Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če feb 05, 2009 7:05 pm

a_sist je napisal/-a:Ne sekirite se fantje.. njegov civic 1,4 bingo sploh ne gre 200km/h :P

:cry

sam zdaj sva ga pa spet sprovucirala :jao:

Sorry

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Če feb 05, 2009 7:09 pm

PiWPiW je napisal/-a:zdaj imam gor 262 ki bremzajo manj kot 2 lista papirja. za to je kriv tudi ABS. ne pričakujem da bi se ustavil v parih metrih. to še zdaleč ne. pričakujem pa da se bom prej. pa tudi pregrevali se ne bodo toliko kr ne bodo navadni. zakaj bi bilo prepozno? seveda ne morem predvidet vsega. kaj ti lahko? ne! sej tle je point. samo ne si mislit da če boš vozil počasi se tebi ne more nič zgodit. v bistvu imaš iste možnosti kot jaz.

pS: če bi bil moj namen se hvalit bi malo drugače govoril. karkoli ki sem povedal pa je blo izključno za primer, ne za se hvalit.

v bistvu ma take možnosti ja, ker nikol ne ve, kdaj bo norc, podoben tebi prletu v njega, v tem je keč...stradajo itak več al manj nedolžni...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če feb 05, 2009 10:38 pm

PiWPiW je napisal/-a:kaj ima zdaj veze honda? take diske se pa bo dalo da se bom lahko prej ustavil pri 250km/h. nekateri žav pregrejemo zavore prehitro. eh, aj vam govorim ko pa noben tega še ni doživel ...

ce gre tvoja honda 250.poj je motor ne avto.
a civic da ti gre 250.ja gre je km/2h
Ni vse res kar napišem

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Če feb 05, 2009 11:27 pm

PiWPiW je napisal/-a:zdaj imam gor 262 ki bremzajo manj kot 2 lista papirja. za to je kriv tudi ABS. ne pričakujem da bi se ustavil v parih metrih. to še zdaleč ne. pričakujem pa da se bom prej. pa tudi pregrevali se ne bodo toliko kr ne bodo navadni. zakaj bi bilo prepozno? seveda ne morem predvidet vsega. kaj ti lahko? ne! sej tle je point. samo ne si mislit da če boš vozil počasi se tebi ne more nič zgodit. v bistvu imaš iste možnosti kot jaz.

pS: če bi bil moj namen se hvalit bi malo drugače govoril. karkoli ki sem povedal pa je blo izključno za primer, ne za se hvalit.

Ajde - recimo da res imas enako moznosti kot jaz samo ravno to ti hocem dopovedat. Meni in tebi se npr. zgodi enak kiks ... jaz na AC 120kmh ti pa 220 kmh ...
Moznosti da se jaz ustavim pravi cas in da prezivim so zelo visoke proti tvojim ... ;)

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če feb 05, 2009 11:49 pm

PiWPiW je napisal/-a:kaj ima zdaj veze honda? take diske se pa bo dalo da se bom lahko prej ustavil pri 250km/h. nekateri žav pregrejemo zavore prehitro. eh, aj vam govorim ko pa noben tega še ni doživel ...

nauč se z mašino bremzat
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe feb 06, 2009 3:06 am

:pop:
Eni so dirkači svetske klase, pa ne vejo kje je Grobnik, ni to fascinantno? :lol:
Sem pro-upgrade, vsak avto se da izboljšat. Ampak namen naj bo vsaj približno moralen...It's all fun and games 'til someone gets hurt.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe feb 06, 2009 4:55 pm

..se strinjam z bass-om :roll:

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW So feb 07, 2009 12:32 pm

abbe je napisal/-a:

računam na končno okoli 260 realnih! honde letijo, samo to folku ni jasno.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So feb 07, 2009 12:39 pm

PiWPiW je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

Pol pa slabo računaš. :lol: Ne resno poba dej se mal zamisli predno pišeš take. Pa ne to, da gre tvoja Honda toliko ampak predvsem nekaj drugega. Razmisli malo na kaj ciljam. ;) Že zdrava pamet, logika ti govori... No sej boš enkrat ugotovil kaj mislim.

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW So feb 07, 2009 12:56 pm

mate: jebiga, bom malo bolj mrtu od tebe. al pa ti boš invalid in jaz mrtu. v tem primeru ne veš kaj je boljše :/ če se ti ima kaj za zgodit se ti bo. al boš šel 100 al 200. v tem pač uživam in ne mislim nehat.

nobody, kaj ti misliš da jaz samo stiskam bremzo? pa sej nisem amater no

bass, letos bo kolega dal 145 naredit za dirke. grobnik bo zelo aktualen. drugače sem bil na njem še ko sem bil klinac. preveč hrapav asvalt me moti. če maš premehke gumce grejo prehitro v prah.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So feb 07, 2009 12:56 pm

PiWPiW je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

lool.ej sj nocem bit neki pametn amapk kar ti pises v teli temi,to pa nemores res no.
pa dj predstavi to avojo hondo da vidimo kaj mas za eno raketo pa ksne plane mas z njo.
kle kr neki nabijas o enih diskih pa o realnih 260km/h.s hondo civic.lepo te prosm
Ni vse res kar napišem

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW So feb 07, 2009 1:10 pm

:?: ti očitno ne veš kaj dela folk z temi avti a? malo se prej pozanimaj preden se boš čudil ko eno t.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 So feb 07, 2009 1:30 pm

PiWPiW je napisal/-a:pa sej nisem amater no

Točno to si vsaj sodeč po tvojem pisanju in lovskih komentarjih...

PiWPiW je napisal/-a::?: ti očitno ne veš kaj dela folk z temi avti a? malo se prej pozanimaj preden se boš čudil ko eno t.

Lahko delajo kar hočejo ampak konec dneva je pa samo še ena Japonska škrpeta,ki ni zasnovana za take hitrosti... :idea:

Tad
Novinec

Napisal/-a Tad So feb 07, 2009 1:35 pm

Mogoče pa ma tuning na števcu:P

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So feb 07, 2009 1:43 pm

PiWPiW je napisal/-a::?: ti očitno ne veš kaj dela folk z temi avti a? malo se prej pozanimaj preden se boš čudil ko eno t.

vrjam da vem,ampak sm 100% da ti naus nc iz tega naredu.
tisti k dajejo notr turbo al kompresorje se ne hvaljo kr neki po forumu k ti.
nakonc bos itak ti gledal k tele,k bos vidu da to ni kr en kikiriki pa da je treba ulozit v tak projekt vsaj tok kokr je avto vreden..
Ni vse res kar napišem

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW So feb 07, 2009 1:52 pm

se ukvrjam z dobavo kosov, tako da meni sploh ni težko dobit karkoli si zaželim po zelo ugodnih cenah. zakaj bi se hvalil. sej nisem nič reku kaj bo pod pokrovom.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So feb 07, 2009 3:26 pm

PiWPiW je napisal/-a:se ukvrjam z dobavo kosov, tako da meni sploh ni težko dobit karkoli si zaželim po zelo ugodnih cenah. zakaj bi se hvalil. sej nisem nič reku kaj bo pod pokrovom.

...ze to da si "rekel" kaj bos imeu pod pokrovom je delno hvaljenje..k tega itk v tej temi nobenga ne zanima..očitno si falou temo 8) 8) (to je moje mnenje,pa ne mislit da nisem prebrau useh tvojih postov)..lp

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So feb 07, 2009 3:44 pm

OFF:hondašev nikol ne bom zastopu... :? tk ko iz youtuba en komentar med tdi in vti

Pol pa itq da ga je nesu... če ma 1.9 mašinco pa 150hp honda pa 1.6 160hp ... drugač pa dvomim da bi klasičn 1.9 nesu vti-ja

drgač pa ne de bi biu pametn... ampak evropsk auto se težko primerja z japonskem... japonci majo tuk rezerve ku evropejci š nwejo ne...
Lep pozdrav :)

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW So feb 07, 2009 4:13 pm

myster je napisal/-a:OFF:hondašev nikol ne bom zastopu... :? tk ko iz youtuba en komentar med tdi in vti

Pol pa itq da ga je nesu... če ma 1.9 mašinco pa 150hp honda pa 1.6 160hp ... drugač pa dvomim da bi klasičn 1.9 nesu vti-ja

drgač pa ne de bi biu pametn... ampak evropsk auto se težko primerja z japonskem... japonci majo tuk rezerve ku evropejci š nwejo ne...

zaradi takih me je sram da imam hondo :roll:

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster So feb 07, 2009 5:03 pm

offtopic:
@ piwpiw, pinjaupinjau al ratata, v besedah velikih mojstrov: " PICS or it didnt happen!"
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov