ninjeti je napisal/-a:xxl je napisal/-a:-sem že imel primere,ko so mi prijatelji iz Koroške povedali,ko gredo v nakupe in zabavišča v večja mesta,se raje odločajo za Calje,kot za MB
-tudi sam sem včasih delal 100 000km na leto,pa me radar ni nikoli dobil,hvala bogu,da ne delam več to delo,ker se hitro spozabiš,ko greš 100 krat skozi križišče,hitro imaš 60,če nisi skozi z enim okom na števcu
in že zaradi tega je nevarnost VEČJA in ne manjša. prej se ni tolko gledalo na hitrost ampak na cesto, zdaj pa vsi škilijo na števec namesto na cesto - priznam da tudi sam.
Zato, ker zna paličnjak vozit ravno tako dobro in zbrano kot ti. Kaj klobasaš neumnosti? Dej, umiri se malo, bodi kulturn v prometu in vozi po omejitvah. Nimaš kaj 60km/h vozit ker 1. ne voziš Ferrarija, da bi komaj zadrževal konje in če ti že spremljanje hitrosti povzroča probleme, prosim vrni vozniški izpit ker očitno si nesposobn in ogrožaš druge sposobne udeležence v prometu.
Od kar lastim vozniško dovoljenje nisem niti enkrat prekoračil hitrosti znotraj naselja. Pa sem mlad in vozim avto, ki me ''prosi' po malo živahnejši vožnji. In jo dobi, ko so vsi pogoji izpolnjeni za to. Nikoli pa ne v naselju.
In prav zaradi takih kot si ti so radarji potrebni. Hvala bogu da so in da vas tud kaznujejo za to. Boste že nehal, če ne prej, ko ne bo €€€ za kazn plačat in do treba it delat družbeno koristna dela.
Pol še pjance dol iz cest in mogoče lahko gledamo v lepši jutri.