sonček je napisal/-a:Glede novega zakona: Jaz mislim, da je za njih bilo najmanj dela in najbolj donosno to, da so povišal kazni za 100 procentov, njih ne zanima folk k je bogat in reven ampak vsi smo pred zakonom enakopravni.
esem je napisal/-a:Do kdaj bomo trpeli in plačevali tako kadrovanje in tak sistem?
AgitatoR je napisal/-a:Samo potem zavarovanja nebi bogla bit komercialna ampak v domeni države. Razen če bi
normalno plačal pri katerikoli zavarovalnici in bi potem vsaka zavarovalnica določen znesek (pre)nakazala v državni proračun.
hondas je napisal/-a:Dars in država bosta storila vse, da bomo krivci za morijo po slovenskih cestah šoferji in ne slabo vzdrževane in označene ceste.Na račun žrtev so zmožni tudi tega, da si zakone prirejajo tako, da niso nič krivi.(pač izjave Darsa ob tragičnih dogotkih, da je vse po standardu)
Na koncu pa skenslajo ene dva bebota iz Darsa češ: poglejte raja, mi se gremo za res.
hondas je napisal/-a:Dars in država bosta storila vse, da bomo krivci za morijo po slovenskih cestah šoferji in ne slabo vzdrževane in označene ceste.Na račun žrtev so zmožni tudi tega, da si zakone prirejajo tako, da niso nič krivi.(pač izjave Darsa ob tragičnih dogotkih, da je vse po standardu)
Na koncu pa skenslajo ene dva bebota iz Darsa češ: poglejte raja, mi se gremo za res.
andrej777 je napisal/-a:Jaz mam pa samo eno uprašanje. Vedno se govori da je neprilagojena hitrost najpogostejši vzrok za nesreče....Zdaj mi naj pa nekdo pove koliko je bilo smrtnih žrtev v urbanih delih naselja??? Folk se pobija na rgionalnih cestah pri hitrostih 100kmh in več policaji bodo pa kasiral folku ki se po naslejih fura 60 kmh.![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov