Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 19, 2008 12:09 pm

Tudi določeni citroeni imajo original xenon pa nimajo pranja.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 19, 2008 12:24 pm

hladni, ni res. Ti lahko par slik avtov, ki imajo original xenon brez pranja, nalimam.
Slika

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Po maj 19, 2008 12:42 pm

IcEm4n je napisal/-a:hladni, ni res. Ti lahko par slik avtov, ki imajo original xenon brez pranja, nalimam.

no tukaj pa se vse sklada z zakonom da je obvezno pranje zarometov in avtomatska nastavitev visine, pa leca. mogoce tudi kak primer z original xenonom brez nastavitve visine??
Extreme N

Uporabniški avatar
Hanzek
Nov uporabnik

Kraj: Kamni Vrh pri Ambrusu

Napisal/-a Hanzek Po maj 19, 2008 2:20 pm

"Se sploh splača kupit žarnce? Al se bol splača še en kit kupit? " - tega pa ne razumem.

Jaz že imam Bi-Xenon v avtomobilu. Sam mam 6000k rad bi mel pa 4300k. Zdaj pa nevem
če bi sam Bi-Xenonske žarnice 4300k kupil al kar kompleten H.I.D kit :?: :roll:
Slika

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Po maj 19, 2008 3:25 pm

nastavi nizje pa mas mir.
Extreme N

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po maj 19, 2008 6:06 pm

Hanzek je napisal/-a:Jaz že imam Bi-Xenon v avtomobilu. Sam mam 6000k rad bi mel pa 4300k.
Zdaj pa nevem če bi sam Bi-Xenonske žarnice 4300k kupil al kar kompleten
H.I.D kit :?: :roll:

torej ce imas kit pomeni da kupis samo zarnice 4300K s kabli :idea: nobenih balastov
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 19, 2008 6:41 pm

Kot primer ti dam novo Corso z original xenonom (ene par slik spodi, bi ti jih še več dal, sam ni potrebno). Mogoče ti kje v odbijaču vidiš kkšn "pokrovček", iz katerega bi se lahko pokazale šobe? Veš, sem vse corse s xenonom pregledu na Corsa-D forumu, pa imajo vse tko.

Še en primer (za katerega se zdele spomnem) je pa Clio 2 Facelift, sicer ne vsi (se pa najdejo tud taki, ki imajo šobe, pa nimajo xenona).
Priponke
corsa_opc3.jpg
avatar.jpg (7.26 KiB) Videno 7765 krat
slikaa.jpg
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po maj 19, 2008 6:58 pm

Kako pa veš, da ima ta Corsa xenon in da nima samo leč in halogenk noter?
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Po maj 19, 2008 8:49 pm

navadne imajo parabole bi pa bilo noro da bi bila dodatna oprema luči z lečo brez xenona
tak da tu ti dam prav
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 19, 2008 8:53 pm

točno, ker če ne nima xenona, ima parabolo (sport, GSi in OPC imajo črno ozadje).

Se pa ne bi branil take luči z lečo :D :D
Slika

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Po maj 19, 2008 9:55 pm

moja corsa ima lečo in ni imela xenona(no zdaj ga ima :P )
drugače ima vso možno opremo,xenona pa ni imela,je pa GSI

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po maj 19, 2008 11:14 pm

...sem gledal nove astre, pa se mi zdi, da imajo vse pranje gor - luči pa navadne (parabole).....

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 20, 2008 7:04 am

hribko je napisal/-a:moja corsa ima lečo in ni imela xenona(no zdaj ga ima :P )
drugače ima vso možno opremo,xenona pa ni imela,je pa GSI

Mislim...

Corsa C pa Corsa D sta dva razlicna avta...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To maj 20, 2008 7:36 am

v tabolše modele corse C so noter luči z lečo vgrajevali, v nove enako kok vem...

glede pokrovčkov na astrah.. jaz imam pokrovček samo se spodaj nič ne skriva :)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To maj 20, 2008 12:48 pm

Jp, vse astre majo pokrovčke.

Drgač ma pa Corsa C po Faceliftu luči z lečo (nism čist prepričan če tiste na začetku FL-ja tud), nobena pa ni mela možnosti Xenona.
Slika

Uporabniški avatar
Matevz S.
Novinec

Kraj: vsepovsod

Napisal/-a Matevz S. Če maj 29, 2008 7:31 pm

hladni je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:hladni, ni res. Ti lahko par slik avtov, ki imajo original xenon brez pranja, nalimam.

zdaj pa ti meni povej, kak veš da ima tovarniško vgrajen xenon in ne naknadno? Nemogoče.

Odprem pokrov motorja, malo pogledam levo in desno - in glej ga zlomka najdem škatlico z napisom v kitajščini (mogoče korejščina) ali pa napisom podobnim besedi BOSCH, zraven pa kabli polimani z izolir trakom.

Naslednja stvar: vozila, ki imajo serijsko Xenon, nimajo stikala za nastavitev višine snopa žarometov, ker imajo samodejno nastavljanje višine.

Potem pa sledi veselica na tehničnih pregledih in objokani obrazi pogumnih dečkov s super športnimi avtomobili, ki jih ne moreš zgrešit niti v megli - imajo dobre močne žaromete.

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 Pe maj 30, 2008 10:45 am

off topic:
in ti Matevžek,si pol srečen,k jim tam prdiš zarad xenonk,pa jih teraš na amzs na izredni tehnični. Tipična pandurska. Medtem,k ti pod havbo zijaš,pa pametuješ,se ti za hrbtom vozjo brez luči,z mobiteli in podobno.

Delate red,kot da je vse ostalo poštiman u nulo in sam še tele xenonke spedenamo,pa bomo tipi topi državica. V resnic je pa vse drugo u p!zdi.

Ampak v to smer ti ne razmišljaš,ker ti valda policija ful odgovarja,tko uniforma pa to,si samozavesten,pa tko sodelavci,pa mal zajebancije,če se ti pa glih ne da,pa spite u kšni senčki,a je tko? Pa na kšni feštici mal pokate s tistim rjavimi beretami,a ne?

Mislš,kaj maš,pa maš drek. Zame ste vsi sladoledarji(prometniki) ena navadna ohola retardirana goveda,k še u wordu ne znate naslova napisat.

Pa ne se mi zgovarjat,k vas predobr poznam.

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Pe maj 30, 2008 12:57 pm

primozek69 je napisal/-a:off topic:
in ti Matevžek,si pol srečen,k jim tam prdiš zarad xenonk,pa jih teraš na amzs na izredni tehnični. Tipična pandurska. Medtem,k ti pod havbo zijaš,pa pametuješ,se ti za hrbtom vozjo brez luči,z mobiteli in podobno.

Delate red,kot da je vse ostalo poštiman u nulo in sam še tele xenonke spedenamo,pa bomo tipi topi državica. V resnic je pa vse drugo u p!zdi.

Ampak v to smer ti ne razmišljaš,ker ti valda policija ful odgovarja,tko uniforma pa to,si samozavesten,pa tko sodelavci,pa mal zajebancije,če se ti pa glih ne da,pa spite u kšni senčki,a je tko? Pa na kšni feštici mal pokate s tistim rjavimi beretami,a ne?

Mislš,kaj maš,pa maš drek. Zame ste vsi sladoledarji(prometniki) ena navadna ohola retardirana goveda,k še u wordu ne znate naslova napisat.

Dej se malo umiri, ker takle post zmoti tudi koga drugega, čeprav se ga tvoje žaljenje sploh ne dotakne. Mislim da to dosti pove.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe maj 30, 2008 1:39 pm

primozek69 je napisal/-a:off topic:

ne tlaci vse policaje v isti kos.mas nekatere ki so zelo uredu.res da so v manjsini ampak so pa.velik jh stran pogleda k vidjo koga s xenon kitom pa si miljo svoje,pa bi ga lah cist enostavno na tehnicnga pelal.
sj mas mlade policaje k se dobr razumejo v avte pa predelave pa jh vrjet dost forum obiskuje.pa sigurn ne ustavlajo vse pa tezijo...
Ni vse res kar napišem

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe maj 30, 2008 8:54 pm

hladni je napisal/-a:

zdaj pa ti meni povej, kak veš da ima tovarniško vgrajen xenon in ne naknadno? Nemogoče.

Pogledaš Homologacijski kartonček 8)
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov