plinaš je napisal/-a:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hp6715s:
Mi smo v galaxyu meli podobne probleme z NGK svečkami. Od takrat dalje vedno dajemo oroginal Motorcraftove. Kupujem jih pri Avto moto svet (Celovška 492, Lj), ki ima original Fordove dele.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
voziš na plin ali samo na bencin ? slišal sem , da je pri focus-u 2011 težava z bosch- evimi svečkami ker naj bi se na plinu okrušila keramika okoli notranje elektrode in naj zato - tovarniško - ne bi bil primeren motor za predelavo na plin ( pri 2010 letniku teh težav ni ob identičnem motorju ) ... po nasvetu , da je treba svečke ob predelavi zamenjati za druge pa je ta motor enako primeren za plin kot 2010 ... zdej ne vem a se samo meni zdi to ekstremno butasto ?
pozabil napisati: avto ni predelan na plin.