peroRS je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:OFF:
@mišek
Tisti, ki živimo doma nam res ni težko dat 100 evrov, tisti, ki pa so v najemniškem stanovanju pa jim je težko dat, ker nimajo.
Dokler si doma si lahko marsikaj privoščiš, lahko greš vsak teden na dopust, na smučanje, v kino itd, itak se taki nima kaj sekirat saj ga doma čaka topel domek s polnim hladilnikom in velikim tv-jem.
Ja seveda.
Za moje pojme je ravno obratno. Tisti, ki so v stanovanju nimajo čisto nobene skrbi. Položnice so pri obeh varijantah enake (elektrika, komunala, voda, ogrevanje, davki za nepremičnine...). S tem, da si po plačilu le teh v stanovanju prost, medtem ko je hiša redna obveznost, katero ne moreš kar zanemarit.
kljukec je napisal/-a:mislim, da ti to mal narobe razumel- tisti ki morejo dati še 400-500 eur za najemino o tistih je govoril-najemnina je tako velik strošek, da pobere tisto malo za uživanje
je pa dejstvo, da je treba pri hiši nekaj tudi vlagati, predvsem pa delati
lp
abcabc je napisal/-a:Jaz sem jo že dvakrat ropkal z dvema strgaloma za stekla pa sem komaj 3mm spraskal stran.
Razmišljam, da bi vzel olfa nož.
EDIT:
Pustmo zdaj to glede najemnine
peroRS je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:OFF:
@mišek
Tisti, ki živimo doma nam res ni težko dat 100 evrov, tisti, ki pa so v najemniškem stanovanju pa jim je težko dat, ker nimajo.
Dokler si doma si lahko marsikaj privoščiš, lahko greš vsak teden na dopust, na smučanje, v kino itd, itak se taki nima kaj sekirat saj ga doma čaka topel domek s polnim hladilnikom in velikim tv-jem.
Ja seveda.
Za moje pojme je ravno obratno. Tisti, ki so v stanovanju nimajo čisto nobene skrbi. Položnice so pri obeh varijantah enake (elektrika, komunala, voda, ogrevanje, davki za nepremičnine...). S tem, da si po plačilu le teh v stanovanju prost, medtem ko je hiša redna obveznost, katero ne moreš kar zanemarit.
domen_ je napisal/-a:Res se vedno vse stvari drazijo, ampak tudi place gredo gor - treba je pogledati kaksno je razmerje. Povprecna placa v Sloveniji je bila lansko leto (2009) 998eur neto, torej okoli 1400-1500eur bruto.
V tej luci je zdaj potrebno oceniti tistih 8eur/mesec za vinjeto. In ce zelimo primerjati: koliksna je bila placa pred 10 leti in koliko je bil takrat strosek za voznjo po avtocestah? Js teh podatkov ne vem iz glave (verjamem pa da se jih da poiskati), in mislim, da bi to dalo boljso sliko kot pa kregarija okoli navideznega sovraznika z imenom drzava.
lizard je napisal/-a:Probem odstranjavenja starih vinjet je v tem, da sicer gre dol (z tisto žiletko za vinjete al karkoli že je), ampak pri tem razpada na majhne košče ki letijo po avtu. Verjetno je toazaradi mraza, ali karkoli. Vsekakor je pa nadležno. Če imaš avto v ogreti garaži verjetno ni problem.
lizard je napisal/-a:Probem odstranjavenja starih vinjet je v tem, da sicer gre dol (z tisto žiletko za vinjete al karkoli že je), ampak pri tem razpada na majhne košče ki letijo po avtu. Verjetno je toazaradi mraza, ali karkoli. Vsekakor je pa nadležno. Če imaš avto v ogreti garaži verjetno ni problem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov