dask je napisal/-a:Srečujem pa dnevno tudi telebančka z Volvotom S80, zlate barve, prižgane parkirne luči in močne meglenke. Wannabe daylight
Sm4jli je napisal/-a:Zakaj, ko prehitevaš z majhnim avtom z malo konji ljudje v večjih/močnejših avtih začenjo pospeševat, čeprav pred tem vozijo 30 pod omejitvijo (60/90).....Če bi teli bumbarji poznali 51.člen ZPrCP točko 4 in 7, ter bi policija to početje bolj sankcionirala, tega ne bi več počeli. Potem ga prehitiš on zmanjša nazaj na svojih "varnih" 60 in se tako vozi ne glede ali je naselje ali ne....varni vozniki :/
To so mi zdajle zjutraj 3-je naredili pa sem daaaaleč od nekega divjaka na cesti :/
Res nič več ne razumem.
dask je napisal/-a:Meni se dogaja isto - danes zjutraj šel z Micro od doma, vozil 110 pri omejitvi 90 in so me vsaj 3je prehitel. Ko z RSko vozim 90 ali 100, me ne prehiti nihče
BBoss je napisal/-a:Men se pa to ne dogaja pa sem ogromno na cesti - niti, ko sem z Golfom niti z Mazdo6. Vozim po zgornjem robu omejitev tako, da je kar nekaj prehitevanja je pa bistvo, da je tud prehitevat treba znat, da te kak bimbo ne preseneti.
BBoss je napisal/-a:Men se pa to ne dogaja pa sem ogromno na cesti - niti, ko sem z Golfom niti z Mazdo6. Vozim po zgornjem robu omejitev tako, da je kar nekaj prehitevanja je pa bistvo, da je tud prehitevat treba znat, da te kak bimbo ne preseneti.
samo sem mu privoščil.
Še v naselju prehitita (drugi skoraj v škarjice nasproti vozečemu) pa ga ganjata naprej.
Zakaj? Ker sta te prehitela in ti nimaš BMW-ja. Primitivno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov