kolesar je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Moj avtek avtoceste ni videl že od lanskega aprila in zgleda, da je ne bo nikoli več.
Takrat mi je potekla polletna, ki je takrat bila 35 eur. Zdaj je pa ne rabim, sploh pa ne za 95 eur. Bilo je pa zanimivo, ko sem moral iti lani novembra službeno v Kropo s svojim avtom. Sem povedal, da nimam vinjete pa mi reče šef; ej to je pa skrajno neugodno![]()
No potem sem za 111km potreboval 2h in 15min.
Če vsaj enkrat na teden ne rabič AC verjetno ne boš kupil vinjete.
pa kaj tolk jamraš sej lahk kupiš tednensko..
Rain je napisal/-a:in po stari cesti se seveda lahko peljes 130, zato je tistih par km razlike v prid stare ceste po tvoje popolnoma relavantnih![]()
pa poraba je 0.2l manjsa po stari cesti, uuu, ce je temu tako se bom od sedaj naprej vozil po starih cestah! to bom našparal, uf!
eni ste prov slike
mišek je napisal/-a:Če vsaj enkrat na teden ne rabič AC verjetno ne boš kupil vinjete.
kolesar je napisal/-a:a ste že pozabl da se vam ni treba več vstavljat na ac, pa gužve na cestnini pa to![]()
pač men se krepko splača, ker kamorkol grem, grem po ac, ker vsaj neki manj živcev zgubiš...
Rain je napisal/-a:in po stari cesti se seveda lahko peljes 130, zato je tistih par km razlike v prid stare ceste po tvoje popolnoma relavantnih![]()
pa poraba je 0.2l manjsa po stari cesti, uuu, ce je temu tako se bom od sedaj naprej vozil po starih cestah! to bom našparal, uf!
eni ste prov slike
mišek je napisal/-a:
Konec koncev pa vinjeta ni garancija za nič. Ne za varnost (vsak teden se kdo kontra pelje), ne za hitrost (zapore, nesreče - Trojane zadnji primer). Kupiš eno klinčevo nalepko, ko pa bi jo hotel izkoristit ti pa rečejo, da je AC zaprta - obvoz po stari cesti. Potem pa preklinjaš tisto nalepko po dolgem in počez.
abcabc je napisal/-a:OFF:
@mišek
Tisti, ki živimo doma nam res ni težko dat 100 evrov, tisti, ki pa so v najemniškem stanovanju pa jim je težko dat, ker nimajo.
Dokler si doma si lahko marsikaj privoščiš, lahko greš vsak teden na dopust, na smučanje, v kino itd, itak se taki nima kaj sekirat saj ga doma čaka topel domek s polnim hladilnikom in velikim tv-jem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov