Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a M|t3k Pe maj 04, 2007 12:31 am

tuning1 je napisal/-a:V Pesniškem rondoju so se vsaj kakšni našli da so malo popestrili čakanje.

A to misliš tisto sivo hondo in zlato tigro?
Lepo sta popestrila.. smeha ni manjkalo.

Uporabniški avatar
J`Mavr0
Novinec

Kraj: Maribor-[okolica]

Napisal/-a J`Mavr0 Pe maj 04, 2007 12:44 am

Pesniški rondo

Pa mi smo od 17-20h vidli nekaj za dušo... sem tak pravilno sklepal da bo zamuda, ampak škoda... v upanju da se bo spremenilo in uredilo v 07 :P

Jernej
Slika

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Pe maj 04, 2007 12:57 am

jam mam posnetih vse avteki sem jih zasledil, posnetek sledi proti večeru

videl sem 3x neke hude mercedese, ferrari, royce royce, cayenne, 4xporsche,aston martin pa neki BMW M4 al kaj je blo, ford GT90 , upam da nič nisem pozabil pa najmajn 15x policijo

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Napisal/-a JaNi|86 Pe maj 04, 2007 1:01 am

Mi smo bli na cestninski smo vidli ene 10 avtov (rolls, porscheji, ferarri, ford gt)
Slike in posnetki sledijo

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Napisal/-a mistervegas Pe maj 04, 2007 1:22 am

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Pe maj 04, 2007 2:16 am

home sweet home
aleluja ne...ta zadni k smo ga vidli je bil clk carlson...človeku smo rekli ko je kupoval vinjeto če lahk dda mal po gasu da posnamemo predn gremo domov...ka naj rečem...ko 700km spelje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pravzaprav ga je izstrelilo iz mesta....bom popoldne dal kako fotko zaj rem spat

lp :D
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe maj 04, 2007 2:36 am

Jorgi, hvala za natančno in iskreno analizo (in samo še Comfortably Numb-u za podporo - že to pove več kot dovolj). S tvojim mnenjem se povsem strinjam - razen z delom, kjer govoriš o foušiji kot poenostavljenemu odgovoru na nestrinjanje. Dostikrat res - a tu je ravno obratno - tu je omenjanje foušije s povsem zgrešeno in očitno zamenjavo subjekta (Mikko etc.) predvsem nezavedno skrivanje (najbolj pred samim sabo) pravih, kompleksnih in za marsikoga preveč kompliciranih vprašanj. Tudi "dobrodelnost" tu dobro sede, je pa nje omenjanje vsaj hecno. Očitno nekateri res verjamejo v te PR pravljice.

Zame je v tej temi že skoraj boleče prikazana otročja navdušenost nad takimi bolanimi eventi predvsem izkaz prave foušije (ne samo slovenske), pa ne samo nad avtomobili, tudi moč, vpliv, "jet set zabava" in še marsikaj bi se našlo. Kje je tu mesto sočloveku?? V trugah?? Collateral damage?? Junaki našega časa?? Vrtec, kjer ob smrtnih žrtvah marsikdo niti pomisli ne na to, da bi event zato poslej bojkotiral ali se vsaj malo distanciral - zaradi par Romov bi šli vsi na punt (namesto zahteve po pravni državi), zaradi teh bogataških razvajenčkov brez vsakih vrednot, ki po cestah puščajo smrt za sabo, pa niti enega samega kritičnega mnenja, kaj šele transparenta namesto digitalca - nasprotno - celo napad na tiste, ki izrazijo dvom v tako zabavo?! Ali pa ignoriranje in zatajevanje teh vprašanj, češ - "Ne bodo nam vzeli igrače!".

Peskovnik, napojen s krvjo - vas niti to ne zdrami?? Skoraj večinski domet naših oboževalcev teh cestnih (in drugačnih) nebodijihtreba je - "Kakšna škoda, da se je kar končalo, da sem videl/slikal samo 6 avtov, itd". Me zanima, ali bi slike poršeja, ki je zgazil uboge Makedonce, seveda če bi nadaljeval vožnjo in prišel do Slovenije, bile najbolj zanimive in komentirane? Stavim, da bi!

Nekoč se je reklo "Dokler ne bo kdo umrl...", sedaj očitno niti to ni več dovolj za vsaj majhno dozo treznega in samokritičnega razmisleka. Res želite živeti v svetu, kjer niti smrt ne preglasi prazne "zabave" - pa naj bo ta v tej temi ali v domislicah raznih puhloglavih PH, BS ali kogarkoli že?

Ena sama žalost!!
žp

Uporabniški avatar
polek
Nov uporabnik

Kraj: RT

Napisal/-a polek Pe maj 04, 2007 3:39 am

Sej mi ne bote vrjel, sam sem vidu XZIBITA v črnem gallardu! Adeeejo pamet! Sej smo posnel s fotoaparatom, pa se ga vid de je on! :DDD =I Dam jutr posnetek pa slike! Zdej pa spat!

roki125
Novinec

Napisal/-a roki125 Pe maj 04, 2007 5:18 am

končno doma... slik je poln, xibit je slikan iz cca 1m... :D meja ga rula... avtov je blo okol 25-30 na meji, od 22.00 ponoč pa do 4.20... pol smo pa šli... lahko noč...

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Pe maj 04, 2007 5:37 am

mistervegas je napisal/-a:počasi dodajam

http://www.ptuj-on.net/foto/uporabniki/ ... as&id=4515

ufff na meji pa je bla gužva :D :lol: :lol:

toma18
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a toma18 Pe maj 04, 2007 5:43 am

Svaka čast, da ste zdržal tko dolgo :lol:
Mi smo se spravl s Šentilja okrog 12:30, zadnje kar smo vidl je bil črn cayenne. Glih žal mi ni, samo sem upal da bom vidu kak avto več, ne pa na vsake pol ure enga
:P

Uporabniški avatar
erda
Novinec

Napisal/-a erda Pe maj 04, 2007 5:56 am

a na meji so se zbrali al kako ??

Manfred
Novinec

Napisal/-a Manfred Pe maj 04, 2007 6:42 am

[quote="esem"]
Zame je v tej temi že skoraj boleče prikazana otročja navdušenost nad takimi bolanimi eventi predvsem izkaz prave foušije (ne samo slovenske), pa ne samo nad avtomobili, tudi moč, vpliv, "jet set zabava" in še marsikaj bi se našlo. Kje je tu mesto sočloveku?? V trugah?? Collateral damage?? [b]Junaki našega časa??[/b] Vrtec, kjer ob smrtnih žrtvah marsikdo [b]niti pomisli ne[/b] na to, da bi event zato poslej bojkotiral ali se vsaj malo distanciral - zaradi par Romov bi šli vsi na punt (namesto zahteve po pravni državi), zaradi teh bogataških razvajenčkov brez vsakih vrednot, ki po cestah puščajo smrt za sabo, pa niti enega samega kritičnega mnenja, kaj šele transparenta namesto digitalca - nasprotno - [b]celo napad na tiste, ki izrazijo dvom v tako zabavo?![/b] Ali pa ignoriranje in zatajevanje teh vprašanj, češ - "Ne bodo nam vzeli igrače!".[/quote]

Podpis pod tole !!

Tole je eden bolj neumnih in primitivnih eventov v zadnjih letih. Prav neverjetno je, da nekaterim ti bolani ljudje predstavljajo junake namesto, da bi jim prepovedali delati neumnosti jih še slikajo in jih spodbujajo- BOLANO !

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Napisal/-a mistervegas Pe maj 04, 2007 7:40 am

the_man je napisal/-a:home sweet home
aleluja ne...ta zadni k smo ga vidli je bil clk carlson...človeku smo rekli ko je kupoval vinjeto če lahk dda mal po gasu da posnamemo predn gremo domov...ka naj rečem...ko 700km spelje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pravzaprav ga je izstrelilo iz mesta....bom popoldne dal kako fotko zaj rem spat

lp :D

raje posnetek

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Napisal/-a comfortably numb Pe maj 04, 2007 7:52 am

@esem... :bow
Sem imel napisat tud nekaj v tem stilu, pa se mi ne da več, ker pride takoj do krega.

Velik problem pa je kolikšen odstotek ljudi kateri pregledujejo to temo sploh opazi naprimer moj in tvoj post, če je to sploh odstotek če ni kar promil...

Čeprav po drugi strani so pa to po večini 16-19 letniki...(upam) Katerim pa zrelost še ne mora biti vrlina.

Upajmo vsaj da se je kdo iz te nesreče vsaj nekaj naučil, in bo v prihodnje razmišljal globje kot pa do mape kjer ima shranjenih 7 fotk Gallarda in Exibita...

lp

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Napisal/-a mistervegas Pe maj 04, 2007 7:57 am

comfortably numb je napisal/-a:@esem... :bow
Sem imel napisat tud nekaj v tem stilu, pa se mi ne da več, ker pride takoj do krega.

Velik problem pa je kolikšen odstotek ljudi kateri pregledujejo to temo sploh opazi naprimer moj in tvoj post, če je to sploh odstotek če ni kar promil...

Čeprav po drugi strani so pa to po večini 16-19 letniki...(upam) Katerim pa zrelost še ne mora biti vrlina.

Upajmo vsaj da se je kdo iz te nesreče vsaj nekaj naučil, in bo v prihodnje razmišljal globje kot pa do mape kjer ima shranjenih 7 fotk Gallarda in Exibita...

lp

komu pa se da te xxl poste čitat ki še nasprotujejo temu eventu. 99% itak faušija saj nerabite priznat.

sicer tisti ki so jih tudi čakali z folkom lahko samo sporočijo kak je blo fino. 100% pure positiv energy. raje stojim par ur in gledam to kot da grem 3 dni prej na tokio hotel koncert si ga kempat z šotorjem

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Pe maj 04, 2007 8:20 am

mistervegas je napisal/-a:
comfortably numb je napisal/-a:@esem... :bow

lp

komu pa se da te xxl poste čitat ki še nasprotujejo temu eventu. 99% itak faušija saj nerabite priznat.

sicer tisti ki so jih tudi čakali z folkom lahko samo sporočijo kak je blo fino. 100% pure positiv energy. raje stojim par ur in gledam to kot da grem 3 dni prej na tokio hotel koncert si ga kempat z šotorjem

ne vem če se lahka gilh strinjam da je tle foušija! mislim da so preveč v ozadje postavl ta dogodek v makedoniji in šele po 1 dnevu prekinl event, pa še to pol po tistem ko so jih sponzorji opozorili na to??? mislim da ti ljudje mislijo da so preveč "uplivni" oz. da so prevelki carji in dajih tak dogodek sploh ne gane, šele kasneje ko jih na to nekdo opozori! js nism niti najmajn fovš, nevem zakaj bi biu, pač majo preveč keša in nevejo kam bi ga utaknal! Čist nč nebi reku da bi biu to nek event, ki bi temeljiv na druženju ter spoznavanju novih držav recimo, ne pa na tem, kir se bo po kaki zj***bani cesti hitrej od 250km/h pelu! Sicer tud sam rad vidim eksotične avtomobile, vendar se moram v tej izjavi strinjati z esemom!

pa lp!
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Pe maj 04, 2007 8:39 am

Moje sožalje umrlim.Če bi tole vedel včeraj ne bi šel čakat na mejo. :!:
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe maj 04, 2007 8:47 am

@mistervegas ima prav, kar se foušije tiče. Le da se ne zaveda, da je on tisti, ki je fouš in ne mi, ki opozarjamo na nezrelost, nesmiselnost, nevarnost in neodgovornost takega početja. Če bi bil le malo razgledan (ter ostalih 97% sodelujočih v tej temi) in bi spremljali tudi druge teme, v katerih nastopam(o), bi znali razlikovati med, imeti rad dobre in lepe avtomobile ter početi neumnosti na cesti, kjer trpijo ničhudega sluteči "bystanderji". Gre pač za sodobno obliko gladiatorske igre, kjer imamo na eni strani glavne protagoniste, na drugi pa reveže, ki so vrženi v areno pa če hočejo ali ne. Prav neokusno je tole slinjenje ob tem, da ste videli Exibita in njegov avto... :roll: Mislim cammon... Je to največ kar zmorete? Je to vaš idol? Ja, ker ima tisto, kar bi vi želeli imeti pa nimate, to pa kompenzirate s čakanjem na lokalnem hribčku, da ga posnamete z vašo 200eurov vredno kamerco, da ste potem blaženi in vam to predstavlja nekaj najboljšega, kar se vam je letos zgodilo. Kako patetično vse skupaj! In potem komentarji, a samo zarad ene nesreče so skenslal... :roll: Me res zanima, če bi bili isti komentarji,če bi se to zgodilo vaši familiji. Ne, nihče ne bi rekel, ej car od Exibita mi je zboul fotra do smrti. Pa še en hiter avtogram za na krsto pa je... Ne..če se to zgodi nekje v Makedoniji, je to daleč stran in tega niti ne dojemate kot real thing, to je za vas show. Pa ni. To so norci na cesti, ki ogrožajo vse okoli sebe. In vi se istovetite z njimi, vam so idoli. Kaj vam to pove o vas? Verjetno nič. Ker nekaj sem se v življenju že naučila in to je, da se proti neumnosti ne da zmagat. Enostavno ne gre.

Sožalje vsem bystanderjem, še posebno družini umrlih v "nesreči".
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov