_furby_ je napisal/-a:... drugje po Sloveniji pa ni radarjev
xxl je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:... drugje po Sloveniji pa ni radarjev
-tako skoncentriranih na določenem območju ne
xxl je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:... drugje po Sloveniji pa ni radarjev
_furby_ je napisal/-a:xxl je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:... drugje po Sloveniji pa ni radarjev
to je res, ampak to jokanje je ze smesno
tudi jaz ko srecam samo 5 stacionarnih radarjev na dan (da ne stejem kontrol) se moram drzat omejitev =P
King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:xxl je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:... drugje po Sloveniji pa ni radarjev
to je res, ampak to jokanje je ze smesno
tudi jaz ko srecam samo 5 stacionarnih radarjev na dan (da ne stejem kontrol) se moram drzat omejitev =P
Kaj pa ti veš k se nič ne voziš.![]()
lp
_furby_ je napisal/-a:tocnokaj pa je 100.000 km na leto (se moram bolj potrudit). niti enega radarja ne srecam ves cas
MRV je napisal/-a:ti zagovorniki radarjev, dokler ga ne bodo dobili v čmar, ne bodo bili proti. iz njihovih besed pa se sliši nekakor tako: sej ni tako hudo, samo dvigneš nogico in ti jo lepo obrijejo. nič ne boli veš? travica je pa še vedno fina, a kaj ko je zmanjkuje.
ninjeti je napisal/-a:enim bebcem še kar ni jasno da so radarji na lokacijah kjer se ne ogroža nikogar in je promet potekal brez problema brez nesreč. tisti ki pa verjame v zgodbice o varnosti pa itak nima blage veze kaj je to varnost. če bi se jim šlo za varnost bi se semaforji pojavili po mestu in okrog šol, fakultet, vrtcev, gledališč, kin, itd kjer se lahko zgodi kaj hudega - ampak tam nebi pobirali dnara ker se itak nihče ne vozi več kot 50 oz več kot so omejitve. no zdaj pa lahko nadaljujete s svojimi butastimi forami da so radarji potrebni in kak je to povečalo varnost.
aja, se počutite dobro kot ovce v naši državi? bogi reveži. država bi morala biti v naši lasti in ne mi v lasti države. naravnost zgražam se ob tem ko se zagovarja marsikatere poteze, ki vplivajo na "VARNOST" - ampak to je pač najlažje prodati ovcam v sloveniji - no, ne štajercem kot je videt iz požiganja.
lancia hf je napisal/-a:Glede semaforja so pa dobro naredili na relaciji Vrhnika-Ljubljana (Drenov Grič) tam je omeitev 50 in če prekoračiš se prižge rdeča luč in gori toliko časa, da se z avtomobilom čisto ustaviš nato se prižge zelena. Problem edino nastane, ker se mora tudi na drugi strani voznik ustavit tudi če pelje po omeitvi.
xxl je napisal/-a:-sem že imel primere,ko so mi prijatelji iz Koroške povedali,ko gredo v nakupe in zabavišča v večja mesta,se raje odločajo za Calje,kot za MB
-tudi sam sem včasih delal 100 000km na leto,pa me radar ni nikoli dobil,hvala bogu,da ne delam več to delo,ker se hitro spozabiš,ko greš 100 krat skozi križišče,hitro imaš 60,če nisi skozi z enim okom na števcu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov