a_sist je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ampak res, zaradi tega klicat policijo...Če bi bila črta prekinjena, bi bilo zavijanje tam čisto varno, med tem ko je zdaj zelo nevaren manever
Če je prazna cesta in 'kršitelj' na hitro zavije noter, ni problema. Vidim pa dnevno, da se človek tam ustavi in čaka da gre kolona na nasprotnem pasu mimo, medtem se pa za njim nabere kolona do krožišča .. in posledično zaradi enega b***** stoji krožišče... Točno tam se vozim 2x na dan in vem kakšna je situacija.. Ker so očitno to predvideli, so tam dali neprekinjeno črto in znak prepovedano zavijanje levo. Rešitev bi bila, da bi razširili cesto in naredili poseben pas za levo, ampak v našem zokistanu je pač navada taka, da se problem reši z zabitjem znaka prepovedi in to je to.
Drocky je napisal/-a:Fora je v tem, da odcepe financirajo trgovine in za njih je ceneje, da potegnejo polno črto in postavijo znak, sploh če majo v bližini krožno križišče. Lep primer je Slovenska Bistrica pri trgovinah ob izvozu jug, se furaš okol riti v žep
primozek68 je napisal/-a:Ja, sam pazi, k gecco nima drugega dela, kot pa klicarit policaje in tožarit stvari, ki se ga niti najmanj ne tičejo...
nebivedu je napisal/-a:
Zakaj policaji sedaj ne kaznujejo počasnih voznikov, ki ovirajo promet? Kje so policaji - sedaj bi lahko ogromno kasirali -
LukL je napisal/-a:danes lepo prosim na cesti arja vas-velenje ob pol 7ih zjutraj kolona vozil v obe smeri neskončna, cesta ledena z pravim ledom na cesti, ko si malo speljal je kopalo, ko si malo zapremzal je že abs ropotal,(pa mam nove zimske gume) obupno, in potem vidiš dva policaja hodita od avta do avta, tovornjaka do tovornjaka in pišeta kazni ker nekateri nimajo zimskih gumno pri nas se niso greli v bifejčkih so imeli veliko dela
maniaxxx je napisal/-a:LukL je napisal/-a:danes lepo prosim na cesti arja vas-velenje ob pol 7ih zjutraj kolona vozil v obe smeri neskončna, cesta ledena z pravim ledom na cesti, ko si malo speljal je kopalo, ko si malo zapremzal je že abs ropotal,(pa mam nove zimske gume) obupno, in potem vidiš dva policaja hodita od avta do avta, tovornjaka do tovornjaka in pišeta kazni ker nekateri nimajo zimskih gumno pri nas se niso greli v bifejčkih so imeli veliko dela
Da bi pa stali kjer je bilo pa res potrebno in urejali promet, poskrbeli da bi cestarji ne bili šokirani in presenečeni ob snegu decembra pa raje ne..banda inkasantska...
Vsaka jebena lokalna cestica je bila bolje spucana od glavne ceste....2 ure sem rabil od Celja do Velenja, pa še to sem šel čez Polzelo, drugače bi tak še zdaj tam stal
LukL je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:LukL je napisal/-a:danes lepo prosim na cesti arja vas-velenje ob pol 7ih zjutraj kolona vozil v obe smeri neskončna, cesta ledena z pravim ledom na cesti, ko si malo speljal je kopalo, ko si malo zapremzal je že abs ropotal,(pa mam nove zimske gume) obupno, in potem vidiš dva policaja hodita od avta do avta, tovornjaka do tovornjaka in pišeta kazni ker nekateri nimajo zimskih gumno pri nas se niso greli v bifejčkih so imeli veliko dela
Da bi pa stali kjer je bilo pa res potrebno in urejali promet, poskrbeli da bi cestarji ne bili šokirani in presenečeni ob snegu decembra pa raje ne..banda inkasantska...
Vsaka jebena lokalna cestica je bila bolje spucana od glavne ceste....2 ure sem rabil od Celja do Velenja, pa še to sem šel čez Polzelo, drugače bi tak še zdaj tam stal
oprosti, ampak kak bi ti blo bolje če plug v koloni stoji pa posipalc dela na mestu ker se vsako minuto prestavi za par metrov, al je bolje da v tistem času kere druge ceste še posuje da ne bo še tam zastoj? kolona je bla zaradi prometne nesreče pri kamnolomu... avtovleke ni blo ker ni mogla pridet (vsi vemo da so ti tovornjaki na zadn pogon, kar pa v primeru ko je avtovleka prazna samo pleše zadaj, ne gre pa nikamor tudi če ma zimske gume), kasneje so delavci iz kamnoloma odvlekli vozila s cestišča da so sprostili promet, vendar led lahko spučeš šele ko se vozila malo bolj premikajo, ne pa po polžje...
Poleg tega sta 2 policaja pri odcepu za ponikvo dajala na stran tovorna vozila ki niso meli zimske opreme....
gecco je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja, sam pazi, k gecco nima drugega dela, kot pa klicarit policaje in tožarit stvari, ki se ga niti najmanj ne tičejo...
Da te vidim ko boš ostal miren kot špricar, ko se bo avto pred tabo ustavil in čakal da bo frej, da bo lahko potem zavil v Hofer-ja. Tist kar je Tomas666 napisal ni noben problem. Tukaj pa, če si opazil sem jih klical nalašč samo zato ker je bila patrulja zraven in me je zanimal kaj delajo :P
primozek68 je napisal/-a:gecco je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja, sam pazi, k gecco nima drugega dela, kot pa klicarit policaje in tožarit stvari, ki se ga niti najmanj ne tičejo...
Da te vidim ko boš ostal miren kot špricar, ko se bo avto pred tabo ustavil in čakal da bo frej, da bo lahko potem zavil v Hofer-ja. Tist kar je Tomas666 napisal ni noben problem. Tukaj pa, če si opazil sem jih klical nalašč samo zato ker je bila patrulja zraven in me je zanimal kaj delajo :P
Kaj pa? Vn iz avta, pa nalomt pras_ca, pa sesut avto, pa ne vem, kaj še. Obvoz po desni ali počakat par sekund ni zame nikakršen stresen trenutek. To tožarjenje policajem mi gre pošteno na jetra. Sploh v situacijah, ko bi človek lahko sam rešil (manjši trki, napol izleti s ceste, ipd), se najde en k****n, ki ti pokliče policaje in brez potrebe plačaš kazen. Torej gecco, da zaključim, poskrbi zase, za svoje brige in ne bodi špeckahla policajem, ker NISO tvoji prijatelji.
Pridem tja okrog z mojm TAM 110 T7 in vsi čist lpo pelejo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov