MacTron je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Probem odstranjavenja starih vinjet je v tem, da sicer gre dol (z tisto žiletko za vinjete al karkoli že je), ampak pri tem razpada na majhne košče ki letijo po avtu. Verjetno je toazaradi mraza, ali karkoli. Vsekakor je pa nadležno. Če imaš avto v ogreti garaži verjetno ni problem.
Nobenih problemov, ce imas pod steklom oz. ce drzis pod strgalom prepognjen papir, skatlico ali karkoli, da lovis ta prah. Verjetno se vsi ne delate prav, kajti, ko zataknes odstranjevalec za vinjeto jo pocasi vleces do tam kjer se nabere dovolj svaljkov. Nato to ocistis s strgala in znova... nakoncu ostane le se nekaj lima katerega pravtako lahko strgas s strgalom, ampak po milimetre pocasi. Nato vzames krpo in pobrises. Kot sem ze rekel, nobenih cistil, nitrov itd. Popolnoma vse s tem strgalom.
peroRS je napisal/-a:Aja, majhen nasvet, če ostanejo kakšne sledi lepila al pa košči vinjete na šipi, se jih da odstranit s pomočjo vodice po britju.![]()
Ravno prav alkohola notr, pa še lepo diši![]()
abcabc je napisal/-a:A veš zakaj, ker piše zadaj na vinjeti, da jo moraš nalimat na levo stran zgoraj ali spodaj in na sredino stekla...očitno so nekateri nepismeni, slepi , gluhi
abcabc je napisal/-a:A veš zakaj, ker piše zadaj na vinjeti, da jo moraš nalimat na levo stran zgoraj ali spodaj in na sredino stekla...očitno so nekateri nepismeni, slepi , gluhi
kolesar je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:A veš zakaj, ker piše zadaj na vinjeti, da jo moraš nalimat na levo stran zgoraj ali spodaj in na sredino stekla...očitno so nekateri nepismeni, slepi , gluhi
zgleda da ti ne znaš brat, vsaj mojga posta nis prebral do konca!
pač mene moti na levi dam na desno, pa mi v 3 letih na 7 avtih še nobedn ni nič reku!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov