gecco je napisal/-a:MateSLO je napisal/-a:1 teleban: iz pobrežja se zvečer peljem proti Europarku in pred mano na rdeči stoji en Renault Scenic sive barve z celjsko tablico. Čakava na zeleno in malo preden se prižge zelena luč onemu spredaj dopizdi in spelje čez rdečo v križišče...![]()
2 teleban: zopet pri pobrežje-Europark tokrat tam pod železnico. Jaz na levem pasu in en malo pred mano na desnem, nakar prileti eno budalo s staro belo Opel Astro, odvozi slalom med nama in cca 80kmh zapelje čez rdečo luč. Če bi kdo dol od Europarka pripeljal ga ubije takoj ...
Sedaj pa me zanima tole: koliko je sploh smiselno klicat in obeščat policijo o takih telebanih? Številko tablice sem videl, samo a mu sploh naredijo kaj, če ga prijavim, da je peljal čez rdečo 80kmh? Ker takšni ljudje niso vredni, da se vozijo ob meni na cesti, ker prej ali slej bo nekoga ubil. Če bo sebe, mi dol visi, samo ko takšne sreče pa spet ne bo imel ampak bo zraven vzel še minimalno enega ali pa dva ...
Policajev se ne splača klicat!
V NM odkar so predkratkim odprli Hofer. Telebani kot so, je uvoz v Hofer mogoč samo iz ene smeri, iz nasprotne smeri ne moreš zaviti notri, ker je polna črta. Torej bi moral iti cca.100m naprej in obrniti avto ter se vrniti nazaj...po predpisih. Ampak večina zavija čez polno črto in slej ko prej bo katastrofa. No v nedeljo sem malo opazoval to dogajanje in mi je bilo sploh zanimivo ker je cca 100m stran na avtobusni postaji stal pa policijski avto. In sem šel klicat policijo da bi prijavil da avtomobili zavijajo v Hofer preko polne črte ter da imajo patruljo blizu in zakaj nič ne ukrepajo. Odgovor: vemo da je Hofer problem, ampak ne moremo nič narediti!
ice je napisal/-a:Ta se je še enkrat rodil:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cMSTmoNd_0
primozek68 je napisal/-a:Ja, sam pazi, k gecco nima drugega dela, kot pa klicarit policaje in tožarit stvari, ki se ga niti najmanj ne tičejo...
~toMmy~ je napisal/-a:ice je napisal/-a:Ta se je še enkrat rodil:
Uf ta voznik modrega tovornjaka pa ne potrebuje tečaja varne vožnje (vsaj kar se obvladovanja vozila tiče)!![]()
peroRS je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:ice je napisal/-a:Ta se je še enkrat rodil:
Uf ta voznik modrega tovornjaka pa ne potrebuje tečaja varne vožnje (vsaj kar se obvladovanja vozila tiče)!![]()
Vsekakor![]()
![]()
p.s: se pa lepo vidi, kako so pri nas preozke ceste, saj se še 2 tovornjaka komaj srečata, kaj šele, če je vmes avto
~toMmy~ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:ice je napisal/-a:Ta se je še enkrat rodil:
Vsekakor![]()
![]()
p.s: se pa lepo vidi, kako so pri nas preozke ceste, saj se še 2 tovornjaka komaj srečata, kaj šele, če je vmes avto
Tip je res odreagiral hladno "ko špricer", bremza do konca, obvozil in ravno pravi čas po gasu, da je zravnal prikolico, kapo dol!
Ko je bremzal, so mu kolesa na prikolici zablokirala in mu jo je vrglo ven
da se je prikolica odbila od ograje
Tip je res odreagiral hladno "ko špricer", bremza do konca, obvozil in ravno pravi čas po gasu, da je zravnal prikolico, kapo dol!
Ne trdim, da je 100% tako
primozek68 je napisal/-a:Tip je res odreagiral hladno "ko špricer", bremza do konca, obvozil in ravno pravi čas po gasu, da je zravnal prikolico, kapo dol!Ne trdim, da je 100% tako
Owned! Ha ha!
primozek68 je napisal/-a:Ko je bremzal, so mu kolesa na prikolici zablokirala in mu jo je vrglo ven
Tudi to govoriš na pamet. Ne vidi se!
~toMmy~ je napisal/-a:Če bi bila črta prekinjena, bi bilo zavijanje tam čisto varno, med tem ko je zdaj zelo nevaren manever
~toMmy~ je napisal/-a:Ampak res, zaradi tega klicat policijo...Če bi bila črta prekinjena, bi bilo zavijanje tam čisto varno, med tem ko je zdaj zelo nevaren manever
Hehea_sist je napisal/-a:...v našem zokistanu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov