Lp
comfortably numb je napisal/-a:Kael je napisal/-a:Te bedake z letnim gumam je za prebutat - 2 ure sem se furu iz Celja do Novega mesta zaradi bedakov, ki se furajo po ravnini 40 na uro in majo gor letne gume. Če bi mel terencu jebemu mater, da ga sam s ceste zrinu, prokleta teleta neumna.
Drugače pa ja, noro k sneži, sem na poti iz službe naredu par piruet na bližnjem parkplacu, potem pa sem mogu ves čas lepo furat, ker mam nosečnico v avtu...
Ne vem če je čisto tako.
Če si se vozil po lokalni cesti je 40-50 čisto primerna vožnja po zasneženem cestišču, pač vsak voznik oceni koliko je sposoben voziti in hvalabogu da je tako.
Če si šel pa po avtocesti imaš pa na voljo še en pas in pač avto prehitiš.
Meni se zdijo ravno bolj nevarni šoferji kateri vozijo 90, ker imajo itak najtahujše zimske gume in audija z vsemi pomagali kar jih obstaja na tržišču in suvereno vozijo za ritjo in blendajo, daj umakni se ti s tem Cliotom...
Za sabo imajo pa prevoženih 20.000 kilometrov.
Jaz osebno se v takem primeru postavim za počasneta, naštimam dobro muziko in uživam v sneženju, nice'n'easy. Pa od doma grem 10-15 minut prej in je to to. Nobenega stresa, živčnosti...
Lp
speedfreak je napisal/-a:Nisi mene srečal..mene ne bi prehitel..kamot je slo ene 90 100 po obvoznici pa AC, sam spluzen pa res ni blo nc...je bil pa tok večji užitek hehe
@BBoss..verjemi da se da vsaj priblizno ideti iz avta, če ima kdo letni profil ali zimski, vsaj pri pocasni voznji, samo se mu mores prilimati na rit a ne Kael ( kaj pa varnostna razdalja??)
lenivec je napisal/-a:folk ki se ne čuti varno na snegu naj ostane doma pred kaminom in cuza kakav.
do 10cm snega na cesti ni nič in se da vozit skoraj normalno, tisti ki temu nasprotuje naj si kupi gume vredne imena gume.
speedfreak je napisal/-a:seveda je, vsekakor boljše kot sava s3 s 3mm profila..ne vem no js se nism počutil ogroženega, ni me zanašal, normalno sem lahko zaviral in vse..če je bla kriza smo zmanjšali hitrost, če je blo mal bolj spucano smo pospešili...se pa ne mislim okol tega zdej kregat, sem se ogromno po snegu prevozil tak da malo že vem kaj se da in kaj ne, se pa lahko jutri razsujem na suhi cesti, vsak se lahko...
lenivec je napisal/-a:folk ki se ne čuti varno na snegu naj ostane doma pred kaminom in cuza kakav.
do 10cm snega na cesti ni nič in se da vozit skoraj normalno, tisti ki temu nasprotuje naj si kupi gume vredne imena gume.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov