Hanzek je napisal/-a:Živjo...
Mene pa zanima če bi si umislil tole:
http://www.xenon-kit.si/Xenon_Dodatki.htm(avtomatsko reguliranje višine pa pranje žarometou)
Ali bi potem lahko homologirou xenone...
Oz. mi jih bi bilo potem sploh potrebno
Saj če bi me poslali na tehničnega bi vidli da mam avt. reguliranje višine
snopa in pranje žarometov
Je bolj pametno sam 4300k kupit pa je? Ker sam imam trenutno 6000k
pa bi raje prej ukrepal kot pa da se tresem kje so policisti in potem še plačal kazen.
Aja pa kolik približna je cena dveh bi-xenon žarnic (nimam leč imam
pa clear stekla).
(Majo vsi xenon kiti enake priključke [glej priponko]... da neb žarnc kupu pol jih pa na balaste
neb mogu priklopit)
Se sploh splača kupit žarnce? Al se bol splača še en kit kupit?

ops:
[ če ima kdo kak pocen kit za prodat oz. žarnice 4300k mi naj piše na P.M.]
Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem.

xenon lahko homologiras, ce ima tvoj kit tudi papirje, kar pa jih 99% nima, poleg tega so obvezni: pranje in nastavitev visine.
kar je dodanega na avto se mora homologirat, torej tudi xenon IN tisti dodatek za nastavitev visine, mislim da pranje ni treba.
mislim da tehnicni bi naredil ce imas nastavitev visine, xenon in pranje, ne pa v vseh primerih. meni je na tehnicnem reku da rabim to dvoje da me lahko spusti naprej (sem sel domov pa zamenju za halogenke

)
jst mam 6000, brez pranja, brez nastavitve visine (avtomatske mislim) in brez lece. imam pa znizano nekoliko bolj kot so mi nastavli na tehnicnem, in tako ne moti ostalih, policije tudi ne :P
cena zarnic je razlicna. mislis samo zarnice ali cel kit? kit bixenon je ze za 160 eur se mi zdi.
prikljucki so univerzalni, ja, vsaj kar se kitov tice, za original xenon ne vem, bi pa moglo bit enako.
"Se sploh splača kupit žarnce? Al se bol splača še en kit kupit? " - tega pa ne razumem.