Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
SuperVeloce
Novinec

Re: Telebani na cesti

Napisal/-a SuperVeloce Sr feb 22, 2012 5:13 pm

hehe ne, sam nekateri si predstavljajo, da ko zapade sneg, vozijo hovercraft in ne vozila s kolesi...
when in doubt, flat out

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr feb 22, 2012 5:26 pm

SuperVeloce je napisal/-a:hehe ne, sam nekateri si predstavljajo, da ko zapade sneg, vozijo hovercraft in ne vozila s kolesi...

Nekateri nimamo/nimajo spluženo do čistega, od dvorišča doma, do dvorišča službe, in moramo voziti po "asfaltnem makedamu", ali celo v polni sneg, in takrat pride v poštev robustnost in ne šminka. ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr feb 22, 2012 5:28 pm

need 4 speed je napisal/-a:V večini primerov zato, ker je ceneje. :D..pa rečte kar hočte. Ponavad so serijsko pri novem lita platišča, potem pa je treba še en komplet kupt in folk potem povečini kup železne.

Saj je res ceneje, ni pa nujno tako, kot si napisal. V našem primeru so bile serijsko na obeh železne 15", za poletje se je pa kupilo 16" alu. Radkape so pa gor. :D

Torej smisel dveh kompletov:
-na začetku/koncu sezone ni treba pri vulkanizerju čakat v vrsti na menjavo (in jo plačevat), lahko sam prešraufaš bilokdaj dokler je dovolj profila
-nove gume (vsaj meni) vulkanizer namontira zastonj, torej ni dodatnih stroškov z njimi
-alu feltne se ne peskajo in solijo :D
-v snegu je boljši oprijem z ožjimi
-po sezoni lahko temeljito opereš feltne tudi iz notranje strani
-ni ti treba tuhtat, če se ti gume z dokaj malo profila sploh splača spet nazaj montirat, pač voziš dokler se ti zdijo dobre

Razlog, da ni radkap:
-kupijo poceni komplet feltne+gume, brez radkap
-originalne radkape znajo bit drage, aftermarket so pa večinoma grde ko p*****a
-so nekoč imeli radkape, pa je kakšna zlomljena oz. so obrabljene
-nekdo jih je ukradel (ali pa vsaj eno)
-lažje se čisti in umazanija nima "skrivališča"

Zdaj še "najslabši" scenarij, če imaš samo ene feltne. Začne se letna sezona, namontiraš gume z bolj malo profila, konec avgusta so hin, montiraš nove letne, pride zimska sezona, montiraš rabljene zimske, konec januarja je profil proti koncu, za februar je napovedano obilno sneženje, montiraš nove zimske, pride letna sezona... :mrgreen:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK Sr feb 22, 2012 5:49 pm

ko sem nazadnje gledal po zakonu o motornih vozilih, ni bilo omenjeno, da se prepovedano vozit brez radkap :D :D

Drgač pa da, nekateri imamo 8 feltn za avto, zakaj? zato ker lahko :D

mislim, da je t @tommy razložil vse, kar je bilo nejsnega, tako da se lahko tema vrne nazaj.(Beri; voznike, ki vozijo drugače kot mi hočemo)
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr feb 22, 2012 6:12 pm

need 4 speed je napisal/-a:Pa ja lažje spucaš litke..so ponavadi dost bol "odprte" (sploh, če je samo 5-6 krakov)..lahko dosežeš iz sprednje strani..ni treba odzadaj

Sej niso baba, orkamadona. Mal odspred, mal odzad, ....
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr feb 22, 2012 6:22 pm

lancia hf je napisal/-a:Mam pa raje pozimi rjaste feltne, kot pa poleti v Portorožu "olupljeno zgonjene" litke na svetlečem avtomobilu ;)

Govorim v primeru dveh kompletov (letnega in zimskega).
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Če feb 23, 2012 3:14 pm

Kočevje pa to.... :roll:

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Ne feb 26, 2012 11:49 am

Kaj je z ljudmi, ki grejo prehitevat na ali pred ovinkih oziroma na nepreglednih delih ceste? Ker ravno to prehitevanje pred ovinkom se mi je zadnjič zgodilo. Je en kombi prehitel dobre 5 avtomobilov in potem sem bil na vrsti jaz. Pred mano je bilo 10-15 avtomobilov, tako, da tudi, če bi šel prehitevat celo kolono bi še vedno profitiral natanko nič. Ampak vseeno, malo se je pripravljal potem pa opogumil in me začel prehitevat s kombijem. Jaz sem tako vedel kaj se bo zgodilo, zato sem mu dal malo prostora in glej no glej, prilezel je nekje vzporedno meni se je mogel umaknit, ker so avti prišli nasproti ... sreča je samo to, da sem mu jaz dal prostor in, da ni bil divjak tisti, ki se pe pripeljal nasproti, ker drugače bi trčilo.

Potem sem pa srečal zadnjič v MBju še enega, ki se je vozil po dveh pasovih. Jaz mu malo poblendam, ker sem hotel mimo njega ampak nisem mogel, ker je vozil po vsakem pasu malo. Tip je znorel in se je po nekaj metrih ustavil, stopil iz avta in takoj ko je stopil ven je začel vpiti po meni in me zmerjati ter govoriti kako se bova sedaj tepla :roll: :roll:

Kar se pa tiče debate o radkapah: imam letni in zimski komplet, s tem, da sem kupil za dobre 15€ neke golfu podobne radkape. Toliko, da je nekaj gor in niso ravno grde, samo bi lahko bilo pa boljše no :D
Sem pa vprašal za originalne in so tako drage, da bi za eno plačal več kot za vse skupaj ... ne hvala.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne feb 26, 2012 12:09 pm

Tole sem pa videl... So imeli posla policaji...

vwforever
Nov uporabnik

Napisal/-a vwforever Po feb 27, 2012 1:04 am

Da še jaz napišem svojo noro izkušnjo... Vozim se po jugovzhodni AC malo izven Ljubljane okrog 155km/h in dolgo ni bilo nikjer nikogar na daleč. Na neki malo daljši ravnini zagledam vozilo daleč pred mano vozi po prehitevalnem pasu dosti počasneje. Ker se mu počasi že približujem ga že od daleč na hitro opozorim z dolgimi, kratko "blicnem", da ni slučajno zaspal. Ker ni bilo reakcije zmanjšujem hitrost na okrog 135km/h in med zmanjševanjem ponovim... Spet nič. Malo že zgubim živce, počakam... ( gledam vidim samo sive lase, si mislm zihr kšn dedi k je vzeu zakon v svoje roke). Nisem želel prehitevati po desni strani, da mu dam jasno vedeti, da je on nekulturen in da se ne bom za njim peljal do Zagreba. Potem se že skoraj prilepim za rit (rečmo da je blo 10m). Začnem še trobit in še z dolgimi lučmi na polno živčno, da naj se že umakne. Dedi pa nenormalno zavre (mogoče ni z vso močjo ampak konkretno nesramno se bom izrazil) na nekih 40km/h, malo je manjkalo, da bi se zaletel v njega preprosto ker tega nisem pričakoval in tudi nisem imel ustrezne varnostne razdalje. In po tem pospešuje na polno takoj za tem... Znorim in dobim izraz na licu nekega psihopata! Začnem pospeševati kolikor je pač lahko pospešil moj SDI 3. 120km/h, 4. 150km/h 5. 175km/h (po števcu). Realno je mogoče šou 165km/h ampak nima to veze zdj... Pač kokr gre po domač povedan... Dedi je seveda meu verjetno 2.0 TDI 140konjev al pa kej podobnega ampak je pospešil po moji oceni nekje do 180km/h, ker mi ni ušel , da ga nisem več videl ampak je bil dosti pred mano, da pokaže da on lahko ali se me je probal znebiti nimam pojma, češ od njega je odvisno kdaj bom jst njega prehitel. Ma da ti j**** matr! Jaz sem stiskal kolikor je šel in bi ga stiskal dokler mi ne bi zmanjkalo goriva... Po parih minutah vožnje očitno zmanjša hitrost, se KONČNO vrne na vozni pas, jaz ga prehitim po prehitevalnem in se tako kot on vrnem na vozni pas direktno pred njega. Opazi, da nekaj ni uredu še malo zmanjša na nekih 130km/h in jaz tudi (a malo manj kot on, kakšen 1/kmh) toliko, da se je sigurno ampak počasi približeval mojemu avtu. Moj plan je bil takrat narediti nekaj samo 3X več kot on. Ko sem ga ujel na neko takrat meni všečno razdaljo in hkrati po tem njegovo hitrost sem ga začel opazovati kaj počne kam gleda in držal to razdaljo itd... Nekaj časa sva se vozila, da je malo pozabil na vse skupaj. TAKOJ, takoj, ko sem opazil da je pogledal nekam levo sem zavore pohodil kolikor sem imel moči v nogi in še bolj. Toliko, da sem zažgal gume, DOBESEDNO se je siv dim začel kadit (nimam ABS). Vse kar sem želel je da se zaleti v mojo rit pa naj se zgodi kar se zgodi. In glej ga zlomka... Ni se zaletel v mene, še bolje... Ni zavrl pravočasno + njegov penzionerski refleks, opazoval sem v vztvratnem ogledalu kako je izgubil nadzor nad vozilom, ko je očitno zavil ("cuknil") naglo desno da ne trči v mene in udaril v zaščitno ograjo (drajsal) in seveda na koncu ustavil vozilo. Ustavim vozilo na odstavnem, vzamem "pajser" in izstopim. Ne bom pisal kaj sem mu vse rekel bom pa napisal najpomembnejši del. Po tem, ko sem mu rekel da če ne odpre ust da mu bom lobanjo zdrobil in mu porinil zadnji ravnejši del pajserja v gobec in mu medtem povedal svoje lahko rečem samo to, da po tem ko sem končal in je imel prazna usta me je prosil naj ne poškodujem njega in njegovih vnukov, da ne bo klical policije, da bo storil vse. Še enkrat pogledam sovoznikov sedež in zadnji sedež... Ne vidim nobenih vnukov, nobenega drugega v vozilu razen njega. Vidim da se je dedku skisal, naval prvotne jeze me mine. Zadiham, se pomirim... Končno se zavem kaj se je zgodilo in kaj počnem. Odidem in to je to. Policija me nikoli ni obiskala po tem. Vem da ne bi smel reagirati kot sem reagiral bil sem totalni i****, spustil sem se na njegov nivo in mogoče še več. Nevem kaj mi je bilo, enostavno se mi je snelo, ko me je k****n pred mano želel namerno ubiti. (Poskus namerno poškodovati ali celo ubiti voznika za sabo). Sreča, da je minilo nekaj časa med njegovim zaviranjem in mojim, ker če ne bi me verjetno gledali na 24 ur njega pa na urgenci. To naj bo opzorilo vsem drugim, ki mislijo da so osvobodili Slovenijo oziroma kupili prehitevalni AC pas naj se vsaj po vljudnih opozorilih umaknejo in naj ne poskušajo NAMERNO spraviti v resno življensko nevarnost kateregakoli udeleženca v prometu!!! Če pa že to počnete imejte neko strelno orožje pri sebi, ker se igrate s svojim življenjem!

blazkom
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazkom Po feb 27, 2012 1:16 am

Evo še moja izkušnja. Čakam pred križiščem da bom lahko zavil levo, bil sem na neprednosti cesti, in bila je kar kolona po prednosti, za mano so bili vsaj trije, eni so pač zavijal desni drugi levo, jst sm mel lepo žmigovc. Nakar ena ženska čez vso kolono po levi in na konc zavije pred mano v križišče desno, s tem da jo je un k je po prednostni cesti iz leve pelu skor kušnu pa še en se mu je skor v rit zaletu.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Po feb 27, 2012 7:10 am

vwforever je napisal/-a:Da še jaz napišem svojo noro izkušnjo... Vozim se po jugovzhodni AC malo izven Ljubljane okrog 155km/h in dolgo ni bilo nikjer nikogar na daleč. Na neki malo daljši ravnini zagledam vozilo daleč pred mano vozi po prehitevalnem pasu dosti počasneje. Ker se mu počasi že približujem ga že od daleč na hitro opozorim z dolgimi, kratko "blicnem", da ni slučajno zaspal. Ker ni bilo reakcije zmanjšujem hitrost na okrog 135km/h in med zmanjševanjem ponovim... Spet nič. Malo že zgubim živce, počakam... ( gledam vidim samo sive lase, si mislm zihr kšn dedi k je vzeu zakon v svoje roke). Nisem želel prehitevati po desni strani, da mu dam jasno vedeti, da je on nekulturen in da se ne bom za njim peljal do Zagreba. Potem se že skoraj prilepim za rit (rečmo da je blo 10m). Začnem še trobit in še z dolgimi lučmi na polno živčno, da naj se že umakne. Dedi pa nenormalno zavre (mogoče ni z vso močjo ampak konkretno nesramno se bom izrazil) na nekih 40km/h, malo je manjkalo, da bi se zaletel v njega preprosto ker tega nisem pričakoval in tudi nisem imel ustrezne varnostne razdalje. In po tem pospešuje na polno takoj za tem... Znorim in dobim izraz na licu nekega psihopata! Začnem pospeševati kolikor je pač lahko pospešil moj SDI 3. 120km/h, 4. 150km/h 5. 175km/h (po števcu). Realno je mogoče šou 165km/h ampak nima to veze zdj... Pač kokr gre po domač povedan... Dedi je seveda meu verjetno 2.0 TDI 140konjev al pa kej podobnega ampak je pospešil po moji oceni nekje do 180km/h, ker mi ni ušel , da ga nisem več videl ampak je bil dosti pred mano, da pokaže da on lahko ali se me je probal znebiti nimam pojma, češ od njega je odvisno kdaj bom jst njega prehitel. Ma da ti j**** matr! Jaz sem stiskal kolikor je šel in bi ga stiskal dokler mi ne bi zmanjkalo goriva... Po parih minutah vožnje očitno zmanjša hitrost, se KONČNO vrne na vozni pas, jaz ga prehitim po prehitevalnem in se tako kot on vrnem na vozni pas direktno pred njega. Opazi, da nekaj ni uredu še malo zmanjša na nekih 130km/h in jaz tudi (a malo manj kot on, kakšen 1/kmh) toliko, da se je sigurno ampak počasi približeval mojemu avtu. Moj plan je bil takrat narediti nekaj samo 3X več kot on. Ko sem ga ujel na neko takrat meni všečno razdaljo in hkrati po tem njegovo hitrost sem ga začel opazovati kaj počne kam gleda in držal to razdaljo itd... Nekaj časa sva se vozila, da je malo pozabil na vse skupaj. TAKOJ, takoj, ko sem opazil da je pogledal nekam levo sem zavore pohodil kolikor sem imel moči v nogi in še bolj. Toliko, da sem zažgal gume, DOBESEDNO se je siv dim začel kadit (nimam ABS). Vse kar sem želel je da se zaleti v mojo rit pa naj se zgodi kar se zgodi. In glej ga zlomka... Ni se zaletel v mene, še bolje... Ni zavrl pravočasno + njegov penzionerski refleks, opazoval sem v vztvratnem ogledalu kako je izgubil nadzor nad vozilom, ko je očitno zavil ("cuknil") naglo desno da ne trči v mene in udaril v zaščitno ograjo (drajsal) in seveda na koncu ustavil vozilo. Ustavim vozilo na odstavnem, vzamem "pajser" in izstopim. Ne bom pisal kaj sem mu vse rekel bom pa napisal najpomembnejši del. Po tem, ko sem mu rekel da če ne odpre ust da mu bom lobanjo zdrobil in mu porinil zadnji ravnejši del pajserja v gobec in mu medtem povedal svoje lahko rečem samo to, da po tem ko sem končal in je imel prazna usta me je prosil naj ne poškodujem njega in njegovih vnukov, da ne bo klical policije, da bo storil vse. Še enkrat pogledam sovoznikov sedež in zadnji sedež... Ne vidim nobenih vnukov, nobenega drugega v vozilu razen njega. Vidim da se je dedku skisal, naval prvotne jeze me mine. Zadiham, se pomirim... Končno se zavem kaj se je zgodilo in kaj počnem. Odidem in to je to. Policija me nikoli ni obiskala po tem. Vem da ne bi smel reagirati kot sem reagiral bil sem totalni i****, spustil sem se na njegov nivo in mogoče še več. Nevem kaj mi je bilo, enostavno se mi je snelo, ko me je k****n pred mano želel namerno ubiti. (Poskus namerno poškodovati ali celo ubiti voznika za sabo). Sreča, da je minilo nekaj časa med njegovim zaviranjem in mojim, ker če ne bi me verjetno gledali na 24 ur njega pa na urgenci. To naj bo opzorilo vsem drugim, ki mislijo da so osvobodili Slovenijo oziroma kupili prehitevalni AC pas naj se vsaj po vljudnih opozorilih umaknejo in naj ne poskušajo NAMERNO spraviti v resno življensko nevarnost kateregakoli udeleženca v prometu!!! Če pa že to počnete imejte neko strelno orožje pri sebi, ker se igrate s svojim življenjem!

i****. Tako eden kot drugi.

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po feb 27, 2012 7:51 am

vwforever je napisal/-a:Da še jaz napišem svojo noro izkušnjo... Vozim se po jugovzhodni AC malo izven Ljubljane okrog 155km/h in dolgo ni bilo nikjer nikogar na daleč. Na neki malo daljši ravnini zagledam vozilo daleč pred mano vozi po prehitevalnem pasu dosti počasneje. Ker se mu počasi že približujem ga že od daleč na hitro opozorim z dolgimi, kratko "blicnem", da ni slučajno zaspal. Ker ni bilo reakcije zmanjšujem hitrost na okrog 135km/h in med zmanjševanjem ponovim... Spet nič. Malo že zgubim živce, počakam... ( gledam vidim samo sive lase, si mislm zihr kšn dedi k je vzeu zakon v svoje roke). Nisem želel prehitevati po desni strani, da mu dam jasno vedeti, da je on nekulturen in da se ne bom za njim peljal do Zagreba. Potem se že skoraj prilepim za rit (rečmo da je blo 10m). Začnem še trobit in še z dolgimi lučmi na polno živčno, da naj se že umakne. Dedi pa nenormalno zavre (mogoče ni z vso močjo ampak konkretno nesramno se bom izrazil) na nekih 40km/h, malo je manjkalo, da bi se zaletel v njega preprosto ker tega nisem pričakoval in tudi nisem imel ustrezne varnostne razdalje. In po tem pospešuje na polno takoj za tem... Znorim in dobim izraz na licu nekega psihopata! Začnem pospeševati kolikor je pač lahko pospešil moj SDI 3. 120km/h, 4. 150km/h 5. 175km/h (po števcu). Realno je mogoče šou 165km/h ampak nima to veze zdj... Pač kokr gre po domač povedan... Dedi je seveda meu verjetno 2.0 TDI 140konjev al pa kej podobnega ampak je pospešil po moji oceni nekje do 180km/h, ker mi ni ušel , da ga nisem več videl ampak je bil dosti pred mano, da pokaže da on lahko ali se me je probal znebiti nimam pojma, češ od njega je odvisno kdaj bom jst njega prehitel. Ma da ti j**** matr! Jaz sem stiskal kolikor je šel in bi ga stiskal dokler mi ne bi zmanjkalo goriva... Po parih minutah vožnje očitno zmanjša hitrost, se KONČNO vrne na vozni pas, jaz ga prehitim po prehitevalnem in se tako kot on vrnem na vozni pas direktno pred njega. Opazi, da nekaj ni uredu še malo zmanjša na nekih 130km/h in jaz tudi (a malo manj kot on, kakšen 1/kmh) toliko, da se je sigurno ampak počasi približeval mojemu avtu. Moj plan je bil takrat narediti nekaj samo 3X več kot on. Ko sem ga ujel na neko takrat meni všečno razdaljo in hkrati po tem njegovo hitrost sem ga začel opazovati kaj počne kam gleda in držal to razdaljo itd... Nekaj časa sva se vozila, da je malo pozabil na vse skupaj. TAKOJ, takoj, ko sem opazil da je pogledal nekam levo sem zavore pohodil kolikor sem imel moči v nogi in še bolj. Toliko, da sem zažgal gume, DOBESEDNO se je siv dim začel kadit (nimam ABS). Vse kar sem želel je da se zaleti v mojo rit pa naj se zgodi kar se zgodi. In glej ga zlomka... Ni se zaletel v mene, še bolje... Ni zavrl pravočasno + njegov penzionerski refleks, opazoval sem v vztvratnem ogledalu kako je izgubil nadzor nad vozilom, ko je očitno zavil ("cuknil") naglo desno da ne trči v mene in udaril v zaščitno ograjo (drajsal) in seveda na koncu ustavil vozilo. Ustavim vozilo na odstavnem, vzamem "pajser" in izstopim. Ne bom pisal kaj sem mu vse rekel bom pa napisal najpomembnejši del. Po tem, ko sem mu rekel da če ne odpre ust da mu bom lobanjo zdrobil in mu porinil zadnji ravnejši del pajserja v gobec in mu medtem povedal svoje lahko rečem samo to, da po tem ko sem končal in je imel prazna usta me je prosil naj ne poškodujem njega in njegovih vnukov, da ne bo klical policije, da bo storil vse. Še enkrat pogledam sovoznikov sedež in zadnji sedež... Ne vidim nobenih vnukov, nobenega drugega v vozilu razen njega. Vidim da se je dedku skisal, naval prvotne jeze me mine. Zadiham, se pomirim... Končno se zavem kaj se je zgodilo in kaj počnem. Odidem in to je to. Policija me nikoli ni obiskala po tem. Vem da ne bi smel reagirati kot sem reagiral bil sem totalni i****, spustil sem se na njegov nivo in mogoče še več. Nevem kaj mi je bilo, enostavno se mi je snelo, ko me je k****n pred mano želel namerno ubiti. (Poskus namerno poškodovati ali celo ubiti voznika za sabo). Sreča, da je minilo nekaj časa med njegovim zaviranjem in mojim, ker če ne bi me verjetno gledali na 24 ur njega pa na urgenci. To naj bo opzorilo vsem drugim, ki mislijo da so osvobodili Slovenijo oziroma kupili prehitevalni AC pas naj se vsaj po vljudnih opozorilih umaknejo in naj ne poskušajo NAMERNO spraviti v resno življensko nevarnost kateregakoli udeleženca v prometu!!! Če pa že to počnete imejte neko strelno orožje pri sebi, ker se igrate s svojim življenjem!

Če se pustiš tak sprovucirat nisi za na cesto. Ko bi prišel do mojega avta bi te čakalo nekaj trdega čez šipo.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po feb 27, 2012 7:51 am

dask je napisal/-a:

i****. Tako eden kot drugi.

Točno tko, pa oba zrela za zaprti del psihiatrije in doživljenjsko prepoved vožnje! Pa kaj vam ne pade na pamet res! :roll:

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Po feb 27, 2012 9:01 am

@vwforever:

Zgrožen sem nad tvojim početjem in vedenjem. Že res da deda ni imel kulture, ampak da se ti tako sname je pa malo too much.

Lp
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Po feb 27, 2012 9:53 am

kaj še niste zastopili da ljudje ne vejo več kaj delajo? pa ne ena ali 2, 95% je skisanih.

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Po feb 27, 2012 10:08 am

vwforever je napisal/-a:Da še jaz napišem svojo noro izkušnjo...

Pravilno ni, je pa milo za žajfo. Tudi svojemu dedku, ki je pravtako pri svojih 75 policaj na cesti sem mu že 100x rekel, da ga bo nekoč nekdo potegnil iz avta in skloftal.

vwforever
Nov uporabnik

Napisal/-a vwforever Po feb 27, 2012 10:13 am

Kritik je napisal/-a:@vwforever:

Zgrožen sem nad tvojim početjem in vedenjem. Že res da deda ni imel kulture, ampak da se ti tako sname je pa malo too much.

Lp

Saj ne pravim da sem odreagiral tako kot je treba a vseeno deda je prvi, ki je poskušal namerno povzročiti prometno nesrečo. Lahko bi on mene poškodoval tako, da bi jaz ostal invalid. Ko doživiš, če doživiš nekaj takega imaš dve možnosti... 1. Se prestrašiš in ga pustiš da gre 2. Dobesedno ne verjameš svojim očem kaj si je dovolil in popiz**šDobiš idejo da treba take ljudi tako nalomt da jim na kraj pameti ne pade kej takega še enkrat narediti oziroma da se ne usedejo več za volan! Odvisno od tipa človeka. Mislim, da je dobil tisto kar je on želel meni storiti in jo odnesel poceni. Njemu ni bilo nič, za avto bo pa že tist kasko izkoristil oziroma totalko. Jaz iskreno upam da ga nima.

vwforever
Nov uporabnik

Napisal/-a vwforever Po feb 27, 2012 10:23 am

belkaena je napisal/-a:
vwforever je napisal/-a:Da še jaz napišem svojo noro izkušnjo...

Pravilno ni, je pa milo za žajfo. Tudi svojemu dedku, ki je pravtako pri svojih 75 policaj na cesti sem mu že 100x rekel, da ga bo nekoč nekdo potegnil iz avta in skloftal.

Točno tako. To je eden tistih primerov... Še enkrat poudarjam da nisem ravnal pravilno in če bi vrnil čas bi ga pustil da gre. A v tistem trenutku sem si enostavno želel da občuti isto kot jaz. Ne pozabit, da je prvi začel nesramno provocirat s tem da se je kljub večkratnim opozorilom vedel kot nek vladar sveta na AC in se po nepotrebnem zadrževal na prehitevalnem. Potem je sledilo njegovo nepotrebno ogrožanje mojega življenja in zaviranje na 40km/h na AC! Po tem sem šele jaz storil kar sem.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 49 gostov