crxdelsol je napisal/-a:Naj dvignejo cestnino pa da imajo vsi obvezno za plačat in zraven všeta uporaba avtoceste pa basta. Tujcem pa pač vinjete ali karkoli. Pri nas pa ker bi pač vsi "kupili vstopnico" za avtocesto cena za nas zmanjša za xy €.
Zdaj pa se boste oglasli taki ki boste rekli: kaj pa moj dedek ki ne rabi avtoceste ?
zuzek je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Naj dvignejo cestnino pa da imajo vsi obvezno za plačat in zraven všeta uporaba avtoceste pa basta. Tujcem pa pač vinjete ali karkoli. Pri nas pa ker bi pač vsi "kupili vstopnico" za avtocesto cena za nas zmanjša za xy €.
Zdaj pa se boste oglasli taki ki boste rekli: kaj pa moj dedek ki ne rabi avtoceste ?
vsak naj "kupi vstopnico" samo da bo za tvojo rit cena manjša![]()
po keri logiki, če smem prašat? ...
kamal je napisal/-a:
Moralo bi biti tako, da vsak, ki ima nase pisan avto plača pač cestnino, če se ne morejo odločiti za elektronsko ali kakšno drugo obliko. Saj imamo, npr. tudi druge sisteme, ki temeljijo na solidarnosti. Npr. pokojninski sistem. Eni zlo velik plačujejo, da imajo drugi. Pa še obvezno je kljub temu, da se ti ne splača.
zuzek je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Naj dvignejo cestnino pa da imajo vsi obvezno za plačat in zraven všeta uporaba avtoceste pa basta. Tujcem pa pač vinjete ali karkoli. Pri nas pa ker bi pač vsi "kupili vstopnico" za avtocesto cena za nas zmanjša za xy €.
vsak naj "kupi vstopnico" samo da bo za tvojo rit cena manjša![]()
po keri logiki, če smem prašat? ...
crxdelsol je napisal/-a:Negre zame, ker vinjeto bi kupil tudi če bi bila 200€, pa tudi ko jo imam se polovico vozim po stari cesti sploh Slov.Bistrica-Maribor ker zjutraj si prej po stari kot po avtocesti do centra. Za vse bi bilo ceneje tako, ceno bi še malo pogodili z tem da nebi rabili več kontrolorjev vinjet, ker tisti z daljnogledom itak ne vidi ali imaš Hello Kitty vinjeto ali pravo (kolega se skoz vozi z kittyko), bi bila cena manjša. Ko bi stari ata kupo "vstopnico" pa bi se potem tudi on peljal po avtocesti ker bi si mislil če sem že plačal bom koristil to pa pomeni večjo varnost na lokalnih cestah.
crxdelsol je napisal/-a:Ko bi stari ata kupo "vstopnico" pa bi se potem tudi on peljal po avtocesti ker bi si mislil če sem že plačal bom koristil to pa pomeni večjo varnost na lokalnih cestah.
peroRS je napisal/-a:Tale je že zdavnaj preplačal letno vinjeto![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov