jay je napisal/-a:vrnili se bomo na stare ceste...
nekateri smo že ves cajt na njih zaradi ovinkov

xandrej je napisal/-a:Sem glihkar klical... Pol letnih vinjet po 1.6.2010 NEBO! Kupiš tudi sedaj le letno ki je veljavna do 31.1.2011... To je čista kraja! Banda prokleta... S tem se je tudi gospod na DASU strinjal z mojim grdim komentarjem! Mislim Res dežela prava!
Clanek govori o vecletnih pogodbah SZ z drzavo (vlado in sistemom), ki nas bo udarilo po zepu ob placevanju cestnine pri podaljsevanju zavarovanja vozila. Vinjeta pri tem nima nic, ima le negativni prizvok, ker je njena cena sicer visoka, ampak kot je bilo ze velikokrat povedano se ta vsota razdeli na leto in pride 8€ na mesec... Avstrijska vinjeta letna pride 76,20€ (ne vem cemu taksna zanimiva st. s centi) ampak Avstrija ima placilo predornin, to pa je verjetno se tisti -18,8€ od nase 95€ (le idejno razmisljanje). Nimamo pa tudi navisje cene letne vinjete mi, pac pa Madzari - 133,38€ (37.200 HUF): http://www.amzs.si/default.asp?podrocje ... 0#relacija Mislim, da bi bilo prej pametno preveriti te pogodbe oz. kako so bile sploh napisane in oddane kar tako na hitro med rajo (kot nekaj kar je ZE podpisano) in da ni spet kot so bile nalepke cetisa in mirage napisane "pod mizo".
Speedfighter je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Ker se je tudi v prejsnji temi nacela debata, da imamo najdrazjo ceno letne vinjete (kar ni res)
Definitivno imamo najdražjo ceno vinjete glede na kilometrino avtocest, ki jo zajema - da kvalitete in pretočnosti ne omenjam.
Speedfighter je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Ker se je tudi v prejsnji temi nacela debata, da imamo najdrazjo ceno letne vinjete (kar ni res)
Definitivno imamo najdražjo ceno vinjete glede na kilometrino avtocest, ki jo zajema - da kvalitete in pretočnosti ne omenjam.
tilen2ki je napisal/-a:No, da še jaz prispevam nekaj v tej temi, poleti sem prek študenta precej vozil po madžarski s kombijem, v enem dnevu tudi več kot 800 km samo po madžarskih AC, in če sem naletel na gužvo v celem poletju (naredil sem blizu 10000 km) 5x si odrežem prst! Glede na to, da imajo 4 dnevno vinjeto 4 eure za tako dobro urejeno AC bi morale biti naše AC zastojn. Takoj ko prideš na slovensko stran te čakajo najprej zastoji zaradi popravil, nato pa še AC brez odstavnega pasa... Da ne govorim o neumnosti o leplenju vinjet... Na madžarskem imajo video kontrolo reg. tablic in ne rabiš nič šipe pacat in lepit grdih nalepk. Slovenski prometni ministri, darsovci, projektanti in cestna podjetja bi se lahko zgledovali po Madžarih kar se AC tiče...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov