tuning1 je napisal/-a:V Pesniškem rondoju so se vsaj kakšni našli da so malo popestrili čakanje.
A to misliš tisto sivo hondo in zlato tigro?
Lepo sta popestrila.. smeha ni manjkalo.
the_man je napisal/-a:home sweet home
aleluja ne...ta zadni k smo ga vidli je bil clk carlson...človeku smo rekli ko je kupoval vinjeto če lahk dda mal po gasu da posnamemo predn gremo domov...ka naj rečem...ko 700km spelje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pravzaprav ga je izstrelilo iz mesta....bom popoldne dal kako fotko zaj rem spat
lp
comfortably numb je napisal/-a:@esem...![]()
Sem imel napisat tud nekaj v tem stilu, pa se mi ne da več, ker pride takoj do krega.
Velik problem pa je kolikšen odstotek ljudi kateri pregledujejo to temo sploh opazi naprimer moj in tvoj post, če je to sploh odstotek če ni kar promil...
Čeprav po drugi strani so pa to po večini 16-19 letniki...(upam) Katerim pa zrelost še ne mora biti vrlina.
Upajmo vsaj da se je kdo iz te nesreče vsaj nekaj naučil, in bo v prihodnje razmišljal globje kot pa do mape kjer ima shranjenih 7 fotk Gallarda in Exibita...
lp
mistervegas je napisal/-a:comfortably numb je napisal/-a:@esem...![]()
Sem imel napisat tud nekaj v tem stilu, pa se mi ne da več, ker pride takoj do krega.
Velik problem pa je kolikšen odstotek ljudi kateri pregledujejo to temo sploh opazi naprimer moj in tvoj post, če je to sploh odstotek če ni kar promil...
Čeprav po drugi strani so pa to po večini 16-19 letniki...(upam) Katerim pa zrelost še ne mora biti vrlina.
Upajmo vsaj da se je kdo iz te nesreče vsaj nekaj naučil, in bo v prihodnje razmišljal globje kot pa do mape kjer ima shranjenih 7 fotk Gallarda in Exibita...
lp
komu pa se da te xxl poste čitat ki še nasprotujejo temu eventu. 99% itak faušija saj nerabite priznat.
sicer tisti ki so jih tudi čakali z folkom lahko samo sporočijo kak je blo fino. 100% pure positiv energy. raje stojim par ur in gledam to kot da grem 3 dni prej na tokio hotel koncert si ga kempat z šotorjem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov