SuperVeloce je napisal/-a:hecni so tile novinarji (ali pač kdorkoli to piše). Pri omejitvi 70 je vozil KAR 120. Potem pa uizi citat od policista "peljal s trikratno hitrostjo dovoljene v naselju", bah kaj pa je 150 v naselju
...
IcEm4n je napisal/-a:Evo, teleban s frišnim izpitom (6 dni) pokasiru za 49KT in po možnosti 5let zapora in 5k € kazni:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/po- ... zpita.html
sebaveh je napisal/-a:To je bilo ob štirih popoldne, daleč od študentskih ur, pa še v obratni smeri. Tako da vsaj tega izgovora ne more imet. Je pa seveda možno da gre za enakega. Če že, naj gre prej od doma. Par prijav ob naslednjem srečanju, pa bo.
abbe je napisal/-a:men se pa zdi da imamo zadnje case nov nacionalni sport.
gre pa tko vozimo se po prehitevalnem 110 ko mu pridem za rit dam smernik seveda se ne umakne potem ko je prevec placa da se umakne se umakne in pohodi do podna.wtf?
to se mi je v prejsnjem tednu naredilovsaj 5x in pacient z opel insignio, pa en purger z nekim peugeotom(tega sem odzgal seveda ker sem bil z svojim avtom je sam gledal kaj ga je doletel)
sj jst zastopm da majo hitre pa drage avtomobile,samo je pac moj tempo hitrejsi in nevem zakja se ne umakne pa mu pusti naprej itak ga poj spet dohitim ker seveda spet vozi 110 in se zgodba ponovi.tko sem se vozu od celja pa do lj (ker sm mel sluzeben avto berlingo 1.6hdi seveda nisem mogel prehiteti)
prou kreteni so eni ej.kaj jm dela ego mi sploh ni jasn.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov