dani76 je napisal/-a:iziboy je napisal/-a:rekreirajmo.se je napisal/-a:Pozdravljeni!
Ford Fiesta, 2008 letnik
Razmišljam o avtoplinu
Pa me zanimajo tudi vaša mnenja in izkušnje.
Torej, kateri sistem bi bilo najbolj primerno vgradit v ta avtomobil?
Razni proizvajalci (Plineks, Avtonaplin, G1, ...) nudijo razne sisteme, zanima s katerimi ste sami imeli najboljše izkušnje?
Impulse, Prins (ta se mi sicer zdi res nekoliko predrag), Zavoli, AGC Sigas, Landirenzo, .. kaj vi uporabljate? Če imate težave, kakšne imate?
Bi rabil čimveč informacij![]()
Hvala.
Lp,
Ne zezam, ampak predlagam da prebereš celotno temo. Mislim da boš dobil vse, ali pa vsaj večino, odgovorov. Zato je tema odprta...
P.S. pazi, ker Ford ima zeloooo občutljiv motor in če ne bo dobrega mazanja ventilov bo hudič....
Mi imamo v našem Fordu C-max motor 1.6 zmontiran sistem od G-1.Naredili smo do sedaj že dobrih 10 000 km in zaenkrat brez problemov.Imamo tudi mazanje (flasclube) ki redno kontroliram kapljice.Je pa res da avto ne spuščam v neke ture ampak normalna vožnja (tja do 3200 obratov).Ker tudi sam nisem vedel če bi dal zmontirat ali ne sem pisal tudi raznim servisom v Nemčijo in so rekli obvezno mazanje in normalna vožnja.
Sem že parkrat napisal: Flash Lube je čisto vseeno a je, al pa ga ni, maže slabo, nič, ali pa takrat ko nima efekta... skratka brez veze...