Debate, ki niso vezane na ostala področja...

R_S
Novinec

Napisal/-a R_S Pe jun 08, 2007 2:32 pm

Vsak drugi dan 2-3 mrtvi na slovenskih cestah...Za to nesrečo je kriva prevelika hitrost v veliki meri pa je prisoten tudi BMW-jev zadnji pogon + mokra cesta...

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Pe jun 08, 2007 3:03 pm

...in pa neobvladovanje avta ali po domače rečeno, lahko je peljat po ravnem in po suhi cesti hitro, vse kar je več od tega, zahteva vsaj malo pameti in razmišljanja, česar pa nekateri očitno ne premorejo, žal...
Slika

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Pe jun 08, 2007 3:48 pm

Sigor je napisal/-a:...in pa neobvladovanje avta ali po domače rečeno, lahko je peljat po ravnem in po suhi cesti hitro, vse kar je več od tega, zahteva vsaj malo pameti in razmišljanja, česar pa nekateri očitno ne premorejo, žal...

dan dans ljudje še na ravnem neznajo pelat :roll:
8)

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe jun 08, 2007 6:54 pm

Sreča da ni bil drugi avto mali jajček z družino
Slika

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Pe jun 08, 2007 7:00 pm

Sem mnenja da bi ob tej temi potrebovali sorodno temo z naslovom: Nesreče!!! - komentarji :idea: v stilu mrcine v sloveniji

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Pe jun 08, 2007 7:13 pm

Že spet BMW! :roll: Se bom rajš vzdržal nadaljnega komentarja...
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
HardGain
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a HardGain So jun 09, 2007 3:10 pm

sem pa mislu da so vsi bili na Gumball-u :roll:
As modas passam, o que é belo permanece.
406 Coupé Slovenija

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo So jun 09, 2007 5:46 pm

Tudi marsikej je odvisno od voznika. Ni vse "bmw" (sicer dostikrat se mladi vozniki v takih avtih radi preseravajo).
Vceraj sem dozivu da je "frajer" peljal skozi rdece sredi velikega krizisca in izsilu prednost vsaj 5-imi avti. Ko so zaceli trobit, se je ustavu, vrnu v rikverc stopu vn in začel pluvati po vetrobranskemu steklu babice v petki. Potem pa je vozniku mondea zacel toučt po voznikovi šipi in se dru na vsepovprek. Noben ni vn stopu. Seveda je odpeljal naprej in naslednjem kriziscu peljal spet skozi rdece ne da bi sploh zmanjsal hitrost. Potem ga vec nisem vidu.
In kaj zdej povedat? A je to biu nekulturen manijak, a je psihic, a je drogiran, a se samo preserava na cesti ker ma črni A4, al kaj?!?! Po moje ma tak še orožje in ga zlahka ven potegne če mu nasprotujes. Tudi taki vozijo in taki delajo najbolj tragične nesrece. Ponavadi glih ti prezivijo, ostali pa žau, ne!
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So jun 09, 2007 5:52 pm

Si ga prijavil policiji?
Lahko vsaj nam poveš registrsko, da bomo opozorjeni, ker človek je psihič definitivno?
Če nisi videl registrske - ima ta črn A4 kakšne druge znake za ga prepoznat?
lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So jun 09, 2007 5:55 pm

sele danes ko sem pozorno prebral casopis sem ugotovil da je bil tisti v zelenem bmwju
moj sodelavec pred 6.leti... skuliran decko sedaj... po tem dogodku pa "razvalina"
vsaj taksne posledice so in clovek nic kriv
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo So jun 09, 2007 6:01 pm

esem je napisal/-a:Si ga prijavil policiji?
Lahko vsaj nam poveš registrsko, da bomo opozorjeni, ker človek je psihič definitivno?
Če nisi videl registrske - ima ta črn A4 kakšne druge znake za ga prepoznat?
lp

Zau je bilo vse dejansko tako hitro da sm kr gledu. Mislim da je bilo 0D ali nekaj takega z "D" sigurno. In kaj naj bi ga prijavil policiji? Sej niso bili tam da bi sli za njim, drugace pa je itak prepozno.
Edino to da je imel vse šipe totalno zatemljene. Pa navadni A4 je biu. Tista pra serija. Drugo pa nč nism opazu. Če nebi vozu avto od očeta, se zapeljem za njim, pa poklicem 113 in ga sledim. Po drugi strani pa mu ne morej kej. Niso ga vidli in dobli pri dejanju.
Je pa dejsto da takrat ko bi policija mogla tam bit, je nikol ni.

Še nekaj; lani, jadranska magistrala okolica crikvenice. Frajer z bmwom cupe dela pizdarije po cesti (da ne razlagam). Gledam ga v ogledalo. Prehiti me. vidim razlicna tablica kot tista spredaj. Cez par km srecam policijo, se ustavim, jim vse razlozim kaj, kje, kako.. in mi povejo da ga poznajo in da mu nic ne morejo ker je to od nekega mafijca (a tajkuna) sin! E jebes takav sistem! In to se dogaja tudi tukaj!
ŽAL!
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jun 10, 2007 12:33 am

sej ko se bo pa zaletu, bo pa policija kriva, ker ga nkol niso v roke vzel (če se tko izrazm). Pa smo spet tm.

Npr. ko sm u LJ (pr kongresnmu) ob 11ih zvečer (recmo tud +- 2 uri) in se sploh ne čudm, zakaj je tolk nesreč oz. jih še ni več (recmo d bi kšn šu čez cesto, k ful radi hodjo). Pismo, še jst sm mel srečo, ko sm enkrt čist na robu pločnika pr prehodu stal, pa se je po pasu za bus en mal drag špilu.

Tm, k bi mogl bit, jih ni (mislm na policaje).
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne jun 10, 2007 7:46 am

IcEm4n je napisal/-a:sej ko se bo pa zaletu, bo pa policija kriva, ker ga nkol niso v roke vzel (če se tko izrazm). Pa smo spet tm.

Npr. ko sm u LJ (pr kongresnmu) ob 11ih zvečer (recmo tud +- 2 uri) in se sploh ne čudm, zakaj je tolk nesreč oz. jih še ni več (recmo d bi kšn šu čez cesto, k ful radi hodjo). Pismo, še jst sm mel srečo, ko sm enkrt čist na robu pločnika pr prehodu stal, pa se je po pasu za bus en mal drag špilu.

Tm, k bi mogl bit, jih ni (mislm na policaje).

pa še slike
Priponke
Slika002.jpg
Slika001.jpg

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Ne jun 10, 2007 7:50 am

una honda je tut bla v nesreči .. spreden del razsut pri lučeh plus sprednja in zadnja vrata podrajsana ter not mal zvita samo se jih da odperat, ter desna stran vrata... glede na to kok je pa terenc zjeban pa pojma nimam kako bi lahko blo oz. kako je potekal ... razbitine so pa tut po prostoru lokala uršule ( zunanji del da nebo pomote.. ) . Vsaj ni bilo poškodovancev ;)

honda je bla Type R in začuda bi reku glede na terenca brez večjih poškodb

Uporabniški avatar
vajenc
Nov uporabnik

Napisal/-a vajenc Ne jun 10, 2007 8:41 am

DonFilipo je napisal/-a:Tudi marsikej je odvisno od voznika. Ni vse "bmw" (sicer dostikrat se mladi vozniki v takih avtih radi preseravajo).
Vceraj sem dozivu da je "frajer" peljal skozi rdece sredi velikega krizisca in izsilu prednost vsaj 5-imi avti. Ko so zaceli trobit, se je ustavu, vrnu v rikverc stopu vn in začel pluvati po vetrobranskemu steklu babice v petki. Potem pa je vozniku mondea zacel toučt po voznikovi šipi in se dru na vsepovprek. Noben ni vn stopu. Seveda je odpeljal naprej in naslednjem kriziscu peljal spet skozi rdece ne da bi sploh zmanjsal hitrost. Potem ga vec nisem vidu.
In kaj zdej povedat? A je to biu nekulturen manijak, a je psihic, a je drogiran, a se samo preserava na cesti ker ma črni A4, al kaj?!?! Po moje ma tak še orožje in ga zlahka ven potegne če mu nasprotujes. Tudi taki vozijo in taki delajo najbolj tragične nesrece. Ponavadi glih ti prezivijo, ostali pa žau, ne!

Točno to kar si opisal sem lansko poletje doživel v Domžalah, samo se mi zdi da je bil A6, ne bom pa trdil, se je pa mulotu vidlo, da se mu je odcufal in jest sem mel občutek, da je zadrogiran če ne še kaj več. Te pa tak dogodek tko preseneti, ko kar ne moreš verjet, da je res, s policijo v takih primerih pa ponavad tko ni nič, ker imajo "predolg odzivni čas".

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jun 10, 2007 9:26 am

dj_em, kdaj se je pa to zgodil?

Drgač sm pa točn ta del ceste mel v mislih :D
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Ne jun 10, 2007 9:29 am

IcEm4n je napisal/-a:dj_em, kdaj se je pa to zgodil?

Drgač sm pa točn ta del ceste mel v mislih :D

učer okol 22:00 - 22:30 tko nekak hehe pa sem mislu da je to ta k si govoru :lol:

aja honda je zletela na pločnik gor... znak pa količek podrt.. pa mislm da je un terenc prletu v zid k ni nobene možnosti da bi se tok razbil ob hondi ona pa nč...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne jun 10, 2007 9:55 am

Ponoči umrl še četrti iz BMWja...
makedonec... 21let star!

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 099616.php

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Ne jun 10, 2007 9:57 am

to ni več normalno vsakič ko grem vn s punco vidva eno nesrečo ampak hvala bogu vedno brez žrtev..

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ Ne jun 10, 2007 11:01 am

Bolj Star Bolj Nor!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov