ice je napisal/-a:Ja, tudi v mojem se višina snopa xenona sama nastavlja in nimam niti možnosti tega v kabini ročno nastavt.
B|ind je napisal/-a:Ima kdo podobne iskušnje iz ITA ?
egster je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Ima kdo podobne iskušnje iz ITA ?
VsakodnevneNe bom rekel, da vsi obupno vozijo, ampak 3/4 pa res. Vsaj na slovenski strani.
ice je napisal/-a:Men je v Italiji zakon vozit, pa sem jo prevozil že podolgem in počez. Če vidiš, da je nekdo hitrejši od tebe se mu umakni čist desno, da gre lahko mimo (tudi če je štirojna polna črta - ne jebejo). Mi je pa fajn k vsi aktivno vozijo, je pa res da moraš bit vedno pozoren da odreagiraš, kar pa ni nič narobe na nobeni izmed cest
B|ind je napisal/-a:Jaz sem bil pa čez vikend v Trstu....
...Človek me je skoraj zrinil iz ceste ker sem peljal po omejitvah.. peljal je za mano od mejnega prehoda pa skoraj do Trsta - cel čas za ritjo
SuperVeloce je napisal/-a:ena stvar, ki jo imajo zard tega italjani, je visoka koncentracija med vozniki nasploh. pri nas pa je za nekatere pregled nad dogajanjem znanstvena fantastika
GoGo je napisal/-a:ice je napisal/-a:Men je v Italiji zakon vozit, pa sem jo prevozil že podolgem in počez. Če vidiš, da je nekdo hitrejši od tebe se mu umakni čist desno, da gre lahko mimo (tudi če je štirojna polna črta - ne jebejo). Mi je pa fajn k vsi aktivno vozijo, je pa res da moraš bit vedno pozoren da odreagiraš, kar pa ni nič narobe na nobeni izmed cest
Točno tako. Aktivna vožnja. Ne pa cijazenje kot pri nas... Velikokrat sem na relaciji Gorica - Milano, in zeloo zeloo redko se zgodi da bi mogu stopit po bremzi,ko nastavim tempomat na 130...
Pa tudi po mestih je fino. Verjamem da za povprečnega slovenskega voznika stresno, sam pa bi temu rekel dinamično...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov