uros11 je napisal/-a:Posluši ABBE, briga me, kaj si ti po izobrazbi. Če se obnašaš tako kot pišeš, potem ti ni pomoči in se skuliraj. Kaj si mislil, da bo vsak šmrkavc pamet delil, če mu avto tera 190+? Ali pa se boš zaj... z neko čudno pisavo, potem pa ko jih dobiš po krempljih, pa je samo še velika začetnica problem, pa takoj izobrazba itd.
Bodi še tako pameten na cesti, kot si tle na forumu.
mišek je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:Očitno bi nekateri v tej temi potrebovali kar avion.![]()
Taki ne bi mogli bit piloti, nikoli. Psiho testov ne bi naredili.
Mislim, da tam piloti se pa morejo držat pravil res 100 % . In če piše kako pa kaj je treba tako naredit. In če tam kontrolorji rečejo, da more na neki višini in smeri letet in z neko hitrostjo more to tako bit.
Če bi bili pa piloti tile, ki se že na AC ne morejo merkat, ja kaj bi šele v zraku počenjali.
xsara je napisal/-a:ja,ja taki heroji terajo do konca, pa teri dalje tut ko vidš plave, vozi od 160-200 kmh.
Ma kaki jajčka se jim stisnejo in vozijo lepo po pravilih al pa še celo manj oziroma pod 130, evo kje ste junaki posnemte se s kamero, kako prehitite policaja, ki vozi 130 z recimo z 170 kmh...............pa mu potem ko vam bo on z plavimi lučmi poblendu v tazadnjo, razlagajte odstopanja od zakonsko predvidene najvišje dovoljene hitrosti, pravilo tekočega prometa, žmigavce, vožnjo za ritjo, blendanje in vse gluposti, ki jih drugače počnete na cesti.......
bass je napisal/-a:Lej, samo zapeljite se lepo desno, če ste na levi pejte 130, pa bomo vsi lepo v sožitju.
Jaz se vozim med 140 in 150. Vi se zarad mene vozte 80, a po DESNEM, VOZNEM pasu. Na levem pasu je mesto za 130 ali več. Na desnem pa 130 ali manj.
A JE TO PRETEŽEK KONCEPT ZA DOJET?
TrijoAdijo je napisal/-a:bass je napisal/-a:Lej, samo zapeljite se lepo desno, če ste na levi pejte 130, pa bomo vsi lepo v sožitju.
Jaz se vozim med 140 in 150. Vi se zarad mene vozte 80, a po DESNEM, VOZNEM pasu. Na levem pasu je mesto za 130 ali več. Na desnem pa 130 ali manj.
Kje pa to piše??
Po vsej verjetnosti nikjer....A boš ta tvoj koncept razlagal policistu, ki te bo z provido speku in ti serviral plačilni nalog?
Sicer pa...jaz se po AC vozim do 130km/h..In ko se tako vozim po voznem pasu 130km/h in dohitim kolono pred sabo, ki vozi recimo 110km/h, se najprej prepričam, če kolono lahko varno prehitim...in ko sem prepričan, da lahko, se prestavim na prehitevalni pas...kjer nadaljujem vožnjo s 130km/h. In če se mi v tem času, dokler jaz to kolono prehitevam, na rit nalima eden b**** na cesti, mi hkrati maha, blenda, trobi in hoče na vsak način dosežt, da se mu umaknem, ga kratko malo ignoriram. Naj se meče po trepalnicah...omejitev je 130km/h, jaz se pa ne umaknem, dokler ne prehitim prehitevanega. Ko prehitim...pa se umaknem nazaj na vozni pas. Oni b****r, pa gre potem lahko kamorkoli hoče, jaz pa zarad enga b*****, ne mislim kršit predpisov.
LP!
speedfreak je napisal/-a:
Je bil pa zadnjič primer osebka, z audijem s6 ( austriske tablice ), ki se je celo pot vozil tm 110 120...ko sem ga prehitel jaz in prehiteval kolono vozil s cca 160 je pa od kilometra blendal, priletel čez 200, ko da je fuknen..pa še vseeno ( kljub temu, da sem imal takrat vsaj 170km/h ), sem se mu umaknil v eno luknjo, ker če je on k****n, ne rabim bit še jaz...No potem se je tip vozil še naprej 120 km/h....pač je hotel pokazat da ma audija...
speedfreak je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:bass je napisal/-a:Lej, samo zapeljite se lepo desno, če ste na levi pejte 130, pa bomo vsi lepo v sožitju.
Kje pa to piše??
Po vsej verjetnosti nikjer....A boš ta tvoj koncept razlagal policistu, ki te bo z provido speku in ti serviral plačilni nalog?
Sicer pa...jaz se po AC vozim do 130km/h..In ko se tako vozim po voznem pasu 130km/h in dohitim kolono pred sabo, ki vozi recimo 110km/h, se najprej prepričam, če kolono lahko varno prehitim...in ko sem prepričan, da lahko, se prestavim na prehitevalni pas...kjer nadaljujem vožnjo s 130km/h. In če se mi v tem času, dokler jaz to kolono prehitevam, na rit nalima eden b**** na cesti, mi hkrati maha, blenda, trobi in hoče na vsak način dosežt, da se mu umaknem, ga kratko malo ignoriram. Naj se meče po trepalnicah...omejitev je 130km/h, jaz se pa ne umaknem, dokler ne prehitim prehitevanega. Ko prehitim...pa se umaknem nazaj na vozni pas. Oni b****r, pa gre potem lahko kamorkoli hoče, jaz pa zarad enga b*****, ne mislim kršit predpisov.
LP!
Sašo, ta pa ni Celjan pa vseeno dela neumnosti :P :P
TrijoAdijo je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:bass je napisal/-a:Lej, samo zapeljite se lepo desno, če ste na levi pejte 130, pa bomo vsi lepo v sožitju.
Kje pa to piše??
LP!
Sašo, ta pa ni Celjan pa vseeno dela neumnosti :P :P
Ti temu praviš neumnosti?
Spoštovanje prometnih predpisov so zate neumnosti?
Torej..če je to tako....potem...kršenje prometnih predpisov niso neumnosti?
No...dokler se ne-neumnosti dogajajo na cesti...se bodo dogajale tudi prometne nesreče.
Namesto, da bi vsi kot neka avtomobilistična skupnost raje spodbujali folk k spoštovanju prometnih predpisov, se raje večina tu gor...dobesedno kurči in pluva po vsem, kar se po AC vozi manj kot 160km/h...ker nekateri spoštujemo predpise....in s tem pripomoremo k neki prometni varnosti.
Sej vem, da je đabe..ampak sem vseeno napisal. :P
LP!
TrijoAdijo je napisal/-a:@speedfreak: Jaz se vedno umaknem takoj, ko se lahko. Če se ne morem, se pa pač ne. In če se mi takrat, ko se ne morem umaknit, na rit nalima en b**** in pri tem blenda,trobi..itd..., ga ne j***m 5%.
LP!
rosonero je napisal/-a:par postov višje
Tudi nihče od nas ni napisal, da kampira s 110 na prehitevalnem. Prehitimo s 130 in se umaknemo, ko in če imamo možnost!
Če pa jaz dohitim kolono tovornjakov in vidim v špeglu, da ima tisti zadaj na prehitevalnem 100, 200 m varnostne, imam VSO pravico predvidevati, da vozi po predpisih, dati žmigavc in s 130 prehiteti celo kolono tovrnjakov, dokler ne najdem ustrezno dolge luknje na voznem pasu, da se umaknem. Ali pa pravite slučajno, da se moram s 130 ustavit na 90, zato da VAM ne bo treba bremzati in boste lahko šli mimo s 160+?
tole se je men par dni naredl ...
3 šleperji (slovaki) en za drugim 110-115 vozijo v zavetrju drug drugega , grem prehitevat z cca 140 pr drugem mam naekrat audija v na zadnji stangi( audija sem vidu pri zacetku prehitevanja vsaj 100-120 m zadaj)
Guess what happened: light and music show
Drugač sem miren clovek, celo moje delo tako da učim druge strpnega ravnanja, a v tem momentu mi je zavrela kri.
Le kam se mu naj "spravim" zaboga, med šleperje ? Ki vozjo en drugemu nalimani na rit ? Da se bo gospod lahko naprej pelu 190+.....
Še nekaj na forumu je ene par "pametnih" glav izjavilo da tisti, ki se vozijo z 160+ bolje obvladajo svoja vozila......me res zanima od kod osnova za take trditve
in ja da ne pozabim: ko nekateri omenjate nemčijo a veste zakaj je v D prepovadan "blendat"?
Eden od razlogov :
Zato ker je ena budala z 500 SL od zadaj z 200+ prletu na eno mamico z otročkom ki je vozila 140, pa ji uprizoril music in light show, mamica pa se je malce ustrašla in prehitro zapeljala na vozni pas.....posledica: ubila je sebe in svojega otroka...
Ja pa mnenju nekatrih "pametnih" tukaj, ta mamica ni bila sposobna za na cesto .....
TrijoAdijo je napisal/-a:Namesto, da bi vsi kot neka avtomobilistična skupnost raje spodbujali folk k spoštovanju prometnih predpisov, se raje večina tu gor...dobesedno kurči in pluva po vsem, kar se po AC vozi manj kot 160km/h...ker nekateri spoštujemo predpise....in s tem pripomoremo k neki prometni varnosti.
Sej vem, da je đabe..ampak sem vseeno napisal. :P
LP!
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov