ne objestnega vedenja, on piše samo o eni zmerni dinamiki v mejah OMEJITVE Ampak, vi mečkači..........preberi še 1x post napisan včeraj ob 22.07.

Cela burleska :lol:

Saj je BBoss, tudi par postov nazaj napisal, da mečkači kritike jemljejo kot napad na njih.
Je potreben še kašen dokaz. :)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne dec 12, 2010 4:38 pm

Tisti napad je sel od cepca name, sem jaz v tem pogovoru koga napadel? Podal sem mnenje. Sam znam vec kot le tiscanje gasa in bremzanja, da obdrzim tistih 54 cm za neko ritko voznika pred menoj. Ce res mecka na cesti, kjer je omejitev 90kmh z svojimi 60, jasno da prehitis. Da pa je ze omejitev meckanje ( ne recem tista za 30kmh) potem pa nevem. Jaz se pri 90kmh normalno premikam proti cilju. Ni vsem ljudem v krvi, da nekdo tisci pedal in bremza pa spet gas in bremza. Obremenjevanja je manj. Ocitno je to tezko. Mislim da pa vsaj nek primeren IQ, ne tisti sobne temperature da vedeti, da je nestrpen tisti, ki misli da je 90km/h meckanje na regionalki. Ni vsak wannabe shumaher pa govori po gostilnah kako hitro pride na cilj. Ni vsem to kul. In ce bi razumeli to, taki kot je Bboss, ki meni da se meckaci pocutijo napadenega, obenem pa sam napade ljudi, ki povejo svoje mnenje, in ce je omenjena voznja po omejitvah si z tem napadom nafila svoj lasten ego, ker na forumu obcuti svoj prav, ker ga drugje nemore. Med tem ko se jaz vozim mirno, brez ritkanja in blendanja, sam vozis cel zivcen ker nisi sam na prehitevalnem. Voznja je uzitek , se bmw se sam tako promovira. Kaj pa vam pomeni voznja? Cim prej na cilju, cim bolj se zgont na cesti. Za to so razne racunalniske arkade. Meni je vozna v uzitek. In to mi bo vedno.
Ta pogovr jaz zaklucujem, ker je brez veze. Lasten prav proti lasntemu pravu, nekultura proti nekulturi in tako dalje. Zgodba je napisana in stanje se nebo spremenilo, prav tako ne z mojim mnenjem.
Lepo ritkanje BBoss ti se naprej zelim. In cim vec blendanja v novem letu.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne dec 12, 2010 4:41 pm

lancia hf je napisal/-a:Saj je BBoss, tudi par postov nazaj napisal, da mečkači kritike jemljejo kot napad na njih.

Saj prehitevanje je tudi napad na njih oz. se takoj počutijo ogroženo. Tako lepo trdijo, da jih ne briga, kako drugi vozijo, hkrati je pa vse narobe, če kdo vozi drugače.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne dec 12, 2010 4:46 pm

Gosic je napisal/-a:Tisti napad je sel od cepca name, sem jaz v tem pogovoru koga napadel? Podal sem mnenje. Sam znam vec kot le tiscanje gasa in bremzanja, da obdrzim tistih 54 cm za neko ritko voznika pred menoj. Ce res mecka na cesti, kjer je omejitev 90kmh z svojimi 60, jasno da prehitis. Da pa je ze omejitev meckanje ( ne recem tista za 30kmh) potem pa nevem. Jaz se pri 90kmh normalno premikam proti cilju. Ni vsem ljudem v krvi, da nekdo tisci pedal in bremza pa spet gas in bremza. Obremenjevanja je manj. Ocitno je to tezko. Mislim da pa vsaj nek primeren IQ, ne tisti sobne temperature da vedeti, da je nestrpen tisti, ki misli da je 90km/h meckanje na regionalki. Ni vsak wannabe shumaher pa govori po gostilnah kako hitro pride na cilj. Ni vsem to kul. In ce bi razumeli to, taki kot je Bboss, ki meni da se meckaci pocutijo napadenega, obenem pa sam napade ljudi, ki povejo svoje mnenje, in ce je omenjena voznja po omejitvah si z tem napadom nafila svoj lasten ego, ker na forumu obcuti svoj prav, ker ga drugje nemore. Med tem ko se jaz vozim mirno, brez ritkanja in blendanja, sam vozis cel zivcen ker nisi sam na prehitevalnem. Voznja je uzitek , se bmw se sam tako promovira. Kaj pa vam pomeni voznja? Cim prej na cilju, cim bolj se zgont na cesti. Za to so razne racunalniske arkade. Meni je vozna v uzitek. In to mi bo vedno.
Ta pogovr jaz zaklucujem, ker je brez veze. Lasten prav proti lasntemu pravu, nekultura proti nekulturi in tako dalje. Zgodba je napisana in stanje se nebo spremenilo, prav tako ne z mojim mnenjem.

Evo ga pa smo spet tam, takoj se vse besede obračajo, kot da je Bbos največji divjak, ker se ne strinja s tvojimi 500m varnostne razdalje. Nikjer ni napisal, da pričakuje vožnjo čez omejitve, ima pa dosti proti nepotrebnemu mečkanju. Ko je gužva, se hitro pozna, če kdo na semaforju špara z gorivom in mečka, včasih je treba tudi kakšen deci reskirat za bolj tekoč in VAREN promet. Ni le bremza tista, ki skrbi za varnost.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne dec 12, 2010 4:51 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:Saj je BBoss, tudi par postov nazaj napisal, da mečkači kritike jemljejo kot napad na njih.

Saj prehitevanje je tudi napad na njih oz. se takoj počutijo ogroženo. Tako lepo trdijo, da jih ne briga, kako drugi vozijo, hkrati je pa vse narobe, če kdo vozi drugače.

preveč napihujete. prišli smo do dejstva,da se vozimo eni bolj dinamično drugi pa se pač bolj počasi. jasno je, da so ekstremi nevarni. ne zato ker bi delali koga živčne, ampak zato, ker se jih ne pričakuje..
tisti ekstremno počasnejši pa so se na podlagi odgovorov izdali tudi z igranjem šerifov. kar pa se GOSIC ni.

moti me predvsem to, da počasnejši vozniki (umerjeni, previdni in kar želite) ne želijo nikoli in nikdar ne glede na generacijo priznati, da lahko s svojim početjem, ko gredo v ekstreme ogrožajo varnost. in takih ekstremnih reakcij sem prepoznal mnogo v postih uporabnikov. pri tem jih podpira tudi država in policija, saj jih kljub zakonom ne kaznuje. verjetno je hitrejših ekstremov malenkost več kot teh počasnejših in nimajo časa kaznovati počasnejše, ker že cepce, ki norijo kot blesave ne kaznujejo. bodite fer in priznajte, da so največkrat tarča policajev rahli prekrškarji...

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Ne dec 12, 2010 4:58 pm

Kot sem že pisal, so najvišje dovoljene hitrosti prilagojene najbolj retardiranim, ki v povprečju potrebujejo 5 sec. da zaznajo, da je na semaforju zelena (@avg je 4 zanesljivi in preudarni čez zeleno - bemtitepce). Enako ravno toliko sekund rabijo, da ugotovijo, da je cesta spolzka, da je bele barve ponoči in da je zato poledica in da obstoja možnost peska na ovinkih. Vse to je posledica, ker nikoli niso imeli ne mopeda in ne motorja, ki je take napačne ocene nemudoma kaznoval. Tudi v ovinek se moraš sočasno nagniti in ne čez 5 sekund in pri zavijanju nazaj moraš pogledati, če ne te nasadijo od zadaj. Pa vse to bi z veseljem spoštoval, kot dosledno spoštujem vseh 200 rezerviranih praznih parkirnih mest v BTC in si nikakor ne želim upravičenosti za le-te, če me ne bi poskušali dati na skupni imenovalec s seboj. To da voziš z varnostno razdaljo "halb tacho" je za pohvaliti, dokler se ne gresta oba 62 pri dovoljenih 90 s pobeljenimi členki. Šele takrat pritisk pare v kotlu začne naraščati.

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel Ne dec 12, 2010 5:36 pm

Jerch_ je napisal/-a:zajbel je popoln in hkrati verjame v čim počasnejšo vožnjo. takrat ti, kot smo ugotovili nihče ne blenda, trobi.. tudi koncentracija se ti poveča.. postaneš varen, eko. če verjameš žajblu. baje ga ni nihče sit.

A lahko nehaš pisat bedarije. Kje sem napisal, da verjamem v počasno vožnjo, pa kje sem napisal, da se ti takrat poveča koncentracija, pa da si varen? Prosim, da mi tole tukaj napišeš, ali pa reči da si se zlagal in vse skupaj zmislil. Če tega ne napišeš, je to dokaz za tvoje laži in zmotne predstave. Kar veselo na delo, saj ni prav veliko mojih prispevkov tukaj.

BBoss je napisal/-a:Teh nekaj zadnjih komentarjev mi je končno dalo razlago zakaj je toliko gneče in zastojev na cestah. Če bi meli same Gosiče in bi vsak puščal 500m to pomeni, da bi od Ljubljane, do Kočevja (cca 50km) bilo lahko istočasno le 100 avtomobilov. V primeru, da se pušča 25-50m varnostne v koloni pa jih je lahko istočasno kar 1000-2000 avtomobilov se pravi "samo" 10-20x več - malenkost a ne Gosič in podobni. :roll:

Od kdaj pa sta samo 2 možnosti???? Ali je varnostna razdalja do 25-50m ali pa 500m. Da bi bila prava, to pa ne gre. Ali pa glede hitrosti: Ali voziš prehitro, ali pa verjameš v čim počasnejšo vožnjo? Tipičen primer za tako mnenje je Jerch_. Stvari niso tako črno-bele. In obstajajo ljudje, ki vozijo, tako kot je treba, pa so kljub taki "počasni" vožnji še vedno zbrani, pozorni in pazijo, da nobenega ne ovirajo.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne dec 12, 2010 5:45 pm

Gosic je napisal/-a:Sepravi po BBoss-ovi teoriji, so dovoljene hitrosti brezveze. Danes je očitno kul, kdor si na cesti več upa in kdor bolj izziva. Po tvoji teoriji so zakoni brezveze, in tudi so, če že sami policaji vozijo pijani po cesti. In državljani nimajo reda, ker z redom nihče ne upravlja. Po tvoji teoriji bi moral v megli voziti normalno 90km/h oz ne, 100km/h + kljub temu da bi vozil čez njo na pamet oz na blef. Upam da boš kdaj kako srno zbil, ker jaz sem jo že, vendar sem zaradi previdnosti naredil nič škode, le povišal utrip.(le podru sem jo, ko je skočila čez) Ko te bo nekaj doletelo boš morda dojel, ampak tudi to težko. Poznam človeka, ki je v svojem avtu ubil lastno dekle zaradi hitrosti in se človek ni spremenil nič. Zakaj? Zato ker je danes ubiti človeka kot zajca, ali mačka, ki ga zbiješ na cesti. In da še eno zgodbico povem, taki BBosovci, kako vozijo. Recimo pri hitrosti 100km/h vozim za vozilom, imama varnostne razdalje približno 40m, sepravi nekaj dolžine avtomobilov( pa to se mi tudi redno dogaja), z vozilom voziva enako, enako brzino imava, nakar se najde Bbosovc, ki me prehiti, da je on vmes, vozi tistemu pred menoj za ritjo in pridobil je kaj? Zmanjšal je varnostno razdaljo in začel ob živce spravljati naslednjega. In to me prehiti samo zaradi tega, ker ne vozim za tistimov vozilom natanko 54cm.

Seveda je to sarkazm. Ampak vsak ima svoj način vožnje. Zaradi mene naj vozijo ljudje 160km/h. Jaz bom samo 1 krat na mesec, da malo saje prepucam,na AC. Skratka, kar tebi ni všeč, verjetno tudi drugim nebi bilo. Tega je premalo, ampak je samo en egoizem.

Joj, joj Gosič moj, jaz sem pa mislil, da maš probleme le z razumevanjem prometnih situacij. :shock:

Veš to kar pišeš ni sarkazem ampak je manipulacija in spreobračanje mojih besed. Zdej ne vem a ne razumeš, nočeš razumet al se pa sam ven vadiš in poskušaš zmanjšati krivdo svojega obnašanja v prometu in da si pač ti ena izmed tistih cokel, ki povzroča gužve in zastoje.

Tvoj pogled na svet je očitno črno bel, ker očitno poznaš situacijo belo v katero uvrščaš sebe in situacija črno, kjer so vsi ostali, ki niso po tvojih normativih in so po tvoje norci, divjaki in neuravnovešenci, če ne počnejo točno to, kar ti misliš, da je pravilno.

Zraven se pa zapletaš v svoje besede, kot se dogaja vsem tistim, ki mislijo, da so popolni in brez napak. Aja, hočeš primer teh navedb? Megla je zate tudi črno bel pojav, se pravi ali je in se ne vidi nič ali pa je ni in se vidi vse. Se pravi po tvoje vmesnih gostot megle ni in tudi ne razumeš, da če je vidljivost v megli 100m se smeš peljati 90km/h. In kako ti pride ta megla prav, da upravičiš 500m varnostne razdalje - ja pa kaka megla je to da je vidljivost 500m, ti pa moraš zmanjšati hitrost - zakaj že?

Primer s srno je tud črno bel pogled - se pravi, če voziš počasi srne ne moreš zbiti al kaj? Lahko ti povem, da sem jo zbil v naselju na Brezovici pri hitrosti 50km/h. Pritekla je napolno med hišami na cesto - tud reagirat nisem uspel pa je že počilo. Če bi bil tud jaz tak manipulant kot ti, bi rekel, da če bi se peljal 55-60km/h skozi tisto naselje bi bil že davno mimo predno bi srna sploh pritekla na cesto in nesreče ne bi bilo in avto tudi ne bi bil poškodovan =P

No in končno smo iz tistih 500m razdalje do spredaj vozečega prišli na zmernih 40m in zdaj spet groza, ker te je nekdo prehitel in ti zmanjšal varnostno. Lej ti bom malce prišepnil, tisto desno pedalko spodaj pri nogah malce popusti pa boš imel hitro spet željeno varnostno. Da se ne boš zdele razburil, da moraš zdej ti zaradi drugih korigirati vožnjo pa se raje spomni koliko ljudi mora zaradi tvoje mečkavosti korigirati svojo vožnjo. Glede na vse tvoje izjave sem prepričan, da morajo drugi bistveno večkrat prilagajati vožnjo zaradi tebe kot pa ti zaradi njih v situacijah, ki jih omenjaš.

Pa prosim nikar mojega imena ne tlači v povezavo z neuravnovešenci in cestnimi morilci in res prosim, vse populiste, da ne tlačijo vse drugače misleče v isti koš s takimi izmečki. To so hude obtožbe tudi, če samo namiguješ z omenjanjem takih ekscesnih primerov v kakršnikoli povezavi z mano ali komurkoli drugemu, ki bi le radi v okviru zakonskih omejitev prišli na željeno lokacijo v doglednem času in nimamo niti najmanjše želje puščati ure in ure svojega življenja s stanjem v gnečah.

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Ne dec 12, 2010 6:08 pm

Zdej ne vem a ne razumeš, nočeš razumet al se pa sam ven vadiš in poskušaš zmanjšati krivdo svojega obnašanja v prometu in da si pač ti ena izmed tistih cokel, ki povzroča gužve in zastoje.
Gužve in zastoje v največji meri povzroča gostota prometa.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne dec 12, 2010 6:16 pm

Gosic je napisal/-a:

Ja luba duša pa kje si ti to prebral, da počnem? Res si neverjeten in me iz posta v post presenečaš s čedalje bolj drznimi izjavami. Mi je pa čedalje bolj jasno, da če moje pisanje razumeš tako potem ni nič čudnega, da prometno dogajanje vidiš tudi tako pretirano, kot da te vsi ogrožajo, strežejo po življenju in sploh je na cestah čista groza.

rosonero
Novinec

Napisal/-a rosonero Ne dec 12, 2010 6:17 pm

Zanimniva debata se razvija, letijo obtožbe na počasne in ta hitre sem tja.

Se je pa en zanimiv pojem tle noter : zmerna dinamika sliši pe lepo problem je edino v tem da si jo vsaj po svoje razlaga. In tu nastopjo težave.....ponavadi s tragičnim koncem

Najbolj pa mi je smešna tista trditev da so hitrejši vozniki bolj zbrani pozorni itd.......super v to enačbo vključite še tole večje hitrosti - daljše zaviranje.... J

Je treba kdaj na svoji koži sprobat ( mal z ceste zletet je ponavad dovolj, pa začnemo drugače razmišlati, če imamo še kej pameti v glavi - te hudičev grize potem tisto zakaj sem z 100 noter prletu če bi se dal z 80 pa speljat )
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Ne dec 12, 2010 6:26 pm

Zame so cepci tisti ki se po prehitevalnem pasu vozijo 110km/h in tisti ki se cijazijo po prehitevalnem pasuin zadržujejo promet klju temu da je vozni pas prazen.Zaradi takih kot so prej opisani smo ujeli porscheja boxterja ki smo ga prd tem spustili naprej :huh: .

robert1
Nov uporabnik

Kraj: Radenci

Napisal/-a robert1 Ne dec 12, 2010 6:42 pm

Zanimniva debata se razvija, letijo obtožbe na počasne in ta hitre sem tja.

Tako kot na forumu, tako na cesti...Sočloveka, ki ne vozi tako, kot sami mislimo, da bi moral, je že cepec in le kot neka žival, ki nas ovira.

Zato največ nesreč in problemov na cesti, kot tudi na splošno v življenju, povzročijo sebični, nezadovoljni in nevrotični ljudje.
Lastne frustracije se potem le odražajo v našem življenju in vplivajo na vse udeležence.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne dec 12, 2010 8:01 pm

Za moje pojme, je PREPOČASEN voznik ravno toliko nevaren, kot PREHITER, razlika je samo v tem, da prehiter voznik ogroža sebe in ostale udeleženca v prometu, počasni voznik pa samo ostale udeležence v prometu. Iz sebe pa dela vzornega in varnega voznika :huh: :roll:

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Ne dec 12, 2010 8:02 pm

lancia hf je napisal/-a:Za moje pojme, je PREPOČASEN voznik ravno toliko nevaren, kot PREHITER, razlika je samo v tem, da prehiter voznik ogroža sebe in ostale udeleženca v prometu, počasni voznik pa samo ostale udeležence v prometu. Iz sebe pa dela vzornega in varnega voznika :huh: :roll:
Nebi se mogel bolj strinjati.

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Ne dec 12, 2010 8:14 pm

Po svoje imaš prav, prehiter voznik povzroča težave ponavadi samo enemu, ratardirani počasni omejenci peacemakerji pa celim stotnijam omejujejo angažirano razumno rabo ceste v okviru omejitev in se skrivajo pod zakonske okvire, ki morajo ščititi tudi mentalne počasneže. Primer je relativno agrarno osveščena Avstrija, ki ima za naše pojme nore omejitve 70 skozi vasi in po AC vsi vozijo ene 135, nobeden te ne prehiti, nobenega ne dohitiš, v eni uri prideš mega daleč. V Nemčiji je itak svoboda na avtocestah, kupiš Porsche, voziš Porsche, če je že omejitev, je razumljiva in taktna, tako se po gradbiščih v treh kolonah pelješ stotko, da ti kar ušesa pobrije, tako gre blizu. Pri nas pa eni 60, drugi 160, pa še ruski kamioni ki dirkajo med sabo, babe z mobiteljni in tastari s klobuki vmes. Za odposrat se. Pol pride pa Žlender in prijavi, hitrost ubija.

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Ne dec 12, 2010 8:22 pm

Svašta, danes sem videl, kako sta se pred mano 2 "dajala" na AC oz je eden prehiteval drugega. Ok nič takega, ane? Ampak..ta, ki je bil na desni, očitno tega, ki je prehiteval, ni hotel spustiti, zato se mu je s strani začel približevati (zelo zelo blizu, kot bi ga hotel stisniti k ograji oz preprečiti, da ga le-ta prehiti, ampak nevem ali je bilo namerno ali nenamerno). Naenkrat pa je tisti, ki je prehiteval, naglo zavil (butnil) v tistega na desni strani pri hitrosti cca 130-150 km/h. Potem sta oba zavila na odstavni pas in potem je verjetno kdo koga na gobec. Dejansko kot v filmih :?

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Ne dec 12, 2010 8:29 pm

Primer je relativno agrarno osveščena Avstrija, ki ima za naše pojme nore omejitve 70 skozi vasi
Ne bo držalo, v naseljih ima ravno tako kot Slovenija omejitev 50.
Za moje pojme, je PREPOČASEN voznik ravno toliko nevaren, kot PREHITER, razlika je samo v tem, da prehiter voznik ogroža sebe in ostale udeleženca v prometu, počasni voznik pa samo ostale udeležence v prometu.
Posledice nesreč prehitrih voznikov so bistveno večje kot posledice nesreč prepočasnih voznikov. Jasno, pač višja hitrost.

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel Ne dec 12, 2010 8:34 pm

joztom je napisal/-a:Kot sem že pisal, so najvišje dovoljene hitrosti prilagojene najbolj retardiranim

A potem so tisti, ki vozijo po predpisih, retardirani?

Potem je tudi normalno, da tisti, ki niste retardirani, vozite po svoje, vzamete pravila v svoje roke in vozite kot vam paše. Itak po pravilih naj bi vozili samo retardirani.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne dec 12, 2010 8:45 pm

domen_ je napisal/-a:
Za moje pojme, je PREPOČASEN voznik ravno toliko nevaren, kot PREHITER, razlika je samo v tem, da prehiter voznik ogroža sebe in ostale udeleženca v prometu, počasni voznik pa samo ostale udeležence v prometu.
Posledice nesreč prehitrih voznikov so bistveno večje kot posledice nesreč prepočasnih voznikov. Jasno, pač višja hitrost.

Nevem zakaj nekateri obračate takoj na nesreče.
Da dam drugi primer o počasnosti, v službi če boš počasi delal, ti bodo tudi knjižico dali, mečkatorjem na cesti bi jim morali pa take vijolične, ali sedaj kartice pa pobrati, saj so omejitve zato da se jih držimo, ne pa da se vozimo 60-70 km/h tam kjer je omejitev 90 km/h
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov