luky je napisal/-a:Se ne spomnim dneva ko sem se po SLO avtocesti lahko peljal 5 km 130 km/h.
To nepozabno izkusnjo lahko podozivis med 23-o in 5-o zjutraj ... to je pa tudi vse

luky je napisal/-a:Se ne spomnim dneva ko sem se po SLO avtocesti lahko peljal 5 km 130 km/h.
_furby_ je napisal/-a:luky je napisal/-a:Se ne spomnim dneva ko sem se po SLO avtocesti lahko peljal 5 km 130 km/h.
To nepozabno izkusnjo lahko podozivis med 23-o in 5-o zjutraj ... to je pa tudi vse
nebivedu je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:luky je napisal/-a:Se ne spomnim dneva ko sem se po SLO avtocesti lahko peljal 5 km 130 km/h.
Ja, mogoče med tistimi vikendi, ko je za kamione nad 7.5 tone prepovedano vozit.
need 4 speed je napisal/-a:Pa ja lažje spucaš litke..so ponavadi dost bol "odprte" (sploh, če je samo 5-6 krakov)..lahko dosežeš iz sprednje strani..ni treba odzadaj
andrejus je napisal/-a:Imam par vprašanj.
Sem Primorec, sedaj živim na Gorenjskem.
Ker pri nas ni snega me niso od malega vpeljali v to čudno gorenjsko snežno kulturo. Zakaj folk montira zimske gume na jeklena platišča (čeprav ima originalna iz aluminija) poleg tega so dimenzije teh gum v 90% primerih ožje od letnih? Poleg tega ima večina folka platišča brez pokrovov. A je to kaka Gorenjska fora?
To da imajo kao boljši oprijem po snegu je sicer res, samo razen redkih izjem je to 2-3 dni na leto. Kaj pa ostale dneve?
crxdelsol je napisal/-a:In na kak način leti pesek po felnah ? Razumem da mi leti po avtu, zadnjem odbijaču, da mi peska vrate, prage vse ker mam lite felne pa distančnike pozimi, nena pa razumem kak leti po felnah.
Od prednjih nazaj al kaj ?
IcEm4n je napisal/-a:Pri meni se pozna na krakih, da jo je sol mal poglodala. Ampak še vseeno zgleda mnogo bolje kot pa rjaste jeklene feltne![]()
SuperVeloce je napisal/-a:Je pa res, da ko je sneg, ne vozim po robnikih, kot bi imel landroverja...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov