evilfury je napisal/-a:Še to me zanima, če je Plineks vredu firma za vgradnjo plina?
evilfury je napisal/-a:Dobr kaj je spet smešnega? Pač nevem in sprašujem...
iziboy je napisal/-a:......Oni so iz Mislinje če se ne motim... Hilda Tovšak tudi, a ne?!
pinny je napisal/-a:iziboy je napisal/-a:......Oni so iz Mislinje če se ne motim... Hilda Tovšak tudi, a ne?!
ja ful si duhovit ni kaj, torej po tvoje vsakdo ki je iz mislinje je lopov.
evilfury vglavnem jaz sem pri njih vgradil plin, in ga imam že ca. 70kkm, res da so bili na začetku problemi da sem že skor popizdu, ker ni bilo original mape za moj avto in so ga naštimavali na roke, je avto cukal itd....., ko je prišla mapa in ko so se menjale svečke so bili problemi rešeni. Vsled pordnih krčev sem imel tudi enega ali dva servisa gratis
Buffy je napisal/-a:
Aja, kako je pa kej z mazdo CX-7??? 2.3 turbo, 260KM... Namreč moj prjatu jo je dal predelat k plineksu in je kr neki težav kr je direktn vbrizg. Pod 1000 obrati dela na bencin nad 4000 obrati pa spet preklopi na bencin... Kaj je to posledica premalega območja delovanja plinskih injektorjev?
LaMike je napisal/-a:Buffy jaz mislim, da je to posledica premalih injektorjev ali pa prešvoh pumpe. Kako si pa zadovoljen z mol-om? Čigav plin imajo?
plavko61 je napisal/-a:@LaMike:
Malo sem skeptičen, ker večina ima v Renault-ih vgrajen Zavoli, a se tale emmegas sistem lahko kosa z zavoli?
iziboy je napisal/-a:plavko61 je napisal/-a:@LaMike:
Malo sem skeptičen, ker večina ima v Renault-ih vgrajen Zavoli, a se tale emmegas sistem lahko kosa z zavoli?
Večina Renaultov pri nas ima vgajen Landi Renzo(Vovk, Trebnje) ker edino s to napravo pri nas Reanault priznava garancijo na nova vozila. Moje osebno mnenje pa je, da je Landi veliko boljši kot Emmegas...
spaceair je napisal/-a:Mislim da na emegas ni garancije 5 let kot na Zavoli in Landi...ne bom pa trdil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov