leča ni pogoj za xenon, je pa pri naknadni vgradnji priporočljiva. Brez leče imajo original xenon razni Volvoti, Renault Laguna, starejši Mercedesi, ...
simply je napisal/-a:To se je enkrat res počelo - tudi safrane tega ni imel ( pranja žarometov ). Sedaj je to pač obvezno, mislim pa da danes ne dobiš več novega avtomobila s xenon-skimi žarometi brez pranja, avt. nastavitve in leč.
svetilnik je napisal/-a:Grem lahko v trgovino, kupim xeonske žarnici in jih
privijem v navadne luči, v Peugeot 307? Ali pa moram kupiti kit?
Komurkoli si to napisal, mislim da ti tega člena ne bo mogel pokazati - ker ga ni.lenivec je napisal/-a:pokaži ta člen
sonic je napisal/-a:Komurkoli si to napisal, mislim da ti tega člena ne bo mogel pokazati - ker ga ni.lenivec je napisal/-a:pokaži ta člen
Teoretično namreč v SLoveniji naknadna vgradnja xenona ni prepovedana, ker to nikjer ne piše.
V praksi pa menda zna biti drugače, ampak je protipravno, če ti težijo (ampak žal ne moreš kaj dosti, če ti zatežijo...)
sonic je napisal/-a:Komurkoli si to napisal, mislim da ti tega člena ne bo mogel pokazati - ker ga ni.lenivec je napisal/-a:pokaži ta člen
Teoretično namreč v SLoveniji naknadna vgradnja xenona ni prepovedana, ker to nikjer ne piše.
V praksi pa menda zna biti drugače, ampak je protipravno, če ti težijo (ampak žal ne moreš kaj dosti, če ti zatežijo...)
Zois je napisal/-a:Ka slučajno ve kdo zakaj se na digikliku nobeden ne javi.Kličem na domačo pa mobitel že 3 dni
eentox je napisal/-a:Zois je napisal/-a:Ka slučajno ve kdo zakaj se na digikliku nobeden ne javi.Kličem na domačo pa mobitel že 3 dni
Sem bil js na istem- dva dni sem klical dopoldne in popoldne pa se ni noben javil, potem sem se zapeljal tja (v Trzin) in prvo je bilo to, da sem komaj lahko stopil v trgovino v tisti majhni trgovinici je bilo 6 ljudi(zdj nevem ali so bili vsi prodajalci al kaj ampak so se vsi gužvali tam). Vprašam potem onega, ki je stal za pultom za xenon kit in potem mi vsak od teh 6-ih začne govoriti vsak svoje... En reče da imajo 5000K, drugi reče, da tega nimajo ampak da je to 4300K z 5000K nalepko in potem mi tretji ponudi 6000K, ker jim je 4300K zmanjkaloSem rekel hvala lepa, bom še drugje pogledal in sem šel
![]()
Nevem kake izkušnje imate vi z njimi, ampak js ne grem več tja!
Zois je napisal/-a:tak dolgo že spremljam tole temo pa nisem nikjer zasledil da v lečo paše tudi H7 Žarnica jaz pa slepo naročim h1 češ saj v lečo paše samo H1. Taj pa mam sranje![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov