Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe maj 30, 2008 10:33 am

Nič nimam proti nikomur, ki se napije ali zakadi. Naj se, če mu paše. Če se pa tak usede v avto in vozi, imam pa veliko proti njemu.
Pač alko in prepovedane droge ne gredo skupaj z vožnjo avta. In nebi rad srečal ne pijanega, ne zadetega in ne bumbarja s telefonom na mojem pasu.
Old subarus never die, they just get faster!

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi Pe maj 30, 2008 10:47 am

Tudi jaz nebi rad več srečeval živčnih in besnih ljudi za volanom, ki svojo jezo stresajo na cesto, in nas ki smo na cesti.

Ampak jebiga! Ne živimo v popolnem svetu! ;)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe maj 30, 2008 10:49 am

smrt zeliščarjem :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe maj 30, 2008 10:57 am

Bezi je napisal/-a:Tudi jaz nebi rad več srečeval živčnih in besnih ljudi za volanom, ki svojo jezo stresajo na cesto, in nas ki smo na cesti.

Ampak jebiga! Ne živimo v popolnem svetu! ;)

Ampak to je mnogo težje, ker ni vsak dan dober, kot pa da se rešimo pijanih in zadetih na cesti.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe maj 30, 2008 11:10 am

Templar je napisal/-a:Tako da Voith NE blizut s takimi pozitivističnimi primerjavami.

glej boli mene falus za tvoje prepricanje.
dokazi mi, da v cikih in kavi ni psihoaktivnih snovi in ti priznam pol da mas prou. sam bo mal tesko to dokazat.

pa k smo ze glih pr tem, en dzanki, k si v zilo na dan strese gram heroina, mu je pol grama zjutraj tko kot teb ena kavica. pocuti se popolnoma normalno in ima iste reflekse in vse kot če nebi bil "zadet".

zdj pa a je tak džanki za za volan al ne?
pa ker vem da boste vsi replayal da ne, me še zanima zakaj ne?

kar se pa zasvojenosti s travo tice: trava je zelo zelo zasvojljiva, sam mal bl na dolgi rok, pa vsi si lažejo s tem da trava ubistvu ni zasvojljiva kljub temu da skadijo po 10+ jointov na dan. vsak dan.

pa se neki, js sm cist proti zlorabi trave ali kere kol psihoaktivne substance. sam se mi zdi pa bedarija tok energije vlagat v lovljenje folka s peteršiljem v žepu, sploh se mi zdi pa nepravično to, da te lahko policaji jebejo na ta račun tudi če si kadil 2 tedna nazaj in te kaznujejo kljub temu da nisi pod vplivom. to je krivično.

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Pe maj 30, 2008 12:42 pm

Voith je napisal/-a:pa se neki, js sm cist proti zlorabi trave ali kere kol psihoaktivne substance. sam se mi zdi pa bedarija tok energije vlagat v lovljenje folka s peteršiljem v žepu, sploh se mi zdi pa nepravično to, da te lahko policaji jebejo na ta račun tudi če si kadil 2 tedna nazaj in te kaznujejo kljub temu da nisi pod vplivom. to je krivično.

Kako pa pise v zakonu? Da ne smeš met v telesu THCja al da ne smeš bit pod vplivom? Ker tole je res tko glupo narjen, da ni za verjet. Al pa ce si v druzbi nekoga ki kadi, in pol kr 2 tedna ne smeš vozit. lol.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe maj 30, 2008 1:16 pm

mislm da je v igri vpliv. sam nism shure.

to bi blo lepo če bi kdo točno razložil kako je zdj po novem glede tega, ker učas ko sm ta zakon občasno kršil je blo precej butast vseskp. skratka če si se policaju zameril si bil skos na tapeti za test. js se sicer na sreco nisem nobenmu, sam kolega je pa izpit zgubil zarad tega ker ga je en policaj skos jagal in na teste vozil. (ce se ne motim sta bla celo paralelka s tem policajem v srednji :> )

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Pe maj 30, 2008 1:55 pm

10 jointov na dan...ok priznam, ta je malo huda. To sploh ne moreš aktivno delovat menda :P Finta je v tem da rekreativec ni enako junkie. Kot eni spijejo pivo po šihtu, tako eni skadijo joint...menda tisti tudi ni alkoholik zarad enga pira. ;)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Pe maj 30, 2008 2:55 pm

ShowDown je napisal/-a:...menda tisti tudi ni alkoholik zarad enga pira. ;)

Po Ruglju, je :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Pe maj 30, 2008 3:05 pm

BBoss je napisal/-a:
ShowDown je napisal/-a:...menda tisti tudi ni alkoholik zarad enga pira. ;)

Po Ruglju, je :lol: :lol:

Pivo ni prepovedana substanca..
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Pe maj 30, 2008 3:11 pm

ShowDown je napisal/-a:10 jointov na dan...ok priznam, ta je malo huda. To sploh ne moreš aktivno delovat menda :P Finta je v tem da rekreativec ni enako junkie. Kot eni spijejo pivo po šihtu, tako eni skadijo joint...menda tisti tudi ni alkoholik zarad enga pira. ;)

Po 10 jointih se ti nebi lubl v avto ampak bi šou neki pojest pa spat :D
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Pe maj 30, 2008 3:14 pm

TriCikl je napisal/-a:
ShowDown je napisal/-a:10 jointov na dan...ok priznam, ta je malo huda. To sploh ne moreš aktivno delovat menda :P Finta je v tem da rekreativec ni enako junkie. Kot eni spijejo pivo po šihtu, tako eni skadijo joint...menda tisti tudi ni alkoholik zarad enga pira. ;)

Po 10 jointih se ti nebi lubl v avto ampak bi šou neki pojest pa spat :D

Pa ne govorim iz osebnih izkušn da ne bo tak zgledal :D Izkušnje drugih pač...
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe maj 30, 2008 3:58 pm

Po travi si bolj počasen, to je pa tudi vse kar sem jaz odkril dozdaj na testiranjih :P . Edino enkrat se mi je zgodilo da sem vidu mavrico :shock: . Drugače pa nisem nikoli sedu za volan zadet, tako da kako je glede tega ne morem komentirat.

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Pe maj 30, 2008 4:12 pm

@Firediver: In je zato trava bolj nevarna? :lol: Bo to kar moj zadnji post v tej temi, ker se enim pač ne da dopovedat dejstev. Belief is immune to counter exmaple ;)

Uporabniški avatar
Mosa
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Šiška

Napisal/-a Mosa Pe maj 30, 2008 8:25 pm

Ko je človek pijan se manj zaveda sveta okoli sebe kot oseba ki je zadeta. Zadeta oseba bo imela res bolj počasne reflekse samo vseen niso to tako počasni refleksi kot pri alkoholu poleg tega pri marihuani voznik ne čuti potrebe po hitri vožnji kot je to pogosto pri alkoholu

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu So maj 31, 2008 1:03 am

Mosa je napisal/-a:Ko je človek pijan se manj zaveda sveta okoli sebe kot oseba ki je zadeta. Zadeta oseba bo imela res bolj počasne reflekse samo vseen niso to tako počasni refleksi kot pri alkoholu poleg tega pri marihuani voznik ne čuti potrebe po hitri vožnji kot je to pogosto pri alkoholu

Ja, če si zadet vidš pa kakega medveda na cesti, pa na polno bremzaš in podobne zadeve.

zadet in pijan nimata na cesti nič za delat pa pika.

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi So maj 31, 2008 9:15 am

Ja, če si zadet vidš pa kakega medveda na cesti, pa na polno bremzaš in podobne zadeve.

Kir hud peteršil je pa zmožen tega? :lol: Nebivedu dei se pozanimi prej kuk te sploh trofne peteršil, preden pišeš takšne. Takšne predstave o travi sem imel ko sem bil star 10 let :roll:

Aja pa da nebo pomote, tut js ne podpiram vožnje pod vplivom česarkoli.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk So maj 31, 2008 9:53 am

Ma zasvojen od trave.... Brezveze. Folk brez npr.čokolade ne zdrži, kaj so pa potem taki? Đanksi? Če se komu zazdi, da pred spanjem enega "večerca" prikuri, pa naj ga. Pa na žurih me sploh ne moti. Mene je minilo travo kadit, ker ratam len in se poberem spat. Večje sranje je v tem, ker po enem soliču efekt mine v dobri uri, na krvi, nohtih, laseh... ti pa izvohajo še dolgo potem. Pa si vozil kao pod vplivom. Lepo bi bilo da bi policaji imeli "zadetometre", ki bi pokazali trenutno psihofizično stanje voznika, ne pa kaj je prejšnji teden kadil.

P.S. jeb... slovnica, se vidi da je sobota zjutraj :D

Uporabniški avatar
NoFX
Novinec

Napisal/-a NoFX So maj 31, 2008 10:46 am

Voith je napisal/-a:dokazi mi, da v cikih in kavi ni psihoaktivnih snovi in ti priznam pol da mas prou. sam bo mal tesko to dokazat.

Kaj je tu za dokazovat? Od cigaretov in kave še ni noben delal bedarij po cesti.
Voith je napisal/-a:pa k smo ze glih pr tem, en dzanki, k si v zilo na dan strese gram heroina, mu je pol grama zjutraj tko kot teb ena kavica. pocuti se popolnoma normalno in ima iste reflekse in vse kot če nebi bil "zadet".

zdj pa a je tak džanki za za volan al ne?
pa ker vem da boste vsi replayal da ne, me še zanima zakaj ne?

Zato, ker je zrel za na zdravljenje (komuna al kak se že temu reče) ne pa za na cesto.

Voith je napisal/-a:kar se pa zasvojenosti s travo tice: trava je zelo zelo zasvojljiva, sam mal bl na dolgi rok, pa vsi si lažejo s tem da trava ubistvu ni zasvojljiva kljub temu da skadijo po 10+ jointov na dan. vsak dan.

pa se neki, js sm cist proti zlorabi trave ali kere kol psihoaktivne substance. sam se mi zdi pa bedarija tok energije vlagat v lovljenje folka s peteršiljem v žepu, sploh se mi zdi pa nepravično to, da te lahko policaji jebejo na ta račun tudi če si kadil 2 tedna nazaj in te kaznujejo kljub temu da nisi pod vplivom. to je krivično.

Če se ne da ugotovit trenutnega stanja te pač morajo kaznovat tudi, če si kadil pred enim tednom.

Takšne frajerje, ki si dovolijo vozit pijani ali pod vplivom drog je treba primerno kaznovati.

KeBab
Nov uporabnik

Kraj: NM

Napisal/-a KeBab So maj 31, 2008 11:06 am

Kakšne buče........ :roll:

Na A.com treba en counter uvest, da mi izračuna povprečno starost.....

pomoje je manjša kot zahtevana starost za izpit......
1,2,3,4,5, Rally
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov