sašo5 je napisal/-a:jaz sploh ne bi kupil avta s celjsko tablico :P
Ti si lahko novega dost dobrega privoščiš, da ti ni treba razmišljat o tem

Drugače pa men še ni to ratalo. Je pa res da nimam celjskega grba

gecco je napisal/-a:mogoče je trenutno fraj, se pa lahko v 5min popolno nafila...potem se pa najde še več takih kot so ti ki parkirajo čez dva in na koncu dobiš v vrsti ki ima 20 parkirnih mest (npr) parkiranih 17 ali še manj avtov...kaj ti je res tak problem parkirat znotraj v boks?!?
a_sist je napisal/-a:Wizz in giffi dokazujeta da je nekaterim neznanski trud al pa loterijska sreča zadet boks na parkirišču. Takim je posvečena ta tema.
_BuLLet_ je napisal/-a:Jaz nisem iz Celja, pa vendar imam CE table (so ostale na avtu)
...
Torej, če imam CE table se mi bo to prej ali slej itak zgodiloHitro table menjat
dask je napisal/-a:Ne sekiraj se, to glede CE voznikov je sam neka urbana legenda. Nikoli in iz nobenega mesta ne pridem bolj živčen kot iz Ljubljane. To meni osebno veliko pove o sposobnostih, predvsem pa kulturi voznikov. Take agresije in izsiljevanje kot v LJ ne doživiš nikjer.
Čez LJ ga ni, ne CE, ne MB, ne KK, ne London, ne Salzburg....
EDIT: Trst in Rim sta izvzeta, tja grem raje z busom kot še kdaj z avtom...
dask je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:Jaz nisem iz Celja, pa vendar imam CE table (so ostale na avtu)
...
Torej, če imam CE table se mi bo to prej ali slej itak zgodiloHitro table menjat
W|zz je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Gecco, ni govora o parkiriščih pred neko trafiko, ki ima 20 parkirnih mest, ampak pred velikimi trgovinami z veliko parkirišči, kjer je ob vhodu vse zabasano, polovico parkinga okoli je pa frej. Pomoje sploh ni možen tak pretok avtov, da bi se v parih minutah vse zabasalo.
GoGo je napisal/-a:dask je napisal/-a:
ON: Včeraj v cityparku LJ - en model pri polni parkirni hiši (no, vsaj tisti del etaže je bil zabasan), parkira cliota MK1 čez dva parkplaca.
Jest pa s 2 letnim otrokom, tečnim ker je lačen in ima polne hlače, iščem parking malo
bliže da ga ne nosim čez cel parking.
Sicer to ni v moji navadi, vendar sem se tako razjezil ,da sem parkiral bočno pred njega - je bil zelo globoko noter v boksu, tako da sem bil jaz samo 10cm čez črto in nisem nikogar oviral...
Po pol ure pridem vn in mulo stoji pri avtu in lepo čaka... Niti pisnil ni...
Vem da moja rekacija ni bila kaj dosti boljša od njegovega ravnanja, samo tokrat me je pa res rajezilo...
W|zz je napisal/-a:Ah Sašo, sproščaj se raje v masažnem stolu pred tv-jemhec
sašo5 je napisal/-a:dask je napisal/-a:EDIT: Trst in Rim sta izvzeta, tja grem raje z busom kot še kdaj z avtom...
to ti pove vse kakšen "šofer" si.....
Jaz se tam sprostim....dodam še Milano in Zagreb :P
BBoss je napisal/-a:Dejmo antiljubljančani malo hormončke umirit... tudi v ljubljani ne bi bilo nobene gužve, pa občutno manj izsiljevanja in pizdarij, če bi se po mestu vozili samo njihovi prebivalci. Tako pa vsak dan Ljubljano zatrpa cca 150.000 avtov iz cele Slovenije.
In za kaos smo krivi čisto vsi, ki "moramo" svoj pleh riniti v samo Lj pa ne glede iz katerga konca Slovenije smo. In pizdarije delamo vozniki iz vse Slo pa ne glede a mamo na tablici napisan LJ, CE, KR, MB, NM, PO, GO, KP, SG al pa MS.![]()
Malo več objektivnosti bi prosil pa manj posploševanja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov