crxdelsol je napisal/-a:In zakaj ga nisi spusto naprej pa naj se vozi kak se hoče ?
~toMmy~ je napisal/-a:Z raznimi fejk ksenoni na srečo nimam toliko stika na cesti, je pa lep kup ljudi, ki jim luč (na voznikovi strani) sveti nekam v nebo, kot da jim sploh ni treba tehničnega delat ali pa ne znajo pri naloženem avtu znižat snopa.Glede Stilota... vklopiš zadnjo meglenko oz. ga spustiš naprej, pa po možnosti voziš za njim z dolgimi, če je mel res reflektore.
BBoss je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:In zakaj ga nisi spusto naprej pa naj se vozi kak se hoče ?
Saj veš Ego je zajebana zadeva.
kamal je napisal/-a:Niso krožni samo na 4 izhode. Saj tamali načeloma niso problem. Lahko greste pogledat npr. na rudnik pred nakupovalno središče. En krožni pa noben ne uporablja notranjega pasu. Sem pa vse napisal dovolj razločno in sem tiste, ki zavijajo desno izločil iz kritike.
Barni je napisal/-a: naslednjič ko ga vidim mu pridem na dom
itd...
[/b]
gecco je napisal/-a:Kaj takega kot sem pa včeraj videl pa še nikoli (razen v filmih). Pripeljem do semaforiziranega križišča, dva pasova, eden levo drugi naravnost. Semafor rdeč. Jaz sem bil na pasu za naravnost in grem počasi proti semaforju. Za mano pa novi model A6 z LJ tablicami najprej tudi začel zavirati in se počasi približevati semaforju kot jaz, potem pa kr**en pohodi gas, me obvozi po levem pasu in naravnost čez križišče čez rdečo luč. Res mi ni jasno kaj je izvajal, saj v nadaljevanju sem ga z vožnjo po predpisih dohitel. Očitno je rabil dozo adrenalina.
ban je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Kaj takega kot sem pa včeraj videl pa še nikoli (razen v filmih). Pripeljem do semaforiziranega križišča, dva pasova, eden levo drugi naravnost. Semafor rdeč. Jaz sem bil na pasu za naravnost in grem počasi proti semaforju. Za mano pa novi model A6 z LJ tablicami najprej tudi začel zavirati in se počasi približevati semaforju kot jaz, potem pa kr**en pohodi gas, me obvozi po levem pasu in naravnost čez križišče čez rdečo luč. Res mi ni jasno kaj je izvajal, saj v nadaljevanju sem ga z vožnjo po predpisih dohitel. Očitno je rabil dozo adrenalina.
A je to pri avtobusni postaji v NM mogoče?
gecco je napisal/-a:Kaj takega kot sem pa včeraj videl pa še nikoli (razen v filmih). Pripeljem do semaforiziranega križišča, dva pasova, eden levo drugi naravnost. Semafor rdeč. Jaz sem bil na pasu za naravnost in grem počasi proti semaforju. Za mano pa novi model A6 z LJ tablicami najprej tudi začel zavirati in se počasi približevati semaforju kot jaz, potem pa kr**en pohodi gas, me obvozi po levem pasu in naravnost čez križišče čez rdečo luč. Res mi ni jasno kaj je izvajal, saj v nadaljevanju sem ga z vožnjo po predpisih dohitel. Očitno je rabil dozo adrenalina.
gecco je napisal/-a:ban je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Kaj takega kot sem pa včeraj videl pa še nikoli (razen v filmih). Pripeljem do semaforiziranega križišča, dva pasova, eden levo drugi naravnost. Semafor rdeč. Jaz sem bil na pasu za naravnost in grem počasi proti semaforju. Za mano pa novi model A6 z LJ tablicami najprej tudi začel zavirati in se počasi približevati semaforju kot jaz, potem pa kr**en pohodi gas, me obvozi po levem pasu in naravnost čez križišče čez rdečo luč. Res mi ni jasno kaj je izvajal, saj v nadaljevanju sem ga z vožnjo po predpisih dohitel. Očitno je rabil dozo adrenalina.
A je to pri avtobusni postaji v NM mogoče?
Ni to tisto križiščeTo bi bila pa res adrenalinska poteza
Pri priključku NM vzhod.
gecco je napisal/-a:...poleg xenon-ov na Insignii.
sebaveh je napisal/-a:Imamo v našem mestu novega čudaka, ki sliši na priimek Borko:
-Po cesti klamoteri s tistimi kratkimi "smučkami" na dve kolesi in s palicami. Za kolesarsko stezo ob cesti očitno še ni slišal. Prometna konica ob 14.00-15.00 ga tudi ne gane očitno.
lizard je napisal/-a:Ne premočni, le cut-off imajo previsoko. Čeprav zadnje čase se mi vedno bolj dozdeva da sam xenon sveti dovolj nizko in da problem tiči v dnevnih lučeh ki so ponoči premočne. In ker snop dnevnih ledic seveda ni odrezan motijo nasproti vozeče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov