esem je napisal/-a:Gustelj, povsem te razumem, zakaj niti v enem postu nič ne rečeš na take pripombe
Voith je napisal/-a:tole je ena grda zajebancija s strani drzave. na svetu je 120+ drzav in nobena nima takih kazni. majo pa druge stvari ki pripomorejo k varnejsemu prometu. zakaj se po njih mal ne zgledujejo kreteni.
Na to pač nimaš odgovora, zato si raje tiho, saj se nočeš blamirat (in ti dam povsem prav). A ker govorimo predvsem o varnosti na cesti (in predvsem v tem kontekstu o kaznih), nehaj že enkrat mešat drek v temo s parcialnim in pristranskim komentiranjem samo enega elementa, če hkrati zamolčuješ vse ostalo, kar je nedvomno bolj bistveno ali vsaj pomembnejše.
no dejmo mal bol natancno, ker s tem replajem si nametal drek v ventilator v precej vecjem volumnu kot sem to storil jaz.
najprej mi najdi drzavo ki ima 1000€ oz vrednostni ekvivalent za prekoracitev omejitve v naselju za 30km/h potem se lahko pogovarjava naprej o ukrepih, ki bi morda pripomogli k vecji varnosti na nasih cestah. nikar pa ne poizkusaj interpretirati mojih postov ker mi gre to na zivce.
lahko ti nastejem 30 ukrepov, ki bi izboljsali varnost na nasih cestah in niso povezani s kaznimi, vendar se mi ne da pisati, ker je to izguba casa. predvsem zato ker je vecinski delez forumasev na tem forumu prezelenih, da bi se spuscal z njimi v resnejse debate, malo pa tudi zato ker sem prelen in tudi zato ker s tem nebom naredil nobene vecje koristi oziroma razlike.
v sloveniji primankuje ljudi, ki bi razmisljali realno, po drugi strani pa je prevec teoreticnih ekstremistov. in tocno ta zakon je produkt nekega ekstremista, ki pozna zvcp in knjigo varna voznja na pamet, o realnosti in prakticnem delu prometa pa nima pojma.