abcabc je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:A veš zakaj, ker piše zadaj na vinjeti, da jo moraš nalimat na levo stran zgoraj ali spodaj in na sredino stekla...očitno so nekateri nepismeni, slepi , gluhi
zgleda da ti ne znaš brat, vsaj mojga posta nis prebral do konca!
pač mene moti na levi dam na desno, pa mi v 3 letih na 7 avtih še nobedn ni nič reku!
motiš se skica lepo prikazuj kam se nalima vinjeto, eni pa jo celo nalimajo na zatemnjen del....to so povsem nepismeni, gluhi ljudje. Navodila so jasn že lansko leto so po pi*adriji dal nov navodila, kam nalimat in ne ti meni, da ne znam brat.
Dej Sonček ne butaj, če nisi siguren - že skoraj od začetka dovoljujejo, da jo nalepiš kamorkoli na vetrobranu samo, da je normalno vidna iz zunanje strani. Bistvo s strani voznika je pa da mu ta nalepka na šipi nikakor ne "nagaja" oz. kakorkoli moti pogled tako, da sta verjetno najboljši lokaciji ali desno zgoraj ali pa na steklu za ogledalom. V obeh primerih vinjeta ni v vidnem polju voznika in zato ne bo nobenga izgovora, da je karkoli kdo spregledal zaradi nalepljene vinjete.
Tista slikca je pa pač res samo za tiste, ki si brez navodil še riti ne znajo obrisat.