Nu-NRG je napisal/-a:Jaz se vedno vztrajam pri temu, da potem pa naj mi ne kradejo denarja. Ceste so ena velika liknja, pozimi je se slabse. KAM GRE DENAR ZA POVRACILO UPORABE CEST? CE ne delajo nic, potem naj tudi ne kradejo. Kdor ne dela, naj ne je. Botom end. Pa da ne bo spet kdo pisal naj ne robantim cez boge ljudi. To ne leti na FRje kateri sedijo v tovornjaku ali suflo drkajo. Leti na tist gor, ki so tiho, ki bi jih ze zdavnaj mogl pometat ker ne delajo drugega kot bluzijo in seveda iz tega narediti izgled.
In ja, jaz sem se peljal z ketnami na zimskih gumah in ja tudi lopato sem vrtel, ampak kar je visek je visek.
LP, Klemen
PS: FR = Fizicki Radnik
Ja FR-ji delajo, ostali pa jemljejo tvoj denar za to da imajo velike plače - ampak to je že politika. Pustmo to, ker to se bo uredil, prec ko bo en FR dost znoru pa bo postrelu svoje šefe.
Meni je sicer vseeno kako so spucane ceste - ampak večina bi pa rada sredi orenk zametov kopno in suho cesto. To pa vemo je nemogoče. Poznam človeka, ki je novembra na tistem prvem padanju snega šel od doma ob 1h zjutraj(so ga poklicali v službo), vrnil se je pa čez 22 ur - naslednjo noč ob 23h - in kaj je vmes delal - plužil je s tovornjakom - celih 22 ur je bil na cesti - a je kdo pomislu kok je to nevarno, ko pa naj bi vozniki kamionov vozili 8 ur, potem pa 8 ur počivali.