pskoda je napisal/-a:Če je omejitev 60 vozi 60 ker vsak ki ima izpit lahko tam vozi 60km/h
ps.: taki, ki ne vozijo po omejitvah so povavadi tisti, ki vsepovsod vozijo z isto hitrostjo in tudi naletel sem že na take pacijente
Sicer se delno strinjam s tabo, ampak bi bilo fajn, če bi malo strpnosti pokazal. Namreč obstaja veliko upravičenin razlogov, zakaj nekdo vozi počasneje. Da naštejem nekaj svojih:
- utrujenost (pač prilagodim hitrost svojim sposobnostim)
- voziš kakšno stvar noter, pa ne bi rad, da se vse skupaj raztrese ali polomi (v prtljažniku, da ne bo pomote)
- voziš starejšo osebo ali otroka, ki mu je slabo
- imaš kakšno težavo z avtom in ne potegne
- v zadnjem času pa se včasih zasačim, da lepo mirno kruzam po regionalki z 80 km/h (khm.., leta izgleda

In pa seveda je tukaj še starost (zaenkrat se še ne prištevam tukaj

So pa nekateri (ne izključno starejši) res pacienti: za njih imam jaz ime: 70 all the way, pa ne glede ali je ravnina, ovinki ali pa naselje.
Seveda pa je razlika ali se pazljivo in normalno voziš počasi ali pa si na pol slep/pijan/nesposoben vozit in te je polna cesta. Zraven se pa najde še kakšen pacient, ki na ravnini pohodi, po ovinkih pa 10 na uro. Sam recimo z veseljem spustim zadaj vozeče (če so hitrejši) naprej, saj imajo morda razlog, da se jim mudi in pa vsekakor je manj stresno vozit z nekom zadaj, sploh če se ti lima na rit. Najbolje je pa to, da je kar precej avtobusnih postaj in niti ne rabiš ustavit, temveč se samo čez avtobusno zapelješ z zmanjšano hitrostjo in gredo vsi mimo.

Tako da: malo strpnosti, pa bo.
PS: Tisti, ki je gor pisal o tem, da se dela gužva na AC. Če na AC recimo nisi sposoben varno prehiteti nekoga, ki se vozi npr. 100 (po voznem pasu seveda), potem vsekakor ni problem v tistem, temveč v tebi. In ne mešat sem zraven paciente, ki ti skočijo pred tebe, ko si na prehitevalnem. Ti imajo namreč druge probleme, ne hitrost.