medo73 je napisal/-a:Bom še sam napisal svoje mnenje in upam ,da bom komu prihranil slabo voljo ,katero moram sam prenašati. Imam laguno 1,6 16V v katero sem namestil Zavoli sistem od Plinexa , avto mi deluje ok samo poraba je poskočila z 7l umirjene vožnje na bencin na 9l plina na 100 km ,res je da ima avto isto moč samo plin montiraš zaradi vačevanja . Gospodje pri Plinexu so mi zagotavljali ,da bo imel avto večjo moč in poraba se bo gibala v 3% v plus , sedaj ko imam sistem montiran je to 30 % v plus ,če pa avto priganjaš gre pa čez 10 l na 100km . Žal sem sam vedela ,da je poraba večja in ,da moč malenkost upade vendar mi je gospod preko njihove tel. št . za sveto to zatrdil ,da to je pa najboljši sistem za tale avto ina da poraba ostane enaka . To pa žal ni res in sedaj ko je vgrajen in plačan sistem ti pa zelo prijazno povejo da to je to in da tale avto ima tako porabo in je nemoče ,da bi manj porabil.
bomber111 je napisal/-a:da napišem še svoje izkušnje. Tako kot je medo 73 napisal za plineks imam jaz izkušnjo s G-1. Ko sem poklical tja so bili tak naučeni da so kar drdlali oh in sploh o njihovem revulucionarnem realnem brizgu. avto je bil chervolet cruz 1.8 star dva meseca. Po mestu je bil res požeruh. skoraj deset litrov. a na avtocesti pri 115 km/h je pil 6,2-6,4litra bencina. po predelavi ko avto ni in ni šel pod osem s plinom sem bil razočaran. Potem pa na g-1 razni izgovori, vse samo njihov sistem nič kriv. tak pač je. pa kar zdaj povem da ne bo potem kakega razočaranja. Ne zanašaj se na garancijo 7 let pa na motor. če bo ribnil motor al pa speklo ventile , bodi prepričan da ne bo garancije na to. ker v moji garncijski knjižici nič ne piše o garanciji na motor. eno so obljube drugo pa realnost. Sem pa hvala bogu pred predelavo drugega avta v zadnjem hipu premislil in se odločil za plineksov sistem ki so mi ga montirali na Ptuju. Pika na i je bila ko sem prišel z cruzem na servis po 20.000 km in mi je tip rekel 56 al 58 eur. saj bo nekdo rekel da ni veliko a pri vgradnji so obljubili 25 eur. in tako nategnejo vsakega. ne zdi se mi fer odnos do strank. Je pa res da je treba porabo primerjat na petrolu. Meni na drugem avtu, vse kar ni petrol ali omv pije pol litra več. tankat na mB 24 se ne splača če zračunaš da pije dobrega pol litra več. take so pač moje izkušnje.
robertto je napisal/-a:bomber111 je napisal/-a:da napišem še svoje izkušnje. Tako kot je medo 73 napisal za plineks imam jaz izkušnjo s G-1. Ko sem poklical tja so bili tak naučeni da so kar drdlali oh in sploh o njihovem revulucionarnem realnem brizgu. avto je bil chervolet cruz 1.8 star dva meseca. Po mestu je bil res požeruh. skoraj deset litrov. a na avtocesti pri 115 km/h je pil 6,2-6,4litra bencina. po predelavi ko avto ni in ni šel pod osem s plinom sem bil razočaran. Potem pa na g-1 razni izgovori, vse samo njihov sistem nič kriv. tak pač je. pa kar zdaj povem da ne bo potem kakega razočaranja. Ne zanašaj se na garancijo 7 let pa na motor. če bo ribnil motor al pa speklo ventile , bodi prepričan da ne bo garancije na to. ker v moji garncijski knjižici nič ne piše o garanciji na motor. eno so obljube drugo pa realnost. Sem pa hvala bogu pred predelavo drugega avta v zadnjem hipu premislil in se odločil za plineksov sistem ki so mi ga montirali na Ptuju. Pika na i je bila ko sem prišel z cruzem na servis po 20.000 km in mi je tip rekel 56 al 58 eur. saj bo nekdo rekel da ni veliko a pri vgradnji so obljubili 25 eur. in tako nategnejo vsakega. ne zdi se mi fer odnos do strank. Je pa res da je treba porabo primerjat na petrolu. Meni na drugem avtu, vse kar ni petrol ali omv pije pol litra več. tankat na mB 24 se ne splača če zračunaš da pije dobrega pol litra več. take so pač moje izkušnje.
Meni je že po telefonu razložil predstavnik G-1 da zna piti plina 10% več, pa da je servis na 20,000km in da stane 58€. Potem takem se ni nič zlagal po tem kar si ti napisal. Za garancijo na motor ga bom pa spomnil da dopiše v servisno knjigo preden jo prevzamem. Bom pazil na to. Hvala za opozorilo.
evilfury je napisal/-a:A je možno da avto olje kuri zaradi vgradnje plina? Ali imam pač pozrešno o mašino 2.4 v6...
plinaš je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:A je možno da avto olje kuri zaradi vgradnje plina? Ali imam pač pozrešno o mašino 2.4 v6...
še kakšno veliko bolj čdno izjavo sem slišal ali prebral kot to , da avto kuri olje ker je predelan na plin .... bolj verjetno je , da mašina papca olje sama kot taka ...
MEDUSA je napisal/-a:"medo73" SE POPLNOMA STRINJAM S TABO, sam imam enake izkušnje.....v avto sem investiral 1,5k EUR in za 1x kaže da se bo investicija zaradi nenormalno večje porabe vračala zelo dolgo.....res je da ''fantje'' kateri montirajo zadeve obljubijo ''sve i svašta'' samo koliko je od tega res je pa druga zgodba....potem pa sami izgovori
plinaš je napisal/-a:khmmm.. bi rekel , da je dobrodošel kakšen podatek kakšen avto , kje in katero napravo si vgradil ...
DePalmo je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:khmmm.. bi rekel , da je dobrodošel kakšen podatek kakšen avto , kje in katero napravo si vgradil ...
Wild guess: plineks, pro sistem zavoli specifičen za njegovo znamko...
iziboy je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:khmmm.. bi rekel , da je dobrodošel kakšen podatek kakšen avto , kje in katero napravo si vgradil ...
Wild guess: plineks, pro sistem zavoli specifičen za njegovo znamko...
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov