blazkom je napisal/-a:Sej, kam smo pršl, se že redno dogaja da naprimer v golovcu ko je omejiev 80 pač vozš po omejitvi in zadi kamijon in blenda. In kaj narest u takm primeru? Enkrat se je clo en kr.ten od kamijonarja najdu, me šou v tunelu prehitet pol k je pa omejitev 130kmh pa ni pustu da ga prehitim, je šou na prehitevelan pas pa spet nazaj, in to tolk sunkovito da sm mislu da se bo prevrnu. No kaj narest u takm primeru?
blazkom je napisal/-a:S tem da ti tovarnjak ne dovoli da ga prehitis, potem ne mores nadaljevati vožnje.
MRV je napisal/-a:ok, danes sem pekel štrudel pa mi je počil. mogoče kdo ve zakaj? do zdaj se mi to še ni zgodilo.
blazkom je napisal/-a:No kaj narest u takm primeru?
blazkom je napisal/-a:S tem da ti tovarnjak ne dovoli da ga prehitis, potem ne mores nadaljevati vožnje.
Se pa moramo zavedati da imajo taki povsem prav, ČE dejansko koga prehitevajo (če je vozni pas prazen, pa seveda nima kaj delati na prehitevalnem).abbe je napisal/-a: se vedno najde kaksen cestni serif ki bo to preprecil v smislu.omejitev je 130 in se ne bos vozil hitreje,omejitev je 130 in toliko se jaz vozim po prehitevalnem in ne vidim razloga zakaj bi se ti umaknil saj ne smes voziti hitreje.
Hja tukaj smo že na malo negotovem terenu. Vsekakor je najbolj kulturno do ostalih, da če sicer voziš manj kot 130, da vsaj med prehitevanjem malo pospešiš.mislm da v zakoniku pise da je treba vozilo CIM HITREJE PREHITETI,jst si tko to azlagam ce se vozm po voznem pasu 110 ko grem prehitevat pac posesim na 130 da ga cim hitreje prehitim....al kako ze?
Ja in?abbe je napisal/-a:najbl mi grejo pa na falus uni k zacnejo prehitevat 300 m pred predorom po pa k je tabla pa zmanjsajo na 100 in vozijo poleg tistega na voznem pasu.
blazkom je napisal/-a:Sej, kam smo pršl, se že redno dogaja da naprimer v golovcu ko je omejiev 80 pač vozš po omejitvi in zadi kamijon in blenda. In kaj narest u takm primeru? Enkrat se je clo en kr.ten od kamijonarja najdu, me šou v tunelu prehitet pol k je pa omejitev 130kmh pa ni pustu da ga prehitim, je šou na prehitevelan pas pa spet nazaj, in to tolk sunkovito da sm mislu da se bo prevrnu. No kaj narest u takm primeru?
adis je napisal/-a:blazkom je napisal/-a:Sej, kam smo pršl, se že redno dogaja da naprimer v golovcu ko je omejiev 80 pač vozš po omejitvi in zadi kamijon in blenda. In kaj narest u takm primeru? Enkrat se je clo en kr.ten od kamijonarja najdu, me šou v tunelu prehitet pol k je pa omejitev 130kmh pa ni pustu da ga prehitim, je šou na prehitevelan pas pa spet nazaj, in to tolk sunkovito da sm mislu da se bo prevrnu. No kaj narest u takm primeru?
nadaljuješ svojo vožnjo in se ne obremenjuješ z beda*om. življenje je preveč lepo da bi se obremenjevali z nepotrebnimi stvarmi.
BoneS je napisal/-a:MRV je napisal/-a:ok, danes sem pekel štrudel pa mi je počil. mogoče kdo ve zakaj? do zdaj se mi to še ni zgodilo.
Priporocam, da ga prej ovijes v pvc folijo za zivila
Si pred peko prepikal testo z vilicami?MRV je napisal/-a:ok, danes sem pekel štrudel pa mi je počil. mogoče kdo ve zakaj? do zdaj se mi to še ni zgodilo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov