yann9 je napisal/-a:Zdravo.
Sem nov na forumu, pa me nekaj zanima...nimam neke želje brati vseh 127 strani postov, zato bi nekoga prosil, da mi odgovori.
Kaj pa pomeni to 'z zaščito'? Me zanima, ker razmišljam o nabavi xenona..adis je napisal/-a:yann9 je napisal/-a: kupu pa bi tako okoli 8000Ke?
se zavedaš kaj pišeš? pogoj za xenon je lečače avto nima leče potem nabavi 4300k z zaščito, več kot to nerabiš.
sonic je napisal/-a:Kaj pa pomeni to 'z zaščito'? Me zanima, ker razmišljam o nabavi xenona..
Mitsubishi je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:Mitsubishi je napisal/-a:6000 se zej največ uporablja (serijski v bmwjih) kao svetlo moder
moj foter je pa brus vilis.
4300-4800 majo original zadeve, ker več niti ni dovoljeno
pozanimej se na bmw-ju
cliouser je napisal/-a:seat je napisal/-a:mene sam zanima zakaj mora bit obvezno pranje žarometov pa kje se to pr nas da kupit
Pranje mora biti zaradi tega, ker se zaradi umazane površine stekla žarometa svetloba lomi (razprši) in posledično moti nasproti vozeča vozila.
za kupit pa dvomim, da se da to naknadno?
Voith je napisal/-a:cliouser je napisal/-a:seat je napisal/-a:mene sam zanima zakaj mora bit obvezno pranje žarometov pa kje se to pr nas da kupit
Pranje mora biti zaradi tega, ker se zaradi umazane površine stekla žarometa svetloba lomi (razprši) in posledično moti nasproti vozeča vozila.
za kupit pa dvomim, da se da to naknadno?
ce se ne motm je tole original promocijska fotka.. kje je pranje?
Voith je napisal/-a:sploh pa to pranje stekl samo s curkom vode je bullshit. sprobano ucer na kolegovem avtu. ko so stekla orng umazana in zasusena jih lahko spricas po mili volji in dokler jih ne pobrises so vseeno usrana totalno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov