MyWay! je napisal/-a:Slišal sem, da je v Avstriji naša vinjeta cenejša kot pri nas.Drži?
To bi bilo pa zanimivo, čeprav ne vem, zakaj bi bila cenejša? No če je kaj na tem, nas bo vse gotovo zanimalo...MyWay! je napisal/-a:Slišal sem, da je v Avstriji naša vinjeta cenejša kot pri nas.Drži?
CHAN je napisal/-a:Uradnika, ki je opravil končni izbor najugodnejšega dobavitelja nalepk bi poslal na strokovno ekskurzijo k proizvajalcu avstrijskih (pa najbrž še katerih) vinjet, da se seznani, kako izgleda KVALITETNA nalepka (beri: odstanjevanje v 30s). Ali pa na opravljanje dodatnega dela, odstranjevanja parih vinjet (zaradi mene tudi nadur).
Največji možni nebulozem - prodaja strgala (!?!?!) za vinjete pa je itak izpod kritike. Še dobro, da ne prodajajo vinjetnega fena, venjetnega acetona, ipd... Po cca 3/4 ure pač ugotoviš, da imaš avto poln odpadajočih delcev vinjete (očitno rabim še vinjetni sesalec!), rdeče prste ter čudovito preživet čas ob preklinjanju ter z mislijo, da imaš v omenjenem času ponavadi že opran in posesan avto!
Očitno bomo potrebovali še par novih delovnih mest na bencinskih - odstranjevalcev vinjet ali pa se mi zopet zdi, da nas (še posebej z dvigom cen) nekdo za norca?
shelton je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:Slišal sem, da je v Avstriji naša vinjeta cenejša kot pri nas.Drži?
Ne bi rekel![]()
http://www.oeamtc.at/a1129639/
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov