bomber111 je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Poraba se giba okoli 7l. Na relacijo okoli 6. Kolk pa teb plina pokuri?
Vgradil bom pa sistem brez mazanja ventilov, ker naj nebi rabil ta motor. Kako imaš ti?
tudi meni na rerelacijo porabi okrog 6 l bencina. po mestu se ne vozim veliko. na enako relacijsko vožnjo pa je poraba plina malo pod 7. so pa mi kljub temu da naj ne bi bilo potrebno hlajenje ventilov dali not flashlube sistem. pač niso hoteli brez nardit.
po dosedanjih testiranjih imam najmanjšo porabo z petrolovim plinom. imam pa namen preizkusit še plin iz Verovškove pa od ine na Kozini. bom videl kakšna bo razlika. razočaran pa sem bil s agipovim plinom, še bolj pa z MB 24, ki ima od mariborske plinarne. baje nimajo prpoana zraven in je zato slabša kalorična vrednost. to so pač moje ugotovitve, če ve kdo kje imajo še boljši plin pa naj napiše.
ja res od MB 24 je slab plin,avto gre precej ležerno,jaz sem vedno tankal tam zaradi cene,ker se mi je pač zdelo normalno,potem
sem šel tankat na mol je bila razlika očitna pri odzivu motorja,naslednje tankam petrol.