Bezi je napisal/-a:Tudi jaz nebi rad več srečeval živčnih in besnih ljudi za volanom, ki svojo jezo stresajo na cesto, in nas ki smo na cesti.
Ampak jebiga! Ne živimo v popolnem svetu!
Templar je napisal/-a:Tako da Voith NE blizut s takimi pozitivističnimi primerjavami.
Voith je napisal/-a:pa se neki, js sm cist proti zlorabi trave ali kere kol psihoaktivne substance. sam se mi zdi pa bedarija tok energije vlagat v lovljenje folka s peteršiljem v žepu, sploh se mi zdi pa nepravično to, da te lahko policaji jebejo na ta račun tudi če si kadil 2 tedna nazaj in te kaznujejo kljub temu da nisi pod vplivom. to je krivično.
ShowDown je napisal/-a:10 jointov na dan...ok priznam, ta je malo huda. To sploh ne moreš aktivno delovat menda :P Finta je v tem da rekreativec ni enako junkie. Kot eni spijejo pivo po šihtu, tako eni skadijo joint...menda tisti tudi ni alkoholik zarad enga pira.
TriCikl je napisal/-a:ShowDown je napisal/-a:10 jointov na dan...ok priznam, ta je malo huda. To sploh ne moreš aktivno delovat menda :P Finta je v tem da rekreativec ni enako junkie. Kot eni spijejo pivo po šihtu, tako eni skadijo joint...menda tisti tudi ni alkoholik zarad enga pira.
Po 10 jointih se ti nebi lubl v avto ampak bi šou neki pojest pa spat
Mosa je napisal/-a:Ko je človek pijan se manj zaveda sveta okoli sebe kot oseba ki je zadeta. Zadeta oseba bo imela res bolj počasne reflekse samo vseen niso to tako počasni refleksi kot pri alkoholu poleg tega pri marihuani voznik ne čuti potrebe po hitri vožnji kot je to pogosto pri alkoholu
Voith je napisal/-a:dokazi mi, da v cikih in kavi ni psihoaktivnih snovi in ti priznam pol da mas prou. sam bo mal tesko to dokazat.
Voith je napisal/-a:pa k smo ze glih pr tem, en dzanki, k si v zilo na dan strese gram heroina, mu je pol grama zjutraj tko kot teb ena kavica. pocuti se popolnoma normalno in ima iste reflekse in vse kot če nebi bil "zadet".
zdj pa a je tak džanki za za volan al ne?
pa ker vem da boste vsi replayal da ne, me še zanima zakaj ne?
Voith je napisal/-a:kar se pa zasvojenosti s travo tice: trava je zelo zelo zasvojljiva, sam mal bl na dolgi rok, pa vsi si lažejo s tem da trava ubistvu ni zasvojljiva kljub temu da skadijo po 10+ jointov na dan. vsak dan.
pa se neki, js sm cist proti zlorabi trave ali kere kol psihoaktivne substance. sam se mi zdi pa bedarija tok energije vlagat v lovljenje folka s peteršiljem v žepu, sploh se mi zdi pa nepravično to, da te lahko policaji jebejo na ta račun tudi če si kadil 2 tedna nazaj in te kaznujejo kljub temu da nisi pod vplivom. to je krivično.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov