abbe je napisal/-a:trust je napisal/-a:Pol voznikov je, kot BALKANCOV, kar je tudi res. Vsak dan sem na cesti pa skoraj vsak dan doživim, kakšno napako nasptornika.
ti jh pa ne delas ker si SLOVENEC ?
trust je napisal/-a:abbe je napisal/-a:trust je napisal/-a:Pol voznikov je, kot BALKANCOV, kar je tudi res. Vsak dan sem na cesti pa skoraj vsak dan doživim, kakšno napako nasptornika.
Aja jest ne delam treparije, tako, kot nekateri.
Še tisti dan, ko grem v Ljubljano doživim trobljenej za brez veze. Se lepo peljem v Črnuče in tam zavijem proti Evrospinu in, ker zadaj avtomobili niso mogli it naprej se mi obesi na hupo.....laho sem hvaležen nasprotenmu avtu, da mi je odstopil prednost.
In, kam anj bi šel v tem primeru naprej in tam obrnil in šel nazaj in nato zavil desno.
RENO911 je napisal/-a:trust je napisal/-a:abbe je napisal/-a:trust je napisal/-a:Pol voznikov je, kot BALKANCOV, kar je tudi res. Vsak dan sem na cesti pa skoraj vsak dan doživim, kakšno napako nasptornika.
Aja jest ne delam treparije, tako, kot nekateri.
Še tisti dan, ko grem v Ljubljano doživim trobljenej za brez veze. Se lepo peljem v Črnuče in tam zavijem proti Evrospinu in, ker zadaj avtomobili niso mogli it naprej se mi obesi na hupo.....laho sem hvaležen nasprotenmu avtu, da mi je odstopil prednost.
In, kam anj bi šel v tem primeru naprej in tam obrnil in šel nazaj in nato zavil desno.
Ponavadi se obesijo na hupo upravičeno, ker se tisti, ki zavija levo, ne postavi skrajno levo do črte na svojem voznem pasu in ko to voznik za njim vidi, da če bi se b**** postavil bolj levo, da bi lahko promet tekel po desni strani pasa normalno naprej, začne seveda bedaku trobit. Ne vem pa seveda v kakšnem primeru se je to zgodilo tebi.
uros11 je napisal/-a:Ponavadi je tako, da b**** "bedaku" trobi. Težko je počakat tisto minuto, dve, ja. Se človek spremeni v frankenštajna v tako kratkem času, če se že ni, ko je vstopil v avto. Zanimivo pa je to, kako so taki tiči ponavadi prijetni ljudje, ko stopijo iz vozila ven.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov